2048 4gb روز 500 شب 280نوشته شده توسط meshki range eshgh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2048 4gb روز 500 شب 280نوشته شده توسط meshki range eshgh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال داشتم.من تو مغازه سرویس 2 مگ دارم مخابرات.بعد برا خونه هم دارم ولی 128.تو مغازه معمولا خیلی حجمم اضافه میاد تو ماه.حالا ایا میشه از یوزر و پسم که تو مغازه دارم برا خونه استفاده کنم بعضی مواقع و حجمم رو اونجا استفاده کنم؟؟؟؟شدنیه؟؟ یا مثلا حجم داداشم زیاد میاد میگه تو استفاده کن.من میتونم شبا تو خونه یا تو مغازه با یوز و پس اون انلاین بشم.ممنونم
با سلام خدمت همشهریهای عزیز
من پارسال تو طرح عیدانه مخابرات سرویش 512 8گیگ رو انتخاب کردم که ماهی باید 15 هزار تومان بدم اما این ماه سرویس من به جای8 گیگ 7.7گیگ گذاشته شده که مبلغی که باید پرداخت کنم 14.5 هزار تومان است(این رو امروز از پنل مخابرات فهمیدم) دوستان کسی دیگه با این مشکل مواجه شده؟؟ چه کار باید کنم که همون برگرده به 8 گیگ 15هزار تومان؟
نه امکانش نیست![]()
خود به خود درست شد![]()
سلام
دوستان همشهری من 256 مخابران 3 گیک دارم
ایا برای دانلود شبانه رایگان ختما باید ودم را خاموش روشن کنم یا نیازی به این کار نیست؟
نیازی نیست سرساعت ۱ شب خودش قطع میشه وشبانه وصل میشه.
به نظر من که شدنیه و مشکلی نیست.
چون خودم هم امتحان کردم حتی اکانت مشهد هم متصل شدم
شما امتحان کردی؟نوشته شده توسط meshki range eshgh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون از مخابرات بعیده که مک آدرس مودم رو قفل کنه
مطمینی داداش؟....شما خودتون تست کردین؟....راستی 256 شبونه چقدر میشه سرعتش؟....یعنی با این اوصاف میتونم به idm تایم بدم 1 شروع کنه دیگه؟
بله سر ساعت یک قطع میشه و دوباره وصل میشه سرساعت ۷ هم دوباره قطع و وصل میشه بین این بازه زمانی هرچی دانلود داشته باشید شبانه محسوب میشه
هر سرعتی داشته باشید شبانش سرعتش اسمی میشه ۲۵۶ میشه حدود ۳۲ کیلوبایت در ثانیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)