سلام دوستان من احتمالا اين گوشي رو بخرم گوشي خوبي هست؟؟؟
لطفا سريع جواب بدين شايد فردا بگيرمش![]()
سلام دوستان من احتمالا اين گوشي رو بخرم گوشي خوبي هست؟؟؟
لطفا سريع جواب بدين شايد فردا بگيرمش![]()
سلام
من اسم برنامه هارو مینویسم که با یه سرچ ساده در انجمن میشه جدیدترین نگارش رو دریافت کرد :
1-july player
2-Offscreen Bagua
3-shake phone
4-MobileTag
5-The pencail
برای مودم از طریق بلوتوث نیاز به برنامه نوکیا سویت هست :
برای فرستادن فایل های نصبی هم میشه از برنامه xplore استفاده کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب يكي جواب منم بده ميخوام ببينم الان قيمت اش چنده؟؟سلام دوستان من احتمالا اين گوشي رو بخرم گوشي خوبي هست؟؟؟
لطفا سريع جواب بدين شايد فردا بگيرمش
گوشي خوبي هست؟؟![]()
سلام:
گوشیش محشره.
قیمتش فکر کنم الان 340 تا 350 باشه ولی دقیقآ نمی دونم.
اگه گوشی بهتری می خوای،به نظرم ایکس پریای 10 گوشی سونی اریکسون رو بردار که سیستم عامل آندروید رو هم داره.و سرعتش 50 درصد بیشتره.دوربینش هم 8 و فقط رمش 8 گیگ هست که اگه خواستی می تونی ارتقاعش هم بدی اونم قیمتش 420 تومنه.
سلام دوست عزیز
به نیازمندی هاتون و توقعاتتون از یه گوشی بستگی داره.
ایکس شش تاچ خازنی داره که خیلی حساس هست و کار کردن با تاچ این گوشی خیلی لذت بخشه.
دوربین 5 مگا پیکسل با لنز کارل زایس و دوبل فلاش LED داره. عکس های شفاف با وضوح بالا و جزئیات دقیق می گیره و فیلمبرداریش هم معمولی و تفریبا خوب هست.
صدای پخش موزیک واضح و با کیفیت داره.
جی پی اس خیلی خوبی داره.
ساپورت برنامه هاش هم خوب هست.
سنسور نزدیکی و سنسور شتاب سنج داره.
کند نمیشه و هنگ نمی کنه.
خروجی تلویزیون، wi Fi ، صفحه کلید qwerty مجازی و... از جمله مزایای گوشی هستن.
اما معایبش اینها هستن (البته از نظر من):
خوانای ضعیف در نور آفتاب
عدم پشتیبانی از divx/xvid
سرعت نسبتا پائین گالری ( این مورد با آپدیت ورژن گوشی حل میشه)
تکراری بودن منوی سیمبیان
![]()
قيمتي كه شما دادين واسه اوايلش هست كه اومده الان تو gsm زده بدون گارانتي 280 ميخوام قيمت دقيقشو بدونمسلام:
گوشیش محشره.
قیمتش فکر کنم الان 340 تا 350 باشه ولی دقیقآ نمی دونم.
اگه گوشی بهتری می خوای،به نظرم ایکس پریای 10 گوشی سونی اریکسون رو بردار که سیستم عامل آندروید رو هم داره.و سرعتش 50 درصد بیشتره.دوربینش هم 8 و فقط رمش 8 گیگ هست که اگه خواستی می تونی ارتقاعش هم بدی اونم قیمتش 420 تومنه.
هيچ كدوم از معايبش برام مسئله نيستاما معایبش اینها هستن (البته از نظر من):
خوانای ضعیف در نور آفتاب
عدم پشتیبانی از divx/xvid
سرعت نسبتا پائین گالری ( این مورد با آپدیت ورژن گوشی حل میشه)
تکراری بودن منوی سیمبیان
فقط آپديت كردن گوشي به چه صورته؟؟
مال حلال برگشت، بچه جقله های سلویس پیدا کلدن دادن اقای رالنده
توضیح دقیق شرایط آپدیت کردن در سایت نوکیا هست. در همین فروم هم چندین بار راجع بهش نوشته شده و با یه سرج ساده در فروم یا در گوگل می تونین اطلاعات خوبی پیدا کنین.
اما شما که الان تصمیم به خرید گوشی دارین، حتما گوشی ای که می خرید آپدیت شده هست. اول باید گوشی رو بخرید و بعد ببینین که ورژن قدیمی هست یا آپدیت شده و اگه قدیمی بود آپدیت کنین ولی احتمال زیاد آپدیت شده هست.
![]()
عزیزم اون مدل 8 گیگشه . منظورم دوستمون مدل 16 گیگ بود .
عزیزم اون مدل 8 گیگشه . منظورم دوستمون مدل 16 گیگ بود .از كجا فهميدين ايشون كه چيزي نگفته در مورد 8يا 16 بودنش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)