تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 381 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

یوهو....وای....هاها....آخجون....ه ورا.....بالاخره.....بالاخره گوشی رو گرفتم ....آخرشه همه ی مدلهای HTC و سونی اریکسون و نوکیا اپل و... رو به راحتی زیر پاش له میکنه.از قیافه از دوربین(مخصوصا قابلیت تشخیص لبخند خیلی باش حال کردم)از کیفیت و قدرت هندزفری از سرعت عمل از همه چی (خیلیارو نگفتم) بهترینه. نمیگم مشکل نداره خیلی هم داره ولی از اومنیا بهتر وجود نداره..ضمن اطلاع من 16 گیگ نقره ای (Modern Black ) بدون گارانتی گرفتم(البته Saeed mxo جان فکر نکنی به پیشنهادت توجه نکردم ولی 1- من بچه ی شهرستانم و سالی یک بار میام تهران 2-بیشتر از 420 پول نداشتم 3-فقط روز جمعه تهران بودم مایکروتل بسته بود ). 420 تومان از علاالدین گرفتم با گارمین و یه فارسی ساز کامل خیلی خوب ( به عزیزانی که دنبال فارسی ساز خوب میگردن spb keyboard رو پیشنهاد میکنم ) دادم یه برچسب محافظ صفحه هم برام انداختن البته یه چندتا خش رو محافظ صفحه افتاده ولی بیخیال وقتی کهنه تر شد عوضش میکنم یه کیف مخصوص اومنیا هم گرفتم .
    در حالت کلی مبارک باشه ، ایشالله چرخش که نه ولی اون تاسش همیشه برات بریزه
    سوالی داشتی در خدمتیم جمیعا

2. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arz172's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

درود بر دوستان عزيز

اين coreplayer ما فايلي رو پخش نميکنه؟يعني اول پخش ميکرد بعد از يه بار هارد ريست ديگه پخش نميکنه.

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

درود بر دوستان عزيز

اين coreplayer ما فايلي رو پخش نميکنه؟يعني اول پخش ميکرد بعد از يه بار هارد ريست ديگه پخش نميکنه.
    باید uninstall کنی و دوباره نصب کنی.. همین

داره خودمونی میشه arz172's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

درود بر امين عزيز

باید uninstall کنی و دوباره نصب کنی.. همین
    اين کار رو چند بار کردم ولي جواب نداد.

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کلا یکی از خاصیت های گوشی های جدید نحوه نمایش سایت ها هست .
    خب این گوشی هم به دلیل مشخصاتی که داره خوراک رفتن به اینترنت هم هست که من همیشه استفاده می کنم ( تبصره : بیخیال قبضش )
    شاید بعضی ها بپرسند نحوه نمایش سایت ها در این گوشی چگونه است ، خب اینگونه است :
      محتوای مخفی: تصویر سایت یاهو در امنیا 
    قلمت چرا اين شكليه؟
    ماله من اينطوري نيست. قضيه چيه؟ خيلي هم هرز شده.
    آره اينترنت باهاش خيلي حال ميده. قلم نيوز فقط با گوشي ميشه بري با pc فيلتره

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض کمک!!!

اقا یه چند تا مشکل داشتم بی زحمت جواب بدین ممنون میشم مخصوصا اولیش : 1 -مهمترین مشکلی که هر کسی همون اول باهاش مواجه میشه باتری گوشیه .باتریش در حالت اولیه خیلی ضعیفه البته تو پستای قبلی دوستان گفتن با اپدیت فریمویر به مدل جدیدتر باتری خیلی خیلی بیشتر دوام میاره پس اگه میشه فایل اپدیتی رو که از همه بیشتر باتری رو نگه میداره والبته عوارض جانبی رو هم لطفا بگین ( مثلا : همه ی فایلام پاک میشه ..صفحه کم نور میشه ...برای کیبورد فارسیم مشکل ایجاد میکنه ...رزلوشن میاد پایین ...کند میشه و...) تا ببینم ارزش داره آپ کنم یا اگه بر عکس چیزی رو اضافه میکنه بگین هم ممنون میشم . البته من روش آپدیت رو بلد نیستم پس اگه فایل رو بزارین و روش رو نگین هیچ فایده ای نداره . ضمن اطلاع من ویندوز 7 رو کامپیوترم نصبه و Device Center ; Device Hand book هم رو PC نصب کردم. 2-آیا روشی هست که بدون استفاده از سیم کارت و وای-فای به اینترنت وصل شد مثلا کامپیوتر به اینترنت وصل باشه و شما با وصل کردن گوشی به کامپیوتر بتونی گوشی رو به اینترنت وصل کنی 3-من که تو تهران بودم GPS گارمین نقشه ی کامل شهر تهرانو میاورد بعد که اومدم شهر خودمون منو تو یه سری جاده هایه بی نام نشون میده البته مو قعیت من از لحاظ ایران درسته ولی نقشه شهر مونو نمیاره . باید نقشه رو از اینتر نت بگیرم ؟ ..... .....

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

اقا ورزن گوشی من JVHI2 هست که از همون اولم روش بود ..... یه چیزی دستگیرم شده فکر کنم باید به Dxia5 آپ کنم که از همه کم مصرف تره ولی نمیدنم چجوری؟

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    دوستان من یک کابل تی وی گرفتم . حالا 2 دو تا سئوال دارم
    اول اینکه چطور میتونم تصویر رو هم رو tv داشته باشم هم رو خود صفحه موبایل ؟ چون وقتی وصل میکنم فقط tv تصویر دارد.
    دوم اینکه وقتی وصل میشه موس موبایل خیلی بد کار میکنه و هی میپره !!!!!
    لطفا راهنمایی فرمایید راستی رامم هم DIAX5 هست .
    سلام
    رو علامت باتري كليك كن و بعد از قسمت TV Out اون تيك رو بزن.
    سلام
    من چی کار کنم این وقتی به یو اس بی وصل میشه شارژ نشه ؟ (دهن باتری سرویس شد)
    اين كه خيلي خوبه!
    یوهو....وای....هاها....آخجون....ه ورا.....بالاخره.....بالاخره گوشی رو گرفتم ....آخرشه همه ی مدلهای HTC و سونی اریکسون و نوکیا اپل و... رو به راحتی زیر پاش له میکنه.از قیافه از دوربین(مخصوصا قابلیت تشخیص لبخند خیلی باش حال کردم)از کیفیت و قدرت هندزفری از سرعت عمل از همه چی (خیلیارو نگفتم) بهترینه. نمیگم مشکل نداره خیلی هم داره ولی از اومنیا بهتر وجود نداره..ضمن اطلاع من 16 گیگ نقره ای (Modern Black ) بدون گارانتی گرفتم(البته Saeed mxo جان فکر نکنی به پیشنهادت توجه نکردم ولی 1- من بچه ی شهرستانم و سالی یک بار میام تهران 2-بیشتر از 420 پول نداشتم 3-فقط روز جمعه تهران بودم مایکروتل بسته بود ). 420 تومان از علاالدین گرفتم با گارمین و یه فارسی ساز کامل خیلی خوب ( به عزیزانی که دنبال فارسی ساز خوب میگردن spb keyboard رو پیشنهاد میکنم ) دادم یه برچسب محافظ صفحه هم برام انداختن البته یه چندتا خش رو محافظ صفحه افتاده ولی بیخیال وقتی کهنه تر شد عوضش میکنم یه کیف مخصوص اومنیا هم گرفتم .
    خوشحالم كه خوشحالي! تبريك ميگم
    البته داخل علاءالدين هم مايكروتل گير مياد ولي اميدوارم كه مشگلي برات پيش نياد.
    و خيالت راحت باشه كه امنيا گرفتي...
    موفق باشي
    Last edited by saeidsmxo; 19-07-2009 at 14:22.

10. 2 کاربر از saeidsmxo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

قلمت چرا اين شكليه؟
    ماله من اينطوري نيست. قضيه چيه؟ خيلي هم هرز شده.
    آره اينترنت باهاش خيلي حال ميده. قلم نيوز فقط با گوشي ميشه بري با pc فيلتره
    نه بابا کجاش هرز شده ، تصویری نشون بده من توضیح بدم ، این شکلیه دیگه ، ولی بسیار بسیار خوش دسته
    فکر کنم تصویر غلط اندازه وگرنه قلم مشکلی نداره ، خیلی تر و تمیزه ، نو هست بابا...
    با سلام و خسته نباشید
    دوستان من یک کابل تی وی گرفتم . حالا 2 دو تا سئوال دارم
    اول اینکه چطور میتونم تصویر رو هم رو tv داشته باشم هم رو خود صفحه موبایل ؟ چون وقتی وصل میکنم فقط tv تصویر دارد.
    دوم اینکه وقتی وصل میشه موس موبایل خیلی بد کار میکنه و هی میپره !!!!!
    لطفا راهنمایی فرمایید راستی رامم هم DIAX5 هست .
    آقا اول به من بگو اون کابل رو از کجا خریدی ، آدرس دقیق بده ، قربون دستت...
    کیفیتش چجوری خوبه ؟ تصویر کامله ؟ و...؟
    Last edited by SIMON137; 19-07-2009 at 14:00.

داره خودمونی میشه vidas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جلو مانیتور

پيش فرض

سلام
    من تقریبا 3 هفته پیش این گوشی رو گرفتم و مثل خیلی از دوستان همون مشکل باتری رو دارم . البته وقتی اومدم این تاپیک رو دیدم یکمی امیدوار شدم چون فکر میکردم فقط مال خودم این مشکل رو داره.روزای اول صبح شارژ میکردم شب نشده تموم بود.الان با استفاده ی متوسط به 24 ساعت رسیده ولی بازم فکر نمیکنم نرمال باشه. از دوستانی که این مشکل رو داشتن و حل شده خواهش میکنم راهنمایی کنن . یا آدرسشو بدین خودم میخونم . ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •