تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 472 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

پیشنهاد میکنم دیگه اون تعویض روغنی نری!بنده روغن پنج ریختم هیچیش نشد،البته زمستوت بود.
    شما همون روغنی که دفترچه گفته بریز و یه مقدار از پنج لیتر کمتر بریز.بقیشم بگیر بعد چند هزارتا سر ریز کن.
    من ایرانول رسینگ ۱۰_۴۰ریختم و کیفیتش خوبه و راضیم.قبلا الف میریختم اونم خوب بود.ولی هر دوش ایرانیه دیگه!

2. این کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamid.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    یه جای همین دور اطراف...

پيش فرض

پیشنهاد میکنم دیگه اون تعویض روغنی نری!بنده روغن پنج ریختم هیچیش نشد،البته زمستوت بود.
    شما همون روغنی که دفترچه گفته بریز و یه مقدار از پنج لیتر کمتر بریز.بقیشم بگیر بعد چند هزارتا سر ریز کن.
    من ایرانول رسینگ ۱۰_۴۰ریختم و کیفیتش خوبه و راضیم.قبلا الف میریختم اونم خوب بود.ولی هر دوش ایرانیه دیگه!
    یعنی اون ماجرای تبخیرو .... !!!! حالا اگه 20-50 بریزم چه اتفاقی میافته؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

کدوم ماجرای تبخیر!ما که ندیدیم!البته من بنزینی دارم
    شما ۴لیتر و هفتصد سی سی بریزی گیج روغن درست نشون میده و هر وقت از مینیمم کمتر شد اضافه میکنی!
    ببین دوست عزیز روغن 20 50 برای این موتور سمه! حالا یکی توی جنوب باشه و اوج تابستون! میگیم مشکلی نداره!ولی الان هوا داره سرد میشه،موتور ماشین با گرانروی 20 نمیتونه سر صبح همه جای موتور رو روغن کاری کنه! چون 20 50 غلیظ تره و ذرات درشت تری داره! احتمال رسوب گرفتن مجاری روغن هم هست. 20 50 مال ماشینیه که لقی قطعاتش زیاد باشه!
    شما اگه این روغن رو بریزی موتور بهش فشار میاد ،اینو میتونی از صدای موتور تشخیص بدی.در کل بهت بگم احتمال پوکیدن موتور ماشینت در اینده هست.
    اون تعویض روغنی هم اگه چیزی بارش بود که....!کلا رو حرف تعمیرکار و تعویض روغمی حساب نکن!
    دیروز دو جا بردم روغن ترمزمو عوض کنم میگن لازم نیست و نباید عوض کنی!الان سه سال میگذره.خوب یکی نیست بگه به تو چه ربطی داره کارتو بکن پولتو بگیر
    Last edited by majid_sd2009; 13-10-2014 at 15:31.

5. این کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

مشکل از دسته موتور ماشین
    متاسفانه جنس دسته موتور های فعلی که روی همه مدلهای ایرانخودرو میبندن زیاد جالب نیست
    توی یکسری هاشون روی یکسری دور موتور ها لرزش ایجاد میکنه
    کاپوت رو بزن بالا و به محل اتصال دسته موتور بالا به بدنه دقت کن!اون قسمتی که دسته موتور پیچ میشه به بدنه یدونه سوراخ دیگه داره که داخلش یه مهره هست!با دستت یا یه چیزی که بره تو یوراخ مهره رو تکون بده ببین لقی داره و صدا میده یا نه؟یا یه پیچ براش پیدا کن و ببند و یا مثل من از چسب قطره ای استفاده کن.برا من قبل ۳۰۰۰ویز ویز میکرد!

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

یعنی اون ماجرای تبخیرو .... !!!! حالا اگه 20-50 بریزم چه اتفاقی میافته؟؟؟
    سلام اون تعویض روغنی از موتور ef7 هیچی حالیش نیست نرو پیشش. روغن 20 50 موتور ef7 داغون میکنه.

8. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamid.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    یه جای همین دور اطراف...

پيش فرض

کدوم ماجرای تبخیر!ما که ندیدیم!البته من بنزینی دارم
    شما ۴لیتر و هفتصد سی سی بریزی گیج روغن درست نشون میده و هر وقت از مینیمم کمتر شد اضافه میکنی!
    ببین دوست عزیز روغن 20 50 برای این موتور سمه! حالا یکی توی جنوب باشه و اوج تابستون! میگیم مشکلی نداره!ولی الان هوا داره سرد میشه،موتور ماشین با گرانروی 20 نمیتونه سر صبح همه جای موتور رو روغن کاری کنه! چون 20 50 غلیظ تره و ذرات درشت تری داره! احتمال رسوب گرفتن مجاری روغن هم هست. 20 50 مال ماشینیه که لقی قطعاتش زیاد باشه!
    شما اگه این روغن رو بریزی موتور بهش فشار میاد ،اینو میتونی از صدای موتور تشخیص بدی.در کل بهت بگم احتمال پوکیدن موتور ماشینت در اینده هست.
    اون تعویض روغنی هم اگه چیزی بارش بود که....!کلا رو حرف تعمیرکار و تعویض روغمی حساب نکن!
    دیروز دو جا بردم روغن ترمزمو عوض کنم میگن لازم نیست و نباید عوض کنی!الان سه سال میگذره.خوب یکی نیست بگه به تو چه ربطی داره کارتو بکن پولتو بگیر
    خب اقا چرا دعوا میکنی
    هنوز که 2-3 هزار تا مونده تا تعویض روغن فقط خواستم نظر استاید رو بدونم ....
    همون10-40 الف فکر میکنم حیلی عالی باشه
    ممنون

10. این کاربر از hamid.1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال الان ماشین من می گن رادیات بخاریش سوراخ شده و از قسمت داخل اتاق قسمت راننده کمی پایین تر از پدال گاز زد یخ داره نشت می کنه باید چی کار کنم می گن باید تمام سینه در بیاد بعد آیا روش دیگه ای وجود نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    ماشینم دیروز توی جاده چراغ چک روشن شد و ماشین شروع به سه کار کردن کرد در صورتی که درجه آب روی 1/4 بود و کولر یا بخاری هم روشن نبود وقتی یکبار ماشینو خاموش روشن کردم مشکل رفع شد و بعد از چند دقیقه چراغ چک خاموش شد ولی دوباره بعد از چند کیلومتر دوباره همین اتفاق افتاد.
    کسی میتونه کمک کنه؟
    در ضمن قبلا همین مشکل سه کار کردن و چک را داشت ولی موقعی که موتور گرم بود و فن روشن میشد که یکجا بردم مثل اینکه خطا پاک کن نصب کرده بود و تا حالا درست بود ولی حالا بدون گرم بودن دوباره داره همون اتفاق میفته!

sent from my glx sky using tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    ماشینم دیروز توی جاده چراغ چک روشن شد و ماشین شروع به سه کار کردن کرد در صورتی که درجه آب روی 1/4 بود و کولر یا بخاری هم روشن نبود وقتی یکبار ماشینو خاموش روشن کردم مشکل رفع شد و بعد از چند دقیقه چراغ چک خاموش شد ولی دوباره بعد از چند کیلومتر دوباره همین اتفاق افتاد.
    کسی میتونه کمک کنه؟
    در ضمن قبلا همین مشکل سه کار کردن و چک را داشت ولی موقعی که موتور گرم بود و فن روشن میشد که یکجا بردم مثل اینکه خطا پاک کن نصب کرده بود و تا حالا درست بود ولی حالا بدون گرم بودن دوباره داره همون اتفاق میفته!

سلام

ماشین رو ببرین باتری سازی یا دیاگ کار و بهش بگین با استفاده از سیم جدا ، برق مثبت 12 ولت مشترک کوئل ها رو مستقیم از رله دوبل بگیره و و یا یک سیم جدا دیگه هم از منفی کوئل به بدنه وصل کنید.
    مشکلتون حل میشه.

مشکل از ضعیف شدن اتصال سوکت دسته سیم کوئل هستش که هرچی باهاش ور رفتم نتونستم حلش کنم و در نهایت با این روش مجبور شدم عمل بکنم.

14. 3 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام

ماشین رو ببرین باتری سازی یا دیاگ کار و بهش بگین با استفاده از سیم جدا ، برق مثبت 12 ولت مشترک کوئل ها رو مستقیم از رله دوبل بگیره و و یا یک سیم جدا دیگه هم از منفی کوئل به بدنه وصل کنید.
    مشکلتون حل میشه.

مشکل از ضعیف شدن اتصال سوکت دسته سیم کوئل هستش که هرچی باهاش ور رفتم نتونستم حلش کنم و در نهایت با این روش مجبور شدم عمل بکنم.
    چرا پس تو جاده فقط اینطوری میشه اونم نه همیشه مثلا یک بار توی اتوبان تهران قم این اتفاق افتاد ولی دیگه تا مشهد این اتفاق نیفتاد و باز دوباره بعد از یک هفته توی اتوبان ورودی مشهد این اتفاق افتاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •