بله حسین جان در خدمتم
.gif)
خب ربطش به اینه که اگه اولین بار این تنضیمات رو تغییر بدی اونوقت پاس دادن-سانتر کردن-شوت زدن سخت تر میشه باید بیشتر دقت کنی و تیمی که گل نزنه و توپهاشو لو بده مسلما گل هم میخوره دیگه....
سختی بازی هم بنظر من مطلوبه من منیجر مود رو رفتم بازی در این مود سخت تر میشه.مثلا تیمهایی که انتظارشو نداری شما رو شکست میدن.مثلا من بارها شده با آرسنال از یه تیمه دسته دومی باختم و حذف شدم.
حالا شما فرضشو کن تنظیمات رو تغییر بدی تو منیجر مود حتما به مشکل برمیخوری و به احتمال زیاد بار اول تو هفته پنجم از تیم اخراج میشی
.gif)
در قسمت کنترلر ایکس باکس این گزینه ها هست:
auto switching که میشه اونو کمو زیاد کرد.
pass assistance
through pass assistance
shot assistance
cross assistance
lop pass assistance
برای هر کدوم از حالات بالا هم گزینه های assisted-manual -semi وجود داره .اگه تعاریفه انگلیسیشونو در بازی خواستی بگو تا واست بزارم.
در مورد خرید ایکس باکس هم باید بگم اگه واقعا میخوای که بازی کنی حتما یکی بگیر با توجه به آینده سری فیفا منو خیلی امیدوار کرده.حداقل تا سال 2014 از نظر گیم تامینی.داشتن کنسول تجربه جالبیه که من به هر گیمری اونو توصیه میکنم
.gif)
شما ببین عناوین بزرگی همچون Alan Wake--Halo--Red Dead Redemption--Splinter cell---Fifa world cup2010-- mafia همه اینا امسال عرضه میشن.واقعا دیگه نمیشه در مقابل کنسول مقاومت کرد!!