asus X44L
ازش راضیم
اگر سوالی هست در خدمتیم
مزیت :
گرافیک 1
وزن 2
کیبورد فارسی
سی پی یو i3 سندی بریج
رم 4
هارد 500
بلندگو استریو
USB3
کیف+ موس
عیب:
ویندوز نداره
فقط دو تا پورت یو اس بی داره![]()
asus X44L
ازش راضیم
اگر سوالی هست در خدمتیم
مزیت :
گرافیک 1
وزن 2
کیبورد فارسی
سی پی یو i3 سندی بریج
رم 4
هارد 500
بلندگو استریو
USB3
کیف+ موس
عیب:
ویندوز نداره
فقط دو تا پورت یو اس بی داره![]()
بچه ها میشه بگید سرعت بوت معمول k53 چقدر است؟
سلام دوستان من دارم لب تاپ می خرم مشکل مالی هم ندارم می خواستم 3D بگیرم ولی یکی گفت نگیر فول اچ دی بگیر چون کیفیتش بالاست حالا می دم چی بگیرم چه مارکی؟
بهتره قسمت مشاوره بری اینجا ماله اسوس هست
اونجا بهتر نتیجه میگیری
سلام
من لب تاپ asus k52dr دارم ویندوزش رو عوض کردم الان می خوام بکاپ شرکتیش رو بریزم که تو یه درایو هیدن هس که حجم بکاپ 8 گیگ هس رو نمی تونم بریزم که دوباره مثل روز اول بشه؟
با نام خدا و سلام
دوستان من 4 تا لپ تاپ زیر مد نظرم حالا میخاستم بدونم نظر شما ها بین اینا کدوم (دوتاشون ci7 و دوتاشون ci5)
بین دو تا لپ تاپ زیر کدوم رو می گید بخرم ؟؟؟ ci7
ASUS X4GSN-VX037V
ASUS N43SL-V2G-VX053V
بین دو تا لپ تاپ زیر کدوم رو می گید بخرم ؟؟؟ ci5
ASUS N43SL-V1G-VX069
ASUS U43JC-WX130V Bamboo Collection
با سپاس
بین دوتای اول: تنها فرقی که من بین دو مدل دیدم مدل گرافیک و حافظه گرافیکی بود،اگه الویت اول شما گیم باشه مدلx4GSN بهتره چون گرافیکش 550 اگه الویت شما گیم نیست بازم X4GSN بهتره چون گرافیک قویتری داره البته بین 540 و 550 فرق چندانی نیست و اختلاف 5 تا 7 درصده.(با توجه به به بنچمارک های سایت نوت بوک چک)
بین دو مدل دوم: از لحاظ سخت افزاری N43SL بهتره CPU و گرافیک قویتر اما U43JC کمی سبکتر و طراحی خاص اسوس(طرح زیبای چوب)اگه زیبایی برات الویت داره U43JC اما اگه قدرت الویت داره N43SL اگرچه N43 هم زیبایی خاص خودشو داره
در اخر:بین این 4مدل از همه بهترشX43GSN موفق باشی دوست من![]()
سلام
میگم بعضی از لپ تاپ های اسوس زده dosیعنی روش ویندوز نصب نیست باید خودمون نصب کنیم؟
لطفا از بهترین نمونه های ویندوزی اسوس برای مصرف خانگی هم معرفی کنید ممنونم
با تشکر
بله دوست عزیز.ویندوز اورجینال نداره باید خودت بریزی(فرقش تو قیمت کل از 45 تا 60 اگه ویندوز اورجینال داشته باشه)
تو سوال دوم خوب متوجه منظور شما نشدم، اگه منظورتون ویندوز برای مصرف خانگیه همون ویندوز home خوبه
اگه منظورتون لپتاپ برای مصرف خانگیه از سری k و n مدل زیاده.قیمت + کاربری بدین مدل معرفی کنم![]()
دوست عزیز از پاسختون ممنونم.
منظورم همون لپتاپ برای مصرف خانگی هست قیمتش نهایت 1300باشه دیگه چیز خاصی مد نظرم نیست فقط کیفیت صفحه و ساخت بالایی داشته باشه نظرتون در مورد انتخابم به عنوان اسوس چیه؟
ممنون میشم بهترین گزینه رو بهم معرفی کنید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)