تو رو خدا تو مشهد هر کی دان کرده بگه من برم ازش بگیرم ...
نهایت پرروییم من
تو رو خدا تو مشهد هر کی دان کرده بگه من برم ازش بگیرم ...
نهایت پرروییم من
چه خبر مصطفي؟؟؟
ببینم اینجا یه دهقان فداکار نداره؟؟؟؟؟
که واسه ما این فایل رو فشرده کنه؟؟؟
چونکه مثل بعضی ایرانی ها تعصب بی جا نداره
این نکته بسیار جالب و عجیبی برای منه . همین الان اگه شما برید توی سایتهای PESFAN یا WENB یا سایتهای دیگه میبینین حدود 200-300 نفر همزمان آنلاین هستن و لحظه به لحظه پستهای زیادی ارسال میشه خیلی از این کاربرا طرفدار فیفا هستن اما نکته جالب اینجاست که خیلی بندرت پیش میاد که دو طرف بصورت تعصبی نظر بدن و خیلی کم پیش میاد حقایقو کتمان کنن این مساله برای من که طی 6 ماه اخیر زیاد به این سایتها سر زدم و خیلیهاشونو میشناسم کاملا مسجل شده .واقعا چی میشد ما هم یک کم از اینا یاد بگیریم.
یک نکته بسیار جالب دیگه اینه که اکثر گیمرها اطلاعات فوق العاده خوبی نسبت به مسائل ریز بازی دارن .
خوب دوباره ارتباط من با سرعت خوب بر قرار شد...
تا الان كه 260 مگ از اون فايل روسي رو دانلود كردم مشكلي به غير از همون افت سرعت پيش نيومده و اميدورام پيش نياد...
شديدا خستم ، ديگه ميرم بخوابم تا فردا صبح كه بلند بشم و اگر مشكلي پيش نيومده باشه نصبش كنم ببينم چند چنديم با اين ورژني كه اين همه سرو صدا كرده..!
يا علي شبتون بخير...
Last edited by bbp; 17-09-2009 at 21:24.
یه سوال خیلی مهم ، این لینک ها همون لینک های رپید تو تاپیک زیره ؟ چون من دو تا پارت از اونا رو دانلود کردم ، می خوام بقیه رو از این بگیرم و خودتون بهتر میدونین که اگه دقیقا همون فایل ها نباشه آخرش extract نمیشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
\
اینا همه part هاش سالمن
آخه اینا رو تو پست 2737 هم گذاشته بودید
Last edited by Vahidking.75; 17-09-2009 at 21:15.
دوست عزیز امشب روی w3 فرکانس 11354 گروه پارس دی وی بی اینو تو لیست قرار داده و میتونید دانش کنید!!!
ساعت شروع:24تا8صبح
اینم مک و توضیحاتش:
m e0c55fbc84 +[100k-] */_Offline.Groups_/www.Pars----.COM pids=1538
فکر می کنم اصلا اونجا فن بودن معنی نداره
هر بازی که خوب تر باشه طرفدار هاش هم بیشتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)