تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 416 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

به نظرتون تا کیps3یاofw3.55میشه پیدا کرد؟

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

كسي تفنگ موو داره باحاله؟ مي ارزه؟ چنده؟

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

به نظرتون تا کیps3یاofw3.55میشه پیدا کرد؟

فکر کنم بعد از تابستون توی بازار پیدا بشه

چون بعد از تابستون گرفتاری ها زیاد میشه و کسی خریدار نیست .

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان سلام.......من یه ایکس باکس الیت 120 گیگ دارم که هفته ی قبل بعد از 10 روز حضور در محیط لایو ایکس باکس بن شد!

من فقط تو محیط لایو فیفا بازی می کردم و الان ایکس باکسم فقط تو محیط لایو نمیره....یعنی انگار که من هیچ وقت 10 روز تو لایو نبودم...میتونم از هارد دستگام استفاده کنم و بازی های جدید رو بگیرم.......

اما چیزی که واسم خیلی مهمه محیط لایوه....من میخواستم یه کنسول ارجینال بگیرم که با اون فقط تو لایو فیفا بازی کنم.......اول همون ایکس باکس اسلیم اومد تو ذهنم.....بعد گفتم که خوب چرا واسه محیط لایو ps3 نگیرم.این کارم دو حسن هم یه کنسول دیگه دارم و هم میتونم از بلو ری استفاده کنم.حالا یه سوال میگن واسه محیط لایو در صورتی که هر دو کنسول ارجینال خور باشن بی اس تری بهتره درسته؟شما میگین برم بی اس تری بگیرم؟و اینکه چون فقط واسه دو سه بازی بیشتر نمی خوام((فیفا و کمبات) حداقل ابشن واسم کافیه؟درسته؟

لطفا مبلغی که باید واسه یه بی اس تری ارجینال بدم بگین...هم دسته اول هم کار کرده...lممنون!

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوستان سلام.......من یه ایکس باکس الیت 120 گیگ دارم که هفته ی قبل بعد از 10 روز حضور در محیط لایو ایکس باکس بن شد!

من فقط تو محیط لایو فیفا بازی می کردم و الان ایکس باکسم فقط تو محیط لایو نمیره....یعنی انگار که من هیچ وقت 10 روز تو لایو نبودم...میتونم از هارد دستگام استفاده کنم و بازی های جدید رو بگیرم.......

اما چیزی که واسم خیلی مهمه محیط لایوه....من میخواستم یه کنسول ارجینال بگیرم که با اون فقط تو لایو فیفا بازی کنم.......اول همون ایکس باکس اسلیم اومد تو ذهنم.....بعد گفتم که خوب چرا واسه محیط لایو ps3 نگیرم.این کارم دو حسن هم یه کنسول دیگه دارم و هم میتونم از بلو ری استفاده کنم.حالا یه سوال میگن واسه محیط لایو در صورتی که هر دو کنسول ارجینال خور باشن بی اس تری بهتره درسته؟شما میگین برم بی اس تری بگیرم؟و اینکه چون فقط واسه دو سه بازی بیشتر نمی خوام((فیفا و کمبات) حداقل ابشن واسم کافیه؟درسته؟

لطفا مبلغی که باید واسه یه بی اس تری ارجینال بدم بگین...هم دسته اول هم کار کرده...lممنون!
    به نظر من هم اگه مي خواي لايو بازي كني و اورجينال PS3 بخر

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان .
    من میخوام کنسول بگیرم . ولی بین xbox و ps3 موندم . کدوم رو بگیرم . ؟؟؟؟؟؟
    با اینکه الان مثل هم شده اند . هر دو نمیشه بازی جدید رو انجام داد . میشه راهنمایی کنید
    که کدوم -- میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ من برم بخرم / ممنون . یدونه ps3 320 گیرم اومده 380 در هد آک هست
    یا برم 360 اسلیم بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    جون هر کی دوست دارین طرفداری یه کنسول نکنین . حقیقتش رو بگین
    Last edited by zadis; 06-09-2011 at 15:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام دوستان .
    با اینکه الان مثل هم شده اند . هر دو نمیشه بازی جدید رو انجام داد . میشه راهنمایی کنید
    که کدوم -- میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ من برم بخرم / ممنون . یدونه ps3 320 گیرم اومده 380 در هد آک هست
    بینید واقعا مقایسه این کنسول همیشه جنجال برانگیز بوده برای همین ما بیشتر نکات قوت و ضعف رو میگیم تا خود طرف تصمیم بگیره:
    از نظر قدرت کنسول:
    xboxکمی ازps3قویتره از نظر گرافیکی....ولی خب میبینیم که بازی های انحصاریه ps3بهترن به خاطر اینه که گروهی که بازی رو ساختن بهتر عمل کردن...در واقع حرف من اینه کهxboxپتانسیل بیشتری ازps3داره......حالا چرا استفاده نشده خدا داند...
    از نظر وضعیت --:
    ببینید این کاملا روشنه کهxboxوضعیت خیلی بهتره داره حتی با -- شدنش ما میتونیم بریم لایو ولیps3متاسفانه از این خبرا نیست و بعد -- شدنش نمیشه رفتpsn....
    یه نکته دیگه اینه که واقعا گروه های هکریps3خوب عمل نمیکنن و بعد عمری دوباره یه کاری میکننن(شاید هم به خاطر امنیت بالای این کنسوله)
    از نظر بازی ها:
    خوب بازی های انحصاری ps3بهترن و خداییش تو این زمینهsonyکم نگزاشته....ولی تو بازی های که برای هر دو میاد معمولاx360خیلی بهتر عمل کرده......بازم من میگیم برید مجله بخرید و بازیهاشونو ببینید و بفهمید کدوم بهترن....چون این مسیله کاملا سلیقه ای هست
    kinect vs move:
    خوب ببینید اینا دو وسیله خیلی جالب و قدرتمندن که برای هر دو کنسول اومدن و برای تشخیص حرکاتن..
    ببینید کینکت کل بدن شما رو میشناسه(منظورم از کل مثلا انگشت ها نیست فعلا)ولی مو فقط همون مو رو میشناسه.......برای بازی کگردن دو نفر فقط همون یه کینکت کافیه ولی برای مو باید برای نفر دوم بری یه مو و ناویگیشن دیگه بخری که اونم خودش یه خرجه....
    از نظر بازیهاشونم شاید یخردهps3بهتر عمل کرده چون مثلا بازی خوبش یعنیkillzone3رو مورد حماییmoveقرار داده ولی تو xboxفعلا یه همچین بازی هایی نیومده فعلا........
    (راستی من خودم باmoveزیاد کار نکردم پس نقاط قوت و ضعف دیگه ای هم خواهد داشت)
    خب امید وارم بتونی خوب تصمیم بگیرید.
    در کل نظر من دو کنسوله بودن بوده و هست ولی خب.....به نظر من اولX360بخرید بهتره

8. 2 کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

Xbox Live شبکه خیلی کامل تریه... اما من واسه شما PS3 رو توصیه میکنم... چون هم میتونین بلوری پخش کنین ، هم 2 تا کنسول رو دارین ، و نکته مهم تر اینکه لایو پولیه ، اما PSN مجانیه...
    سلام دوستان .
    من 360 رو انتخاب میکنم ، چون تا چند وقت دیگه که کیت ریست گلیچ بیاد ایران دیگه عملا مایکرو هیچ محدودیتی واس کپی نمیتونه بزاره + PS3 کپی خور همچنان دردسر داره به شدت... واس 360 تیم های هکر زیادی دارن کار میکنن... قفل جدیده هم که اومده به زودی ازش ایمیج میگیرن و LT+ 2.0 هم ریلیز میشه و صفااا... البته اگه اینطوری دیمی که تو جمله قبل گفتم بخوایم حساب کنیم ، میگیم که 3.70 هم به زودی هـــک میشه و صفااااا : دی ولی نکته اصلی اینه که بعد از J-Tag شدن همه کنسول ها حتی اسلیم با ریست گلیچ ، دیگه 360 هیچ محدودیتی واسه هــک نخواهد داشت...
    خودم حتی به این فکر افتادم که هر وقت کیت Nand-X (؟؟؟ اینه؟؟؟؟ : دی) اومد کنسول خودمو + کینکتمو بفروشم یه کنسول Gears of War 3 Bundle بگیرم : دی

10. 3 کاربر از Fenix. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

واقعا حرف نداره تحلیلت......یه لطفی که بست بالایی منم بخون و یه نظر بده....من الانشم یه ایکس باکس دارم اما بن شدم....ولی میتونم از هارد استفاده کنم فقط نمیتونم تو لایو برم.......یه کنسول میخوام فقط واسه لایو اونم حتما ارجینال میخوام کنسولشو بخرم.....چون واسه کنسولی که می خوام بخرم فقط یه بازی می کنم اونم فیفا......

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

و نکته مهم تر اینکه لایو پولیه ، اما PSN مجانیه...
    live پولیه ؟؟

یعنی اگه بخوای online بازی کنی باید پول بدی ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •