تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 312 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

دفاع چرا سخت تر بشه ؟ راستی امین چطوری میگه 6 تا خورده وقتی سیستم پاس و شوت و سانتر دستی بشه چه ربطی به گل خوردن داره آخه ؟ امین کجا رفتی
    بله حسین جان در خدمتم
    خب ربطش به اینه که اگه اولین بار این تنضیمات رو تغییر بدی اونوقت پاس دادن-سانتر کردن-شوت زدن سخت تر میشه باید بیشتر دقت کنی و تیمی که گل نزنه و توپهاشو لو بده مسلما گل هم میخوره دیگه....
    سختی بازی هم بنظر من مطلوبه من منیجر مود رو رفتم بازی در این مود سخت تر میشه.مثلا تیمهایی که انتظارشو نداری شما رو شکست میدن.مثلا من بارها شده با آرسنال از یه تیمه دسته دومی باختم و حذف شدم.
    حالا شما فرضشو کن تنظیمات رو تغییر بدی تو منیجر مود حتما به مشکل برمیخوری و به احتمال زیاد بار اول تو هفته پنجم از تیم اخراج میشی
    در قسمت کنترلر ایکس باکس این گزینه ها هست:
    auto switching که میشه اونو کمو زیاد کرد.
    pass assistance
    through pass assistance
    shot assistance
    cross assistance
    lop pass assistance
    برای هر کدوم از حالات بالا هم گزینه های assisted-manual -semi وجود داره .اگه تعاریفه انگلیسیشونو در بازی خواستی بگو تا واست بزارم.
    در مورد خرید ایکس باکس هم باید بگم اگه واقعا میخوای که بازی کنی حتما یکی بگیر با توجه به آینده سری فیفا منو خیلی امیدوار کرده.حداقل تا سال 2014 از نظر گیم تامینی.داشتن کنسول تجربه جالبیه که من به هر گیمری اونو توصیه میکنم
    شما ببین عناوین بزرگی همچون Alan Wake--Halo--Red Dead Redemption--Splinter cell---Fifa world cup2010-- mafia همه اینا امسال عرضه میشن.واقعا دیگه نمیشه در مقابل کنسول مقاومت کرد!!
    Last edited by JUSTIN11; 05-03-2010 at 21:48.

2. 4 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بله حسین جان در خدمتم
    خب ربطش به اینه که اگه اولین بار این تنضیمات رو تغییر بدی اونوقت پاس دادن-سانتر کردن-شوت زدن سخت تر میشه باید بیشتر دقت کنی و تیمی که گل نزنه و توپهاشو لو بده مسلما گل هم میخوره دیگه....
    سختی بازی هم بنظر من مطلوبه من منیجر مود رو رفتم بازی در این مود سخت تر میشه.مثلا تیمهایی که انتظارشو نداری شما رو شکست میدن.مثلا من بارها شده با آرسنال از یه تیمه دسته دومی باختم و حذف شدم.
    حالا شما فرضشو کن تنظیمات رو تغییر بدی تو منیجر مود حتما به مشکل برمیخوری و به احتمال زیاد بار اول تو هفته پنجم از تیم اخراج میشی
    در قسمت کنترلر ایکس باکس این گزینه ها هست:
    auto switching که میشه اونو کمو زیاد کرد.
    pass assistance
    through pass assistance
    shot assistance
    cross assistance
    lop pass assistance
    برای هر کدوم از حالات بالا هم گزینه های assisted-manual -semi وجود داره .اگه تعاریفه انگلیسیشونو در بازی خواستی بگو تا واست بزارم.
    در مورد خرید ایکس باکس هم باید بگم اگه واقعا میخوای که بازی کنی حتما یکی بگیر با توجه به آینده سری فیفا منو خیلی امیدوار کرده.حداقل تا سال 2014 از نظر گیم تامینی.داشتن کنسول تجربه جالبیه که من به هر گیمری اونو توصیه میکنم
    شما ببین عناوین بزرگی همچون Alan Wake--Halo--Red Dead Redemption--Splinter cell---Fifa world cup2010-- mafia همه اینا امسال عرضه میشن.واقعا دیگه نمیشه در مقابل کنسول مقاومت کرد!!
    کاملا درسته لو دادن پاسها برابر با خلق موقعیت بیشتر برای حریفه .
    تعریف انگلیسی چیو میگی امین جان ؟
    البته من فقط فوتبال بازی میکنم و نمیتونم بازیهای دیگه رو انجام بدم حتی اسم بیشتر بازیهای بالا رو هم نشنیدم . اما فوتبالو در تمام طول سال بازی میکنم . الانم حاضرم برای یک فوتبال 300-400 تومن هزینه کنم اما خبر اومدن نسل آینده بازیها در سال 2012 منو کمی مردد میکنه چون دو سال دیگه میشه کنسول ایکس باکس 720 خرید .

4. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

کاملا درسته لو دادن پاسها برابر با خلق موقعیت بیشتر برای حریفه .
    تعریف انگلیسی چیو میگی امین جان ؟
    البته من فقط فوتبال بازی میکنم و نمیتونم بازیهای دیگه رو انجام بدم حتی اسم بیشتر بازیهای بالا رو هم نشنیدم . اما فوتبالو در تمام طول سال بازی میکنم . الانم حاضرم برای یک فوتبال 300-400 تومن هزینه کنم اما خبر اومدن نسل آینده بازیها در سال 2012 منو کمی مردد میکنه چون دو سال دیگه میشه کنسول ایکس باکس 720 خرید .
    مثلا تعریفی که بازی از auto switching کرده و .....
    راستی فکر نکنم تا 2012 باشه ها...
    من تو مجله چند وقته پیش به نقل از یکی از مدیران مایکرسافت خوندم که تا 2014 از 360 پشتیبانی میشه.....ولی یه چیزه دیگه اینکه فکر نکنم تا حالا از تمام قدرت 360 یا ps3 استفاده کرده باشن...بهرحال
    راستی کو تا 2012 شایدم آخر زمان بشه و از این حرفا و حسرت اینکه از تک تک لحظات عمرت استفاده نکردی

6. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

مثلا تعریفی که بازی از auto switching کرده و .....
    راستی فکر نکنم تا 2012 باشه ها...
    من تو مجله چند وقته پیش به نقل از یکی از مدیران مایکرسافت خوندم که تا 2014 از 360 پشتیبانی میشه.....ولی یه چیزه دیگه اینکه فکر نکنم تا حالا از تمام قدرت 360 یا ps3 استفاده کرده باشن...بهرحال
    راستی کو تا 2012 شایدم آخر زمان بشه و از این حرفا و حسرت اینکه از تک تک لحظات عمرت استفاده نکردی
    آخه الان شرکتهای بزرگ بازی سازی مثل یوبی سافت بخشی از نیروهای خودشونو روی بازیهای نسل بعد متمرکز کردن و این نوید اومدن کنسولهای جدید رو میده .حالا من یک بررسی میکنم ببینم کنسولهای نسل بعدی کی میان بعد تصمیممو میگیرم .
    امین انگار کنسول خریدی .
    اتو سوییچینگ مگه همون تغییر و عوض کردن کنترل بازیکن نیست ؟ مواردی که بالا لطف کردی و نوشتی رو معنیشونو میدونم .
    فکر نکنم درست باشه اینجا صحبت از کنسولها بکنیم چون حقوق بقیه بچه ها با صحبتهای ما ضایع میشه . به هر حال ممنونم که این چند نکته بسیار جالب رو متذکر شدی . من تعجب میکنم از اینکه مسعود چرا زودتر این چیزارو به من نگفت . آخه ما درمورد همین مورد پاس کلی با هم بحث کردیم .
    توی این چند وقت که فیفا نکست بازی کردی چه مواردی توجهتو به خودش جلب کرده ؟ چه نکات برجسته ای از این بازی دیدی ؟ ( منظورم از گیم پلی بازیه )
    Last edited by 4039; 05-03-2010 at 22:34.

8. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

می بینم که حسین اینجاست و حسابی در گیر فیفاست... حسین مثل اینکه یه کنسول خریدنی هستی راستی خبر انتشار فوتبال جدید یوبی سافت منو امروز سورپرایز کرد البته خوب کاملا حالت فری استایل داره ولی اینکه از بازیکنان و تیم های Real World استفاده می کنه باعث میشه که در رده فوتبال های سیمولیشن قرار بگیره. باید ببینیم که می تونه در مقابل بازی های پر تجربه فیفا و PES حرفی برای گفتن داشته باشه یا خیر

10. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

آخه الان شرکتهای بزرگ بازی سازی مثل یوبی سافت بخشی از نیروهای خودشونو روی بازیهای نسل بعد متمرکز کردن و این نوید اومدن کنسولهای جدید رو میده .حالا من یک بررسی میکنم ببینم کنسولهای نسل بعدی کی میان بعد تصمیممو میگیرم .
    امین انگار کنسول خریدی .
    اتو سوییچینگ مگه همون تغییر و عوض کردن کنترل بازیکن نیست ؟ مواردی که بالا لطف کردی و نوشتی رو معنیشونو میدونم .
    فکر نکنم درست باشه اینجا صحبت از کنسولها بکنیم چون حقوق بقیه بچه ها با صحبتهای ما ضایع میشه . به هر حال ممنونم که این چند نکته بسیار جالب رو متذکر شدی . من تعجب میکنم از اینکه مسعود چرا زودتر این چیزارو به من نگفت . آخه ما درمورد همین مورد پاس کلی با هم بحث کردیم .
    توی این چند وقت که فیفا نکست بازی کردی چه مواردی توجهتو به خودش جلب کرده ؟ چه نکات برجسته ای از این بازی دیدی ؟ ( منظورم از گیم پلی بازیه )
    نه من هنوز کنسول نخریدم ولی همه دوستا و آشنایان یه کنسول دارن منم بعضی مواقع قرض میگیرم مثل امشب!
    ولی حتما بعد از عید یه 360 میگیرم.
    در مورد نکات خوب گیم پلی حتما بعدا مینویسم شاید فردا ولی چیزی که معلومه اینه که فیفا به همه سلیقه ها احترام گذاشته که این برای من خیلی مهمه.الان تقریبا به اندازه همون ساعاتی که pes2010 بازی کردم فیفا رو هم بازی کردم و باید بگم که واقعا فیفا گوی سبقت رو از pes برده و عالی کار کرده.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

می بینم که حسین اینجاست و حسابی در گیر فیفاست... حسین مثل اینکه یه کنسول خریدنی هستی راستی خبر انتشار فوتبال جدید یوبی سافت منو امروز سورپرایز کرد البته خوب کاملا حالت فری استایل داره ولی اینکه از بازیکنان و تیم های Real World استفاده می کنه باعث میشه که در رده فوتبال های سیمولیشن قرار بگیره. باید ببینیم که می تونه در مقابل بازی های پر تجربه فیفا و PES حرفی برای گفتن داشته باشه یا خیر
    راستش من از پارسال که فیفا 9 نکست بازی میکردم تو فکر خرید یک کنسول افتادم اما نمیدونم تا الان چرا این کار رو انجام ندادم . به هر حال خودت که میدونی من چقدر به بازی فوتبال علاقه دارم . حالا باید یک بررسی درمورد اومدن نسل بعد بکنم ببینم ارزش خرید داره یا اینکه صبر کنم و یک دفه 720 بخرم .
    جدی میگی یوبی سافت اومده توی خط فوتبال ؟ جالبه البته همونطوریکه میگی حداقل چند سالی کار داره تا بخواد تازه با ea و کونامی رقابت کنه . لینک خبرشو میشه بزاری ؟

نه من هنوز کنسول نخریدم ولی همه دوستا و آشنایان یه کنسول دارن منم بعضی مواقع قرض میگیرم مثل امشب!
    ولی حتما بعد از عید یه 360 میگیرم.
    در مورد نکات خوب گیم پلی حتما بعدا مینویسم شاید فردا ولی چیزی که معلومه اینه که فیفا به همه سلیقه ها احترام گذاشته که این برای من خیلی مهمه.الان تقریبا به اندازه همون ساعاتی که pes2010 بازی کردم فیفا رو هم بازی کردم و باید بگم که واقعا فیفا گوی سبقت رو از pes برده و عالی کار کرده.
    کلا ea توی نکست از کونامی حسابی جلو زد . اما هیچ تضمینی نیست که توی نسل آینده و توی کنسولهای نسل آینده باز هم ea برتری داشته باشه باید صبر کنیم و این داستان مهیج این دو شرکت رو تماشا کنیم .
    اما یک نکته مهم در مورد فیفا اینه که بازیش کامله همونطوری که گفتی بخش اعظمی از گیمرها رو کاملا راضی میکنه چون هرنوع آپشن برای هر نوع سلیقه توی بازیش قرار داده .

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

جدی میگی یوبی سافت اومده توی خط فوتبال ؟ جالبه البته همونطوریکه میگی حداقل چند سالی کار داره تا بخواد تازه با ea و کونامی رقابت کنه . لینک خبرشو میشه بزاری ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چه بامزست.یه جورایی مثل fifa street میمونه ولی خودشون میگن درگیر کننده تره.
    فکر کنم یوبی سافت میخواد خودشو با این بازی محک بزنه برای ساخت عناوینی مثل فیفا و پیس در سالهای اینده

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می بینم که بحثهای خوبی داره اینجا میشه.منم با این ویژگی ها که از فیفا دیدم خیلی دوست دارم یه xbox360 بگیرم. یه سری ویژگی های فیفا رو واقعا نمیدونستم چون زیاد بازی نکرده بودم.نمیخوام بحث خرید کنسول اینجا راه بندازم ولی واقعا یه سری عنوان ها آدمو وسوسه میکنه که یه xbox360 بخره. بازیهایی مثل fable3 و alan wake و halo فقط برای وسوسه خرید این کنسول بسه تازه باید دو بازی خیلی خوب مثل Fifa10 و Fifa world cup2010 که دیگه واقعا آدمو برای خرید تضمین می کنه.
    منم مثل حسین عاشق فوتبال هستم و الان اگه xbox360 بخرم حتما ساعات زیادی مخصوصا به بخش منیجر مد این بازی اختصاص میدم.
    Last edited by vahidgame; 06-03-2010 at 00:02.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یکی دو تا ویدئو از بازی جدید یوبی سافت اما انگار خیلی کارتونی و آرکیده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

البته همین فیفا نکست هم چند تا ایراد بزرگ داره مثلا شوتهاش اصلا طبیعی و واقعی نیست من بارها و بارها از فواصل بسیار دور توی سخت ترین درجه بازی تونستم دروازه تیمهای بزرگ رو باز کنم . یا مثلا هوش دفاع اصلا در حد بازی نیست .
    اما در مجموع با توجه به ساعات زیادی که روی فیفا 9 و 10 نکست گذاشتم باید بگم در حال حاضر توی فوتبال رو دست نداره .

16. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •