سلام، مرسی ali racer عزیز لطف کردی، منم از همونجا گیر آوردم گفت همون اول که گوشی رو خریده آپولدشون کرده. بازم مرسی و ممنون.
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام، مرسی ali racer عزیز لطف کردی، منم از همونجا گیر آوردم گفت همون اول که گوشی رو خریده آپولدشون کرده. بازم مرسی و ممنون.
سلام ظهر بخیر، دوستان چه جوری میتونم در حین تماس اون قفل را بردارم؟ البته برای همیشه و دیگه در حین تماس ظاهر نشه، یعنی دیگه لازم نباشه اون دکمه باز شدن قفل صفحه نمایش رو بزنم.
پیشاپیش مرسی.
دوست عزیز فکر نکنم بشه کاریش کرد ولی به نظر من اینو سامسونگ به خاطر این گذاشته که اگه شما گوشیتون زنگ خورد ومثلا توی جیبتون بود وقتی که میخواید گوشی رو بیرون بیارین دستتون یکدفعه روی end نخوره وتماس قطع بشه....
من موندم چرا این گوشی باید 3000 تا براش پست زده بشه. مگه سیستم عاملش سیمبین نیست؟
سلام
دوست عزیز من یکبار دیگه هم پست بیربط شمارو دیدم اما اشکالی به کارتون نگرفتم.
آخه این حرفتون یعنی چی؟
شاید کسی نخواد ویندوز موبایل بخره.باید چکار کنه؟
بنده خودم همیشه از ویندوز موبایل بدم میومده.اما میام تو کلوپش بگم چرا بحث میکنید سر ویندوز موبایل؟
فکرم نکنید که ندیدیم.
اون زمان که هنوز کسی چیزی تغریبا از ویندوز نمیدونست من با خیلی از آیمت ها کار میکردم و چنتاشو داشتم.و کاملا هم بهشون وارد بودم.اما ازش زده شدم.و از سیمبیان لذت بیشتری میبرم.این جرمه؟
دوست عزیز لطف کن دیگه برای بالا رفتن پستات از این جور پستا نزن.شما تو همون تاپیک omnia2 تلاش کن خیلی بهتره و مفید بویژه دوستانم که لازم دارن بهره میبرن.
!!!!!!!!!!!!!
عزیز ا اگه شما این گوشی رو داشتی می فهمیدی برای چی!
سیستم عامل میشه گفت سلیقه ای هست، این گوشی واقعا اینقدر عالیه که هر سیستم عاملی روش بود باز میگرفتم! ولی خب یه مشکلی که ویندوز موبایل تا قبل از ویندوز 7 داره 65K effective colors بودن صفحه نمایشه.
چون واقعا با تمام گوشی های دیگه فرق میکنه و متفاوته.
من خودم هر روز بیشتر از دیروز ازش لذت میبرم،
و به نظر من خیلی فراتر از یه موبایل و بیشتر از حد انتظار یه گوشی ظاهر شده، و تمام امکاناتی که از موبایل میخوایی رو این داره و حتی خیلی بیشتر.
تاچ خازنی عالی و خیلی حساس، صفحه نمایش فوق العاده با کیفیت، دوربین و فیلمبرداری اچ دی که واقعا حرف نداره و همچنین یه سینمای جیبی و قابل حمل! کیفیت پخش فیلمش عالیه به همراه نمایش زیرنویس.
باتری خیلی خوب و ....، در کل واقعا تا نداشته باشیش متوجه نمیشی چی میگم،
من خودم هر روز ساعت ها از وقتمو براش میزارم و اصلا نمیتونم ازش دل بکنم.
![]()
دقیقا درس می گید.منم تایید می کنم.
بالاخره من هم خریدم. 520 با گارانتی پارس مایکروتل از قم هوووووووررررررررررررررراا ااااااااااااااا![]()
یکی به من با منطق حرفه ای بگه Omnia HD یا Vivaz ؟
( لطفا چندتا دلیل محکم بیارید )
مزیت و معایب خاص گوشی خودتون رو بفرمایید لطفا ؟
در اینجا لطفا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by djbagoor; 28-04-2010 at 10:51.
صفحه نمایش ویواز بهتره یا امنیا اچ دی؟
لطفا اگه عکسی دارید بذارید،یا اگه خودتون جفتشو با هم مقایسه کردید بگید.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)