تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 432 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان من پارسال نرم افزار ثبت نام کردم که یه ترم رفتم انصارف دادم امسال یه رشته دیگه ثبت نام کنم اما هنوز تسویه حساب کامل با دانشگاه قبلی انجام ندادم اما انصرافی تلقی میشم مشکلی که پیش نمیاد نه یا باید اول مراجعه کنم به دانشگاه قبلی بعد ثبت نام کنم؟ (من پارسال ترم اول رو تا اواخر رفتم اما واسه امتحانات پایان ترم دیگه شرکت نکردم و به دانشگاه دیگه مراجعه نکردم)
    باید اول با دانشگاه قبلی تسویه حساب کنید تا بتونید مرکز جدید ثبت نام کنید.
    سریعتر این کارو بکنید.

2. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

باید اول با دانشگاه قبلی تسویه حساب کنید تا بتونید مرکز جدید ثبت نام کنید.
    سریعتر این کارو بکنید.
    الان ترمی و پودمانی ثبت نامش امسال همین "دوره كارداني فني و دوره كارداني حرفه اي نظام آموزش مهارتي" هست؟
    امکانش هست ثبت نامو انجام بدم تو سنجش بعدش برم واسه تسویه حساب با دانشگاه قبلی؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ممنون دوستان خوب از اینکه اینجا دیگر بچه ها رو راهنمائی میکنید

البته ما که ثبت نام کردیم اما خوب چون تمدید کردن یکی از دوستام هم میخواهد ثبت نام کنه فقط موقع انتخاب رشته که از 1 تا 50 است از من سوال کرد که هر کدام از کد رشته ها را که در اولین گذینه ها بزارن اون رشته ارجعیت داره به بقیه مثلا کسی که در قسمت 1 کد رشته را میزاره این شماره 1 ارجعیت داره مثلا به شماره 6 یا خیر ؟
    و بعد گفته بود که چند روز دیگه که اسامی پذیرفته شدگان را میزارن مثلا هر شخصی فقط در یک رشته انتخاب میشود یا مثلا اگر چند رشته را انتخاب کرده باشد دانشگاه این اجازه را به دانشجو میدهد که خودش انتخاب کند که کدام رشته برود ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

الان ترمی و پودمانی ثبت نامش امسال همین "دوره كارداني فني و دوره كارداني حرفه اي نظام آموزش مهارتي" هست؟
    امکانش هست ثبت نامو انجام بدم تو سنجش بعدش برم واسه تسویه حساب با دانشگاه قبلی؟

ممنون
    شما برای ثبت نام در دانشگاه احتیاج به اصل مدرک دیپلمتون دارید و تا با دانشگاه قبلی تسویه نکنید بهتون نمیدن.
    برای ثبت نام در سایت سنجش احتیاجی به اصل مدرک نیست که.

6. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون دوستان خوب از اینکه اینجا دیگر بچه ها رو راهنمائی میکنید

البته ما که ثبت نام کردیم اما خوب چون تمدید کردن یکی از دوستام هم میخواهد ثبت نام کنه فقط موقع انتخاب رشته که از 1 تا 50 است از من سوال کرد که هر کدام از کد رشته ها را که در اولین گذینه ها بزارن اون رشته ارجعیت داره به بقیه مثلا کسی که در قسمت 1 کد رشته را میزاره این شماره 1 ارجعیت داره مثلا به شماره 6 یا خیر ؟
    و بعد گفته بود که چند روز دیگه که اسامی پذیرفته شدگان را میزارن مثلا هر شخصی فقط در یک رشته انتخاب میشود یا مثلا اگر چند رشته را انتخاب کرده باشد دانشگاه این اجازه را به دانشجو میدهد که خودش انتخاب کند که کدام رشته برود ؟
    معمولا انتخاب اول قبول میشن.
    فقط یک رشته قبول میشه.

8. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ممنون
    1 - خوب پس بهش بگم اینتطوریه که مثلا از 1 تا 50 اگر 10 تا رشته را کدش را بزنی اینتطور نیست که بگن شما تونستی در 6 رشته از اون 10 تا رشته واجد شرایط باشی و حالا هر کدوم را خواستی انتخاب کن درسته ؟ و بر اساس ظرفت اون رشته و معدل است مثلا ممکنه بخاطر معدل کم در قسمت کد شماره 1 انتخاب نشوی اما در قسمت کد شماره 6 انتخاب بشوی درسته ؟

2 - و پس فقط یکی را اجازه میدهند و اون هم هر چی که خودشون بخواهند نه ما و اگر بگیم خوشمان نمیاد از این رشته بهمون میگن میتونی انصراف بدی یا کلا حذف میکنن درسته ؟

3 - حالا این دوستم شاغل است البته شغلش آزاده و هر بار یک کاری انجام میدهد بهم گفت میتونم برای کاردانی مدل پودمانی شرکت کنم چون گفتن پودمانی آسون تر است و راحت تره حالا ایشون میتونه در همین ترم پودمانی شرکت کنه ؟

4 - دوستان همانطور که قبلا گفتم از ریاضی و فیزیک و محاسبات خوشم نمیاد چون زیاد بلد نیستم فقط میخواهم خیالم را راحت کنید مثلا تو دانشگاه علمی کاربردی وقتی معلم ریاضی میاد از همون اولش شروع به درس سخت ریاضی میدهد و یا میاد از پایه شروع میکند و همینطور ریاضی میپرسه و میارمون پا تخته و اگر بلد نبودیم آبرومون را میبره ؟ و یا خیر میشود توضیحی بدهید که بدونیم تو دانشگاه ها معمولا چطوری است
    ممنون
    Last edited by parspro; 26-08-2013 at 02:20.

10. این کاربر از parspro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ممنون
    1 - خوب پس بهش بگم اینتطوریه که مثلا از 1 تا 50 اگر 10 تا رشته را کدش را بزنی اینتطور نیست که بگن شما تونستی در 6 رشته از اون 10 تا رشته واجد شرایط باشی و حالا هر کدوم را خواستی انتخاب کن درسته ؟ و بر اساس ظرفت اون رشته و معدل است مثلا ممکنه بخاطر معدل کم در قسمت کد شماره 1 انتخاب نشوی اما در قسمت کد شماره 6 انتخاب بشوی درسته ؟

2 - و پس فقط یکی را اجازه میدهند و اون هم هر چی که خودشون بخواهند نه ما و اگر بگیم خوشمان نمیاد از این رشته بهمون میگن میتونی انصراف بدی یا کلا حذف میکنن درسته ؟

3 - حالا این دوستم شاغل است البته شغلش آزاده و هر بار یک کاری انجام میدهد بهم گفت میتونم برای کاردانی مدل پودمانی شرکت کنم چون گفتن پودمانی آسون تر است و راحت تره حالا ایشون میتونه در همین ترم پودمانی شرکت کنه ؟

4 - دوستان همانطور که قبلا گفتم از ریاضی و فیزیک و محاسبات خوشم نمیاد چون زیاد بلد نیستم فقط میخواهم خیالم را راحت کنید مثلا تو دانشگاه علمی کاربردی وقتی معلم ریاضی میاد از همون اولش شروع به درس سخت ریاضی میدهد و یا میاد از پایه شروع میکند و همینطور ریاضی میپرسه و میارمون پا تخته و اگر بلد نبودیم آبرومون را میبره ؟ و یا خیر میشود توضیحی بدهید که بدونیم تو دانشگاه ها معمولا چطوری است
    ممنون
    بابا ریاضی درس میده ,ابرتو میبره , گوشتو میکشه ... این این حرفا چیه دیگه, باورت نمیشه ما ریاضی علم کامپیوتر داشتیم پارسال که یه ترم نرم افزار رفتم ,استاد امتحان گرفت اکثرا پسرا نمر هاشون از 6 نمره زیر 1 بود دخملا خوب نمره اورده بودن () منم شدم 0.75 با افتخارررررر
    فقط پاسش کن بره باو دانشگاه هست کسی بهت کار نداره مدرسه نیست که بلد نباشی بیاد گوشتو بکشه استاد 2 تا هم بخابونه زیرش بفرستت دفتر

فقط پاس کن درسار هرجور که هست این مهمه اما دروس تخصصی رو یاد بگیر کار کن که اینده مدرک خالی به دردت نمیخوره باید تخصص بلد باشی واسه کار.

12. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون

ممنون
    شما فقط تو یه رشته قبول میشی، اگه نری ثبت نام بکنی و وقتش بگذره دیگه تمومه.
    دوستتون که کارمنده باید توی مرکزی ثبت نام کنه که مختص شاغلان هست، باید دفترچه رو بخونه اونجا کامل توضیح داده، در ضمن پودمانی و ترمی فرقی با هم ندارن.
    رشته ای که ریاضی نداره حقوق هست میتونید این رشته رو انتخاب کنید.

14. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    ما که دیگه میترسیم بپرسیم بعد بگید اوووووو چقدر میپرسی اما خوب روز اول گفتم سوالام زیاده و هم اینکه تو نیکی کن و در دجله انداز؛ که ایزد در بیابانت دهد باز

1 - دوستان در دفترچه نوشته ديپلمهاي مرتبط مورد پذيرش گروه آموزشي صنعت باید (رياضي فيزيك مهارتي ) باشد خوب مثلا برای کسی که بخواهد برود گروه صنعت اگر دیپلمی که گرفته رياضي فيزيك مهارتي نباشد آنوقت پذیرش نمیشود ؟ یعنی هیچ ؟ یا منظورش چیز دیگریست ؟

2 - خوب دوستان در مورد پودمانی بیشتر راه نمائی میکنید چون همانطور که گفتم ایشون کارش آزاده و سنش هم حدودا 30 سال است و دفتر چه را هم چک کرد اما دقیقا نمیدونه برای کاردانی پودمانی چطوری باید ثبت نام کنه

3 - و راستی حد اکثر سن کسانی که میروند در قسمت ترمی سنشون چقدره چون میگفت سنم که زیاده فکر کنم 30 سالش باشه و گفت اگر بروم ترمی آنوقت دیگر بچه ها سنشون کمتر و بعد بهمون میگن سن بالا آیا واقعا در کلاس های ترمی همه کم سن و سال هستند ؟

4 - اگر میشود در مورد پاس کردن درس هم بگید یعنی با اینکه نمره را نگرفتی اما درس را قبول شدی ؟ میشد بگی این پاس کردن درس چطوره چون اینطور که گفتی امیدوار شدم که اگر درسی را نمره نداد بهمون میشود یه طوری حلش کرد جالب بود واسم

16. این کاربر از parspro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

توی دوره جدید دیگه پودمانی و ترمی نیست.

18. 2 کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •