بله، اما مشکل اینه که این سرویس های حجمی فقط واسه اونایی که حجم کم مصرف میکنن به درد میخوره. منی که گیگ گیگ دانلود دارم نیمتونم دانلودهام رو بزارم واسه 4-5 ساعت شب که رایگانه.
خدا خودش این قیمت ها و سرویس های کضایی (درست نوشتم؟!) رو واقعی کنه:(
بله، اما مشکل اینه که این سرویس های حجمی فقط واسه اونایی که حجم کم مصرف میکنن به درد میخوره. منی که گیگ گیگ دانلود دارم نیمتونم دانلودهام رو بزارم واسه 4-5 ساعت شب که رایگانه.
خدا خودش این قیمت ها و سرویس های کضایی (درست نوشتم؟!) رو واقعی کنه:(
مژده مژده پینگها خوب شده الان تست کردم با 4.2.2.4 پین 230 داد
این هم از من 512 داتک
چطوره ؟
در ضمن پینگ من با کابل که همین بغلمون هست 700 هست ولی با پاریس 240 هست !!!
Last edited by jimrako; 04-05-2011 at 15:25.
احتمالا اون دزدیه کابل ها جواب داده...یه نصف کاربرای تهرانی فعلا قطعی سرویس دارن پینگ شما خوب شده![]()
دانلود که سکته میزنه ، اپلود که تعطیله ،پینگ که دیگه نگو
جون میکنه صفحه باز کنه
فقط dc کم دارم
اینم تست الانم:
![]()
سلام یه تست با همونجاهایی که من تست زدم بزن ببین وضعیت پینگت چنده چون پینگ من با کابل که هممین بغل هست 700 هست ولی پاریس 240
گیره پینگین شما ها
دانلودتون اوکیه این همه پینگ به هم پر میدید حالا؟
من و خیلیهای دیگه با همین adsl بازیهای آنلاین میزنیم باید هم پینگ برامون مهم باشه![]()
من که نمیدونم با این پینگ چی ریختی بازی میکنید
اون موقع 100-150 میرسید دیگه نمیشد بازی کرد اعصاب خوردی میشد
آیا اگر من بنده به شخصه صرفا قصد جابه جایی خط رو داشته باشم لزوما حتما همین سرویس رو با مشخصات مذبور و مذکور 512 شرکت به صورت گذشته و پیوسته به شخص شخیص بنده ارائه خواهد نمود آیا ؟![]()
بازی تا بازی داریم یه بازی مثله dead space 2 رو با هر سرعت و پینگی میشه راحت آنلاین زد و همین بازی crysis 2 رو چند تا از دوستان با پینگ 500 آنلاین زدن خیلی راحت دلیلش هم سرورهای خوب بازیها هست !
Last edited by jimrako; 05-05-2011 at 05:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)