تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 804 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

داره خودمونی میشه Taraneh935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    اگر لطف کنید و به بهترین نحو ممکن منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
    قصد خرید 5800 رو دارم... ولی یک جا خوندم کیفیت تصویرش خوب نیست.... نظر شما چیه؟؟؟
    از نظر شما مهمترین معایب این گوشی چیه؟؟؟
    توی نور روز راحت میشه باهاش کار کرد؟؟
    اگه بخوام بخرم کجا رو پیشنهاد میکنید و بهتره به چه نکته هایی موقع خرید دقت کنم؟؟؟
    چه کار کنم که تقلبی بهم نندازن؟؟
    از نظر کیفیت و کارایی 5800 بهتره یا nokia 5730 Xpress Music
    اگر یک مدت صبر کنم ممکنه گوشی با این مشخصات ولی با دوربین بهتر بیاد؟
    Last edited by Taraneh935; 10-08-2009 at 14:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamadreza666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمینم آسمون پامم رو ابراس

13

ببین دوست عزیز اولین چیزی که باید بهش توجه کنی اینکه به نسبت پولی که میدی چه چیزیو میتونی بخری...!!!
    5800 توی رنج قیمت خودش یکی از بهترین هاست از همه لحاظ هم فوله و میشه گفت آیفون نوکیاست!!!
    کیفیت تصویرشم به نظر من خیلی خوبه!!!
    توی نور روز هم مثه بقیه گوشی هاست!!!
    برو طبقه 5 علاالدین پلاک 576 فروشگاه 140 هم قیمتش از همه جا ارزونتره هم 100% فول پکه و قابل اعتماد!!!
    فقط یه خورده الان گرون شده ماه پیش تا 250 تومن هم رسید الان مثه اینکه یه خرده قیمتش رفته بالا!!!
    معایبشم یه خورده جنس بدنش زیاد عالی نیست اما خوبه یعنی من خوشم اومد و اینکه کمی هنگ میکنه که با آپدیت کردن حل میشه!!!البته اگه زیاد باهاش ور نری هنگ نمیکنه...!!!
    اینم عکس لوازمی که توی جعبشه که معمولا کیفشو از توش توی ایران بر میدارن!!!

5730 کیبورد داره اما جی پی اس نداره و قیمتشم الان خیلی بالاست هنوز افت قیمت نداشته!!!
    بعدشم اگه صبر کنی 100% گوشی با دوربین بهتر میاد اما مهم اینکه چقدر میتیونی صبر کنی...!!!
    سبز باشی...!!!
    Last edited by mohamadreza666; 10-08-2009 at 14:18.

3. 2 کاربر از mohamadreza666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان.
    اگر لطف کنید و به بهترین نحو ممکن منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
    قصد خرید 5800 رو دارم... ولی یک جا خوندم کیفیت تصویرش خوب نیست.... نظر شما چیه؟؟؟
    از نظر شما مهمترین معایب این گوشی چیه؟؟؟
    توی نور روز راحت میشه باهاش کار کرد؟؟
    اگه بخوام بخرم کجا رو پیشنهاد میکنید و بهتره به چه نکته هایی موقع خرید دقت کنم؟؟؟
    چه کار کنم که تقلبی بهم نندازن؟؟
    از نظر کیفیت و کارایی 5800 بهتره یا nokia 5730 Xpress Music
    سلام
    اتفاقا تنها شکایتی که از این گوشی نشده، کیفیت ال سی دی اون بوده. 5800 یکی از بهترین ال سی دی ها رو بین گوشی های موبایل داره. اما تو نور مستقیم خورشید خیلی جالب نیست.
    از معایبش می شه به دوربینش اشاره کرد که می تونست بهتر باشه. اما اونجوری هم که بعضی دوستان می گن بد نیست. می تونید نمونه عکساش رو ببینید و تصمیم بگیرید. مشکلات دیگه ای هم دیدم کاربرها داشتن مثل مشکل ال سی دی که البته تو سری های جدید دیده نشده دیگه...
    در مورد خرید، اگر نگرانید می تونید با گارانتی اصلی و از مراکز فروش اتصالات یا نیا گوشی رو بگیرید. و همونجا همه چی، اعم از دوربین، بلوتوث، اسپیکر ها، جی پی اس و غیره رو برای مشکلات احتمالی چک کنید.

5. این کاربر از signinfo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال khatamifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من جديداً يه مشكلي دارم.
    دو دكمه صفحه اول گوشي 5800 رو كه ديدين. يكي براي شماره گيري و ديگري براي ليست شماره ها
    نمي دونم چرا تازه گي ها با تغيير تنظيمات تم گوشي اين دو دكمه از كار ميوفته !
    اگه home screen theme رو در حالت contacts bar ‌نزارم اين دو دكمه كار نمي كنن !
    براي بقيه تنظيمات يعني basic و shortcuts bar اين دو دكمه از كار مي افتن و باز نمي شن. جالبه در حالت shortcuts bar اصلا ديگه شرتكاتي هم نشون نمي ده. يه بار تنظيمات اوليه و كارخانه اي رو لود كردم ولي باز درست نشد !
    كسي دچار اين مشكل شده ؟ براي حلش چكار بايد كرد ؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم:
    1-کیفیت ساختش و بدنه اش چطوره؟
    2-حساسیت صفحه لمسیش نسبت به سایر گوشیها مثل ویوتی و یو آی کیوهای سونی و مخصوصا گوشی های HTC چطوره؟
    3-صداش توی اسپیکر از لحاظ بلندی نسبت به 5700 و ان82 چطوره؟
    4-کیفیت صداش به 5700 و یا حداقل ان82 میرسه؟(اسپیکر)باسش توی اسپیکر خوبه؟
    5-سرعتش چطوره؟میشه فیلمهایی مثل DIVx یا با سایز 640*480 یا حداقل 320*240 رو تماشا کرد؟(قاعدتا خود گوشی شاید نتونه منظورم با برنامه هایی مثل کور پلیر هست.منظورم اینه که سخت افزار گوشی این قابلیت رو داره؟)
    6-عکسهاش نسبت به ان73 چطوره؟
    7-حداقل قیمتش توی بازار چیه؟
    8-هدفون خودش به پای ان82 میرسه؟(گرچه میدونم زیاد جالب نیست و باید به فکر یه هدفون دیگه باشم)
    9-سایر محاسن و معایب:؟!

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

چند تا سوال هم یادم رفت
    +برنامه هایی که 320*240 هستند خصوصا بعضی برنامه های جاوا مثل دیکشنری و ir daroo که واسه من ضروری هستش رو نشون میده؟
    ++تایپ و پیام نوشتن باهاش راحته؟
    +++احتمال داره تا یکی دو ماه دیگه قیمتش به حدود 240 برسه؟
    ++++بازیهای ان گیج رو ساپورت میکنه؟یه بازی توی دبلیو910 بود که با سنسور گوشی کار میکرد و با حرکت دادن گوشی بازی میکردیم.آیا این گوشی این قابلیت رو داره؟تقریبا یه جور بازی بود که اصلا با کیبوردش کار نمیکردیم.

داره خودمونی میشه shervindivx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

من توی xp هم تست کردم ، خیلی ها رو میشه باهاش این کار رو کرد

برای بقیه هم ، این مواردش یه حالت private داره که توی تب security شون دستکاری میکنیم تا اجازه بده(اگه درست یادم مونده باشه)

مثلا توی 30 الی40 تا آهنگ من یکی اینجوری دراومد(منم مجبور بودم اون موقع این کار رو انجام بدم چون mp3 پلیرم سونی

بود و نرم افزار sonic stage هم بر اساس آلبوم و آهنگساز manage میکرد)

ادیت : الان تست کردم دقیقا همینه (توی تب security روی گزینه ی advanced که کلیک کردیم باید fulll control اش allow

باشه و نه deny)

روش تغییر هم از deny به allow هم بسیار ساده است(بعد از انتخاب advanced گزینه ی change permissions رو انتخاب

میکینیم و بعدش ادیت میکنیم)
    سلام دوست عزیز
    نرم افزار های جانبی این کار رو به راحتی انجام می دن اما ویندوز ...
    ببینین اصلا موضوع ربطی به Premission نداره .
    چون الان من با یوزر Administrator لاگین کردم .
    با این وجود صحبت های شمارو هم تست کردم باز هم نشد
    شاید برنامه های جانبیتون این کارو براتون می کنن

داره خودمونی میشه Taraneh935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ببین دوست عزیز اولین چیزی که باید بهش توجه کنی اینکه به نسبت پولی که میدی چه چیزیو میتونی بخری...!!!
    5800 توی رنج قیمت خودش یکی از بهترین هاست از همه لحاظ هم فوله و میشه گفت آیفون نوکیاست!!!
    کیفیت تصویرشم به نظر من خیلی خوبه!!!
    توی نور روز هم مثه بقیه گوشی هاست!!!
    برو طبقه 5 علاالدین پلاک 576 فروشگاه 140 هم قیمتش از همه جا ارزونتره هم 100% فول پکه و قابل اعتماد!!!
    فقط یه خورده الان گرون شده ماه پیش تا 250 تومن هم رسید الان مثه اینکه یه خرده قیمتش رفته بالا!!!
    معایبشم یه خورده جنس بدنش زیاد عالی نیست اما خوبه یعنی من خوشم اومد و اینکه کمی هنگ میکنه که با آپدیت کردن حل میشه!!!البته اگه زیاد باهاش ور نری هنگ نمیکنه...!!!
    اینم عکس لوازمی که توی جعبشه که معمولا کیفشو از توش توی ایران بر میدارن!!!

5730 کیبورد داره اما جی پی اس نداره و قیمتشم الان خیلی بالاست هنوز افت قیمت نداشته!!!
    بعدشم اگه صبر کنی 100% گوشی با دوربین بهتر میاد اما مهم اینکه چقدر میتیونی صبر کنی...!!!
    سبز باشی...!!!
    از توضیحات کاملتون خیلی ممنون هستم.
    اینکه میگین باهاش ور نرم یک کمی آدمو از تصمیمش منصرف میکنه... راستش من یک گوشی با این خصوصیات نیاز دارم ولی حوصله دردسر ندارم... یعنی میخوام با خیال راحت باهاش کار کنم.... استفاده اصلیم هم گوش کردن موزیک و نصب دیکشنری و خوندن Ebook هست.... اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم...... من خیلی وقته میخوام گوشی بخرم ولی طرف هر مدلی میرم دربارش یک چیزی میشنوم و دلسرد میشم... میترسم آخرش برم یک 1100 بخرم
    شما گوشی دیگه ای رو (بدون احتساب قیمت) با این خصوصیات میشناسید که دوربین خوبی داشته باشه؟؟؟
    اگه 1-2 ماه صبر کنم به نظر شما همچین گوشی میاد؟
    و اینکه به نظر شما با گارانتی بگیرم یا نه؟؟؟ اگه آره، با چه گارانتی بگیرم؟؟
    Last edited by Taraneh935; 11-08-2009 at 00:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه panteaaa55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    امارات متحده عربی

پيش فرض

دوست عزیز وقتی Properties از چند فایل بگیرید و یا یه دونه ( حداقل توی XP ) به شما اجازه تغییر توی موارد ذکر شده رو نمی ده
    تائید میشه .

مشکل کم هم همین بود که توضیحات اولیه شما را متوجه نشدم . و فکر کردم اشتباه از خودمه

سلام

من توی xp هم تست کردم ، خیلی ها رو میشه باهاش این کار رو کرد

برای بقیه هم ، این مواردش یه حالت private داره که توی تب security شون دستکاری میکنیم تا اجازه بده(اگه درست یادم مونده باشه)

مثلا توی 30 الی40 تا آهنگ من یکی اینجوری دراومد(منم مجبور بودم اون موقع این کار رو انجام بدم چون mp3 پلیرم سونی

بود و نرم افزار sonic stage هم بر اساس آلبوم و آهنگساز manage میکرد)

ادیت : الان تست کردم دقیقا همینه (توی تب security روی گزینه ی advanced که کلیک کردیم باید fulll control اش allow

باشه و نه deny)

روش تغییر هم از deny به allow هم بسیار ساده است(بعد از انتخاب advanced گزینه ی change permissions رو انتخاب

میکینیم و بعدش ادیت میکنیم)

تو سیستم من به صورت تک تک میشه و می تونم طبق فرمایشات شما عمل کنم ولی به صورت کلی خیر .

((((((( روش تغییر هم از deny به allow هم بسیار ساده است(بعد از انتخاب advanced گزینه ی change permissions رو انتخاب

میکینیم و بعدش ادیت میکنیم) ))))) این روش هم موجود نیست یعنی گزینه ی change permissions وجود نداره .
    Last edited by panteaaa55; 10-08-2009 at 23:44. دليل: اضافه کردن مطلب

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamadreza666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمینم آسمون پامم رو ابراس

13

از توضیحات کاملتون خیلی ممنون هستم.
    اینکه میگین باهاش ور نرم یک کمی آدمو از تصمیمش منصرف میکنه... راستش من یک گوشی با این خصوصیات نیاز دارم ولی حوصله دردسر ندارم... یعنی میخوام با خیال راحت باهاش کار کنم.... استفاده اصلیم هم گوش کردن موزیک و نصب دیکشنری و خوندن Ebook هست.... اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم...... من خیلی وقته میخوام گوشی بخرم ولی طرف هر مدلی میرم دربارش یک چیزی میشنوم و دلسرد میشم... میترسم آخرش برم یک 1100 بخرم
    شما گوشی دیگه ای رو با این خصوصیات میشناسید که دوربین خوبی داشته باشه؟؟؟
    اگه 1-2 ماه صبر کنم به نظر شما همچین گوشی میاد؟
    و اینکه به نظر شما با گارانتی بگیرم یا نه؟؟؟ اگه آره، با چه گارانتی بگیرم؟؟
    اینکه میگم ور نرین منظورم اینکه مثلا رمش تا خرخره پر باشه یا اینکه بعضی ها گوشیو خوب نگه نمیدارن میندازنش این ور اون ور و اینکه حتما باید روی گوشی آنتی ویروس و برنامه های حفاظتی نصب باشه و از همه مهم تر سر رشته ای در مورد مسائلی مثه هک و فلش کردن ندارین سراغشون نرین!!!
    1000% کار شما رو راه میندازه مخصوصا از لحاظ موسیقی از بقیه [هات هم بسیار خوفه!!!
    ببین دوست عزیز من به شما پیشنهاد میکنم نوی ماه رمضون یا بعد از اون گوشی بخرین که تقریبا افت خودشونو کرده باشن توی این رنج هم بهترین (از لحاظ موسیقی و کلاس و جذابیت) به نظر منم 5800 بهترین گزینه هستش اما میتونین کمی دست نگه دارین و مبلغ بیشتری هزینه کنین و ان97 و یا یکی از مدل های جدید سری N رو بخرین!!!
    گارانتی هم گارانتی اصلی بگیر و من به شخصه برای گوشی های زیر 300 تومن حاظر نیستم پول گارانتی بدم مگه اینکه تفاوت بدون گارانتی و با گرانتی حداکثر 15-20 تومن باشه!!!
    بازم تاکید میکنم توی این رنج بهترین گوشی 5800 هستش! چون اولویت شما موسیقی و برنامه هست!!!
    سبز باشی...!!!

13. این کاربر از mohamadreza666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •