تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 334 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه asrit.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

امنیت تیبا و پراید تفاوت چندانی ندارند. یک خبره ای می گفت اگر خواستی امنیت ماشین را بسنجی

یکی از پارامترها فاصله بین چرخ جلو عقب است. شما تیبا با ریو را در این زمینه مقایسه کنید متوجه می شوید.

در ضمن جدیدا تبیا EX هم به صورت آزمایشی تولید شده که آپشن های خیلی زیادی دارد.

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

امنیت تیبا و پراید تفاوت چندانی ندارند. یک خبره ای می گفت اگر خواستی امنیت ماشین را بسنجی

یکی از پارامترها فاصله بین چرخ جلو عقب است. شما تیبا با ریو را در این زمینه مقایسه کنید متوجه می شوید.

در این رابطه باید اساتید نظر بدهند ولی تجربه رانندگی بنده با هر دو این خودروها نشان می دهد که حداقل در هنگام رانندگی با تیبا با سرعت 170 کیلومتر هم اصلا احساس پرواز و عدم کنترل به آدم دست نمی دهد و خودرو کاملا پایدار هست ولی در پراید اینگونه نیست . متاسفانه تجربه رانندگی با ریو هم نداشتم تا حالا

اپشن هیا مدل EX هم موارد زیر است:

- رینگ الومینیومی
    - آینه های جانبی برقی
    - شیشه های عقب برقی
    - تهویه مطبوع اتوماتیک (این مورد قبلا اعلام شده بود ولی ظاهرا در لیست تجهیزات مدل EX فعلی وجود ندارد)

3. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امنیت فقط به فاصله ی چرخ جلو و عقب نیست (که در این مورد این فاصله توی تیبا از پراید بیشتره). یه فاکتور مهم دیگه قدرت بدنه هست. پراید و تیبا تقزیبا هم اندازه هستن اما وزن تیبا حدودا 200 کیلو بیشتره که بیشتر این افزایش وزن به خاطر افزایش قطر ورقه های بدنه و اضافه شدن 2 تا میله مانند به کناره هاست. من یه جا عکس های تست تصادف تیبا رو دیدم که خوب، خیلی بهتر از اون چیزی بود که تصور میکردم. اگه دوباره پیداش کردم این جا میذارم.

5. این کاربر از Lesordiavek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

مصرف سوخت تیبا چقدره و تیپ فولش چه زمانی به بازار میاد؟مشکلاتش کما فی سابق هست یا حل شده؟

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

مصرف سوخت تیبا چقدره و تیپ فولش چه زمانی به بازار میاد؟مشکلاتش کما فی سابق هست یا حل شده؟
    مصرف سوخت را از زبان یکی از دوستان که همین چند روز پیش سفر بودند در زیر نقل قول می کنم :

مسیر مشهد تا شاهرود که یک طرفه وتقریبا خلوت بود با دورموتور 2700 مصرف کمتر از 6 درصد کولرهم بعضی وقتها روی یک بود.
    مسیرشمال که شلوغتر بود واحتیاج به تعویض دنده وسرعت کم وزیاد داشت مصرف 6.5
    داخل شهر هم که با کولر وترافیک : 8 تا 9 درصد !!

تیپ فول یا همون EX تازه چند روزی هست که به صورت آزمایشی تولیدش آغاز شده و معلوم نیست کی به بازار بیاد و این در حالی هست که تغییراتش نسبت به تیپ SX فقط در رینگ آلومینیومی و شیشه بالابر برقی عقب و آینه های برقی هست که خود شما هم می تونید به ماشین اضافه کنید.

مشکلاتش نسب به سری های اول کمتر شده است و البته بیشترین مشکلاتش ناشی از کیفیت ضعیف قطعات ظاهری و تزئینی و مونتاژ بی کیفیت هست تا موارد حاد فنی

در کل اگر با ظاهر و طراحیش مشکلی ندارید و قابل قبول هست براتون ، قطعا می تونه در این رده قیمتی شما را کاملا بابت سواری راضی نماید.

8. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

من یک تیبا برای مادرم گرفتم بهمن پارسال

آقا عجب چیزیه

کمک عقب که خراب بود از روز اول بعد بریدم نمایندگی گفت 4500 تا که کارکرد ماشینت بیار

بعد از مدتی دسته راهنما خراب شد که مثلا وقتی راهنمای سمت راست رو میزدیم تا فرمون میرفت سمت راست راهنما برمیگشت:| اونم میگفتند بعد از 4500 تا

هفته اول هم زیر پای خودم بود دیدم آمپر آب چسبیده بالا چراغ چک موتور هم روشن میشه خاموش کردم دیدم بنزین که پر هست زده هیچی نداره بعد از مدتی درست میشد ولی دوباره همینطور میشد

وقتی بنزین میزدم آمپر درست نشون نمیداد مثلا بعد از 80 کیلومتر که میرفتم کم کم میامد بالا و درست میشد که یک تعمیرکار در سایپا گفت وقتی بنزین میزنی کلید رو باز کن و بعد بنزین بزن که دیدم آره درست گفت

بعد از 3ماه کمک جلو هم به صدا افتاد

کلا وقتی از دنده 1 میخوام تیک بزنم یا سریع برم انگار یک قسمتی از موتور شل هست و پرت میشه به سمت عقب

=========

بالاخره بعد از 4500تا رفت نمایندگی و روغن و این سری چیزا سرویس شد و پول هم گرفتن!!!من که یکی از دوستام سمند گرفته بود مسخرش میکردم که گارانتی چراغ های کوچک جلو که سوخته رو مجانی تعویض نمیکنه واقعا گفتم ایران خودرو خوب کار میکنه
    چون روغن مجانی عوض میکنه

ولی نکات مثبتی که ماشین داره

اول کولرش خوب عمل میکنه

دوم شتاب و ترمز خوبی داره

سوم نورش هم خوبه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آفرین به شکم سایپا و البته سایر خودروسازها. خودروساز که نیستن، مونتاژ کننده ها
    تیبا 14200

اگه اطرافیانم تو کار من دخالت نمیکردن 2 ماه قبل یه 405 رو با 14500 میخریدم خیالم راحت میشد. الان هم بهشون گفتم دیگه از ماشین خبری نیست تا شما باشین دخالت نکنین
    یه موتور میگیرم، خانوم رو میذارم ترکم، تو سرما یذره باد خنک بهش بخوره تا قدر همون 131 رو بدونه.

11. 3 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آفرین به شکم سایپا و البته سایر خودروسازها. خودروساز که نیستن، مونتاژ کننده ها
    تیبا 14200

اگه اطرافیانم تو کار من دخالت نمیکردن 2 ماه قبل یه 405 رو با 14500 میخریدم خیالم راحت میشد. الان هم بهشون گفتم دیگه از ماشین خبری نیست تا شما باشین دخالت نکنین
    یه موتور میگیرم، خانوم رو میذارم ترکم، تو سرما یذره باد خنک بهش بخوره تا قدر همون 131 رو بدونه.
    تیبا رو از کجا 14200 خریدین
    در بدترین حالت من 13500 شنیده بودم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه واقعیت داره 14200 برای متالیک و تا 14000 برای سیاه وسفید!!!!!
    وقتی 206 بشه 21500 مگه چی بیشتر از این داره؟
    ملت رو به این میارن اینم گرون میشه......

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نخریدم اینو قیمت گرفتم
    چندماه پیش میخواستم ماشین بگیرم پراید 131sx و نهایتش 405 اما انقدر تو کار ما دخالت کردن و گفتن کلاس نداره کوفت نداره فلان نداره که طول کشید. به هزار زحمت تا 15 میلیون رو رفتم که 405 یهو شد 17 و تیبا شد 14200
    الان هم بهشون گفتم دیگه از ماشین خبری نیست.
    توی این 2-3 ماه به زور 2 تومان هم کار نکردم که 2 تومان گرون شد

15. 2 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •