یعتی چی ؟؟!
یعنی شما میگید معدلو سوابق تحصیلیو اینا (15%) اصلا تو کنکور سراسری اعمال نشده ؟؟!
یعتی چی ؟؟!
یعنی شما میگید معدلو سوابق تحصیلیو اینا (15%) اصلا تو کنکور سراسری اعمال نشده ؟؟!
تو سراسری اعمال شده اما فقط معدل. ببین قرار بود امسال ریز نمرات رو به جای معدل تاثیر بدن که اگه میدادن من به شخصه بدبخت می شدم اما به خاطر کوتاهی آموزش و پرورش ریز نمرات به دست سازمان سنجش نرسید مجبور شدن همون معدل رو تاثیر بدن . آزادم قرار بود یا ریز نمرات رو تاثیر بده یا اصلا تاثیر نده که با توجه به اینکه به دستشون نرسیده پس اعمال نمیشه![]()
بچه ها من با رتبه 12000 تو آزمون سراسری چقدر احتمالش هست که بتونم آزاد پزشکی قم قبول بشم؟
از کجا اینقدر مطمئنی؟
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
حتی بعضی از رشته های خوب ولی کم طرفدار مثل صنایع و کامپیوتر تو واحدهای تهران ترازش زیر 6000 شده...
شما در نظر بگیر که من شنیدم واحد قزوین تو رشته ای مثل کامپیوتر حتی با امیرکبیر و... قابل مقایسه هست در صورتی که نرم افزار قزوین ترازش 4600 هست!!!! شما برو دیگه تا آخرش...
تاثیر داده
شده
چی میگین شماها ؟؟؟؟؟؟؟
سراسری که معدل رو تاثیر داده ولی آزاد رو کسی مطمئن نیست... چون پارسالم گفتن تاثیر میدیم ندادن!
سلام نه سوال من چیز دیگیری هست اینجا دقیق معلوم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا اینقدر مطمئنی؟
خود آموزش و پرورش اعلام کرده
پس آزاد شیراز سطحش خیلی بالاست ما خبر نداشتیمحتی بعضی از رشته های خوب ولی کم طرفدار مثل صنایع و کامپیوتر تو واحدهای تهران ترازش زیر 6000 شده...
شما در نظر بگیر که من شنیدم واحد قزوین تو رشته ای مثل کامپیوتر حتی با امیرکبیر و... قابل مقایسه هست در صورتی که نرم افزار قزوین ترازش 4600 هست!!!! شما برو دیگه تا آخرش...
Last edited by doost4; 25-08-2010 at 20:59.
شرایط آزاد و سراسری باهم فرق میکنه. شما درصدای کنکور آزادتو بگو من حدودا بهت میگم قبولی یا نه چون خیلی از دوستام پزشکی قم شرکت کردن پارسال و قبول شدن
این تراز ربطی به سطح نداره... باید ببینی تو اون قطب جغرافیایی چند جا اون رشته خاص رو داره و چقدر طرفدار داره، ظرفیتش چقدره...
مثلا پاره وفت IT پرند ترازش 6100 هست در صورتی که پرند تمام وقت هم IT داره که اونجا ترازش 5300 هست... چرا؟!؟ چون که IT پاره وقت تو قطب تهران، قزوین، کرج هیچ جا به جز پرند نداره... واسه همین تراز پاره وقتIT اونجا میره بالا...
حالا کاری ندارم... خوب آره اعلام کردن حدود 120 هزار نفر نمراتشون نرسیده... ولی دانشگاه آزاد نگفته که تاثیر نمیدم! هان؟!
(من خودم دعا میکنم تاثیر ندن چون به ضررم هست)
اگر هم تاثیر بدن خوب نمرات تراز میشه... که خوب من میبینم بهترین شاگرد کلاسمون معدلش 18 اینا شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)