باید اول با دانشگاه قبلی تسویه حساب کنید تا بتونید مرکز جدید ثبت نام کنید.
سریعتر این کارو بکنید.
باید اول با دانشگاه قبلی تسویه حساب کنید تا بتونید مرکز جدید ثبت نام کنید.
سریعتر این کارو بکنید.
الان ترمی و پودمانی ثبت نامش امسال همین "دوره كارداني فني و دوره كارداني حرفه اي نظام آموزش مهارتي" هست؟
امکانش هست ثبت نامو انجام بدم تو سنجش بعدش برم واسه تسویه حساب با دانشگاه قبلی؟
ممنون
ممنون دوستان خوب از اینکه اینجا دیگر بچه ها رو راهنمائی میکنید
البته ما که ثبت نام کردیم اما خوب چون تمدید کردن یکی از دوستام هم میخواهد ثبت نام کنه فقط موقع انتخاب رشته که از 1 تا 50 است از من سوال کرد که هر کدام از کد رشته ها را که در اولین گذینه ها بزارن اون رشته ارجعیت داره به بقیه مثلا کسی که در قسمت 1 کد رشته را میزاره این شماره 1 ارجعیت داره مثلا به شماره 6 یا خیر ؟
و بعد گفته بود که چند روز دیگه که اسامی پذیرفته شدگان را میزارن مثلا هر شخصی فقط در یک رشته انتخاب میشود یا مثلا اگر چند رشته را انتخاب کرده باشد دانشگاه این اجازه را به دانشجو میدهد که خودش انتخاب کند که کدام رشته برود ؟
شما برای ثبت نام در دانشگاه احتیاج به اصل مدرک دیپلمتون دارید و تا با دانشگاه قبلی تسویه نکنید بهتون نمیدن.
برای ثبت نام در سایت سنجش احتیاجی به اصل مدرک نیست که.
معمولا انتخاب اول قبول میشن.
فقط یک رشته قبول میشه.
ممنون
1 - خوب پس بهش بگم اینتطوریه که مثلا از 1 تا 50 اگر 10 تا رشته را کدش را بزنی اینتطور نیست که بگن شما تونستی در 6 رشته از اون 10 تا رشته واجد شرایط باشی و حالا هر کدوم را خواستی انتخاب کن درسته ؟ و بر اساس ظرفت اون رشته و معدل است مثلا ممکنه بخاطر معدل کم در قسمت کد شماره 1 انتخاب نشوی اما در قسمت کد شماره 6 انتخاب بشوی درسته ؟
2 - و پس فقط یکی را اجازه میدهند و اون هم هر چی که خودشون بخواهند نه ما و اگر بگیم خوشمان نمیاد از این رشته بهمون میگن میتونی انصراف بدی یا کلا حذف میکنن درسته ؟
3 - حالا این دوستم شاغل است البته شغلش آزاده و هر بار یک کاری انجام میدهد بهم گفت میتونم برای کاردانی مدل پودمانی شرکت کنم چون گفتن پودمانی آسون تر است و راحت تره حالا ایشون میتونه در همین ترم پودمانی شرکت کنه ؟
4 - دوستان همانطور که قبلا گفتم از ریاضی و فیزیک و محاسبات خوشم نمیاد چون زیاد بلد نیستم فقط میخواهم خیالم را راحت کنید مثلا تو دانشگاه علمی کاربردی وقتی معلم ریاضی میاد از همون اولش شروع به درس سخت ریاضی میدهد و یا میاد از پایه شروع میکند و همینطور ریاضی میپرسه و میارمون پا تخته و اگر بلد نبودیم آبرومون را میبره؟ و یا خیر میشود توضیحی بدهید که بدونیم تو دانشگاه ها معمولا چطوری است
ممنون
Last edited by parspro; 26-08-2013 at 02:20.
بابا ریاضی درس میده ,ابرتو میبره , گوشتو میکشه ... این این حرفا چیه دیگه, باورت نمیشه ما ریاضی علم کامپیوتر داشتیم پارسال که یه ترم نرم افزار رفتم ,استاد امتحان گرفت اکثرا پسرا نمر هاشون از 6 نمره زیر 1 بوددخملا خوب نمره اورده بودن (
) منم شدم 0.75 با افتخارررررر
فقط پاسش کن بره باو دانشگاه هست کسی بهت کار نداره مدرسه نیست که بلد نباشی بیاد گوشتو بکشه استاد 2 تا هم بخابونه زیرش بفرستت دفتر
فقط پاس کن درسار هرجور که هست این مهمه اما دروس تخصصی رو یاد بگیر کار کن که اینده مدرک خالی به دردت نمیخوره باید تخصص بلد باشی واسه کار.
شما فقط تو یه رشته قبول میشی، اگه نری ثبت نام بکنی و وقتش بگذره دیگه تمومه.
دوستتون که کارمنده باید توی مرکزی ثبت نام کنه که مختص شاغلان هست، باید دفترچه رو بخونه اونجا کامل توضیح داده، در ضمن پودمانی و ترمی فرقی با هم ندارن.
رشته ای که ریاضی نداره حقوق هست میتونید این رشته رو انتخاب کنید.
سلام دوستان
ما که دیگه میترسیم بپرسیم بعد بگید اوووووو چقدر میپرسیاما خوب روز اول گفتم سوالام زیاده و هم اینکه تو نیکی کن و در دجله انداز؛ که ایزد در بیابانت دهد باز
1 - دوستان در دفترچه نوشته ديپلمهاي مرتبط مورد پذيرش گروه آموزشي صنعت باید (رياضي فيزيك مهارتي ) باشد خوب مثلا برای کسی که بخواهد برود گروه صنعت اگر دیپلمی که گرفته رياضي فيزيك مهارتي نباشد آنوقت پذیرش نمیشود ؟ یعنی هیچ ؟ یا منظورش چیز دیگریست ؟
2 - خوب دوستان در مورد پودمانی بیشتر راه نمائی میکنید چون همانطور که گفتم ایشون کارش آزاده و سنش هم حدودا 30 سال است و دفتر چه را هم چک کرد اما دقیقا نمیدونه برای کاردانی پودمانی چطوری باید ثبت نام کنه
3 - و راستی حد اکثر سن کسانی که میروند در قسمت ترمی سنشون چقدره چون میگفت سنم که زیاده فکر کنم 30 سالش باشه و گفت اگر بروم ترمی آنوقت دیگر بچه ها سنشون کمتر و بعد بهمون میگن سن بالا آیا واقعا در کلاس های ترمی همه کم سن و سال هستند ؟
4 - اگر میشود در مورد پاس کردن درس هم بگید یعنی با اینکه نمره را نگرفتی اما درس را قبول شدی؟ میشد بگی این پاس کردن درس چطوره چون اینطور که گفتی امیدوار شدم که اگر درسی را نمره نداد بهمون میشود یه طوری حلش کرد جالب بود واسم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)