خب با همون برنامه 7 اون پایین play را بزن.
موفق باشید
خب با همون برنامه 7 اون پایین play را بزن.
موفق باشید
شما اینجا play می بینی؟؟؟؟!!!
اون دکمه ی بزرگ وسط رو هم می زنی فایده نداره می ره تو حالت سلاید شو !!!!!!!!
یعنی سون فرمت به این سادگگی رو نمی تونه با برنامه ی فابریکش بخونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
سلام دوستان
عید همگی مبارک
هیچ کدام از عزیزان چیزی به نظرش نمیرسه
من واقعا بدجوری گیر کردم همه کار هم کردم از جابجایی فیش ساتا هارد و dvd بگیر تا اسکن دیسک و این حرفا
ممکنه مشکل از کرک باشه (با این که ویندوز رو تو سیستم دیگه هم نصب کردم درست بود )
دیگه هنگ کردم اگه چیزی به ذهنتون میرسه ممنون میشم راهنماییم کنید
یا علی
شاید واقعآ مشکل سخت افزاریه(حداقل خودتو مطمئن کن)....؟؟؟؟؟
راه حلش اینه که قطعاتت رو روی اون سیستمی که گفتی همین نسخه از ویندوز روش نصبه تست کنی تا خیالت از لحاظ سخت افزاری راحت شه(برای شروع بهتره همون dvd/cdدرایوت رو روی اون سیستمه تست کنی و بعدم رم رو تست کنی می دونی که کامپیوتر مشکلاتش گاهی عجیبه و بدون دلیل)....
شایدم واقعآ ویندوزت مشکل داشته باشه.....
مشکل ایشون اصلا سخت افزاری نیست بلکه در ویندوز 7 برای باز کردن فایل های Gif از برنامه ی internet explorer استفاده میکنند
البته نقل قولو اشتباه کردی DEnnIES
دوستان یه مشکل برام پیش امد تو 7
تازگیا نمیدونم چرا این طوری شده درستم نمیشه زمینه برنامه windows photo viewer زرد شده و رو خود عکسم تعصیر میزاره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید
مشکل ایشون اصلا سخت افزاری نیست بلکه در ویندوز 7 برای باز کردن فایل های Gif از برنامه ی internet explorer استفاده میکنند
ممنونم از تذکرتون
فکر کنم 7 شما beta باشه چون این مشکل برای من وقتی نسخه بتا رو استفاده می کردم پیش اومده بود
اگه کسی اطلاعی داره دریغ نکنه![]()
تازگیا برنامه ای روی سیستم نصب نکردین.
در قسمت colour adjusment نرفتین؟
ت. .یندوز سون به پوشه هایی که قفل هستند مثل appliacation data چج.ری میشه دسترسی پیدا کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)