به صحبت های sms11 این رو هم من اضافه کنم که یکی مثل من که خیلی وقت ها 24 ساعته کامپیوترش روشنه و داره دانلود میکنه چه طوری باید با ISP هایی مثل شاتل کنار بیاد ؟!!!![]()
به صحبت های sms11 این رو هم من اضافه کنم که یکی مثل من که خیلی وقت ها 24 ساعته کامپیوترش روشنه و داره دانلود میکنه چه طوری باید با ISP هایی مثل شاتل کنار بیاد ؟!!!![]()
كدوم شركت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اسمش هم نميدوني؟؟؟؟؟؟؟؟
من يادمه قبلاً قرار بود تو كره بياد اينجا تو adsl موندن بعد بيان با برق اينترنت بدن! (تابستونا همش اينترنت قطع ميشه سر ساعت!!!)
از قدیم گفته اند عیسی بدین خود موسی بدین خود ولی داستان دو دوتا چهارتاست من هیچوقت دزد تک نداشتم و امکان نداره یروزی بخوام مشتریش بشم ولی دیدم که بدون این که سرویسی بده پول ملتو بالا کشیده مدرک هم دارم قبلا هم رو کردم مسلما شرکتی که روز روشن دزدی میکنه شب تار خیلی کارهای دیگه انجام میده حالا شما میتونی بعنوان پاداش از جیبتون یچیزی هم شیتیل بدی به کسی ربطی نداره ولی این که بیایین اینجا به به و چه چه بکنید 100% یعده گول حرفاتونو میخورن برای همین قرار بود مثلا تبلیغ بیدریغ در تاپیک مربوط بخودش باشه مثل این که فراموش کردید.
چرا که ندانم!! الان واست پخ میکنم
چند روز پیش رفتم توی سایتش داون بود ولی الان که میرم میبینم انگار چیزی از 2مگ از طریق برق ننوشته!!!!!! ولی توی تبلیغاتش توی سایتها نوشته اینترنت از طریق برق 2مگ
نه بابا ترم قبل استاد ما داشت تحقیق میکرد دربارش![]()
اره تابستان را خوب امدی
شما طوری حرف میزنی انگار ما الان حقوق بگیر داتک هستیم ! نه عزیز برو پست های من و sms11 رو همین چند وقت پیش که فیبر نوری قطع شده بود ببین تا بفهمی چه پدری از پشتیبانی داتک درآوردیم !
مطمئن باش اگر شرکتی باشه که سرویسش برای من بهتر از داتک باشه ، من خودم اولین نفری خواهم بود که که بعد از حصول اطمینان ، داتک رو ول میکنم و از اون شرکت سرویس میگیرم ، ولی فعلا بهترین گزینه برای 512 همین داتک هست .
خود من برای یه جای دیگه اگر بخوام سرویس های با سرعت پایین تر پیشنهاد بدم ، به احتمال خیلی زیاد شاتل رو میگم . پس بهتره شما بیشتر مراقب پست هاتون باشین و از عباراتی مثل " گول حرفهاتونو میخورن " استفاده نکنید . من بیش از یک سال هست که دارم از داتک سرویس میگیرم ، تا به حال در مجموع راضی بودم ، و برام هم هیچ اهمیتی نداره که دیگران بخوان برن از جای دیگه سرویس بگیرن . کسی هم تبلیغ نکرد ، یک مقایسه بود بین سرویس محدود و نامحدود .
در ضمن اگر فکر میکنید تو بقیه شرکت ها مسائلی که شما ازش به عنوان دزدی یاد کردی وجود نداره ، باید بهتون یادآور بشم که اینجا ایرانه !
یعنی هر کسی که اینجا از داتک تعریف کنه داره اشتباه میکنه و فقط شمایید که دارید درست میگید؟
به هر حال من دیگه نمیخوام این بحثو ادامه بدم.چون احتمال حذف پست هست
البته هرکی حرفی داره از طریق پروفایل در خدمتش هستم
من از جایی پول نمیگیرم که بخوام تبلیغ کنم
بعدم قرار نیست کسی به حرف من و یه عده بخوان نظرشون عوض بشه.هر کسی عقل داره .میشینه فکر میکنه و هرکدوم که واسش بهتره انجام میده.من فقط دارم وضعیت خودمو واسه دوستان میگم.یه عده هم ممکنه نظرشون چیز دیگه ای باشه.اما از نظر من مناسبترین شرکت واسه من و دیگر بچه ها که میخوان 15ساعت و یا به قول دوستمون شبانه روز دانلود کنن شرکتایی مثل پارس انلاین و شاتل و صبانت و... به درد نمیخوره
به قول دوست بالاییمون اگه شرکتی مناسبتر باشه منم شرکتمو عوض میکنم
همونطور که یه شرکت به صورت مخفی داره یه کارایی میکنه که سرعت اینترتشم فوقالعادس.من یکی رو سراغ دارم که داره از اینترنتش استفاده میکنه.سرعت دانلودشم دیدم خودم
البته هنوز مخفی هست.تعدا کمی هستند که ازش اشتراک دارن
دیگه بقیش بماند
Last edited by sms11; 10-01-2009 at 11:26.
البته شما نیازی نیست که مراقب پستهاتون باشید چون کسانی اینجا هستند که از شما و شرکت خیلی محترمتون حمایت میکنند و هر از گاهی با عنوان این که تاپیک رفته بود زیر خاک و من بیرون کشیدم از شما و پستهاتون مراقبت خواهند کرد.
اینو یادم رفت بپرسم :
از جیبم یه چی چی بدم ؟!!!
مراقب پست هام باشم یعنی چی ؟ میشه کمی بیشتر توضیح بدین ؟ مثلا کی قراره از من و پستهام مراقبت کنه و به چه دلیل ؟ حالا پستها یه چیزی چرا دیگه از من مراقبت کنه مگه قرار ترورم کنن![]()
نمیخوام بحث الکی کنم..با مدرک نشون میدم
این فیلم کیفیت شاتل رو به شما عزیزان نشون خواهد داد..(با تشکر از سیامک)
کسانی که میگن شاتل نامحدود بیاد بده باید بگم که سرویسهای آرت شاتل با توجه به اینکه شبها از 1 تا 7 و پنجشنبه و جمعه به کل رایگان هستن تفاوت زیادی با سرویسهای نامحدود نمیکنه.....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون ترافیک ماهانش هم بالاس پس کمتر کسی هست که به مشکل بخوره....
اگه هم احیانا دانلود واجبی داشته باشی میتونی تو روز انجام بدی و اگر زیاد واجب نبود میزاری شب یا پنجشنبه و جمعه دانلود میکنی......
پس زیاد فرقی با سرویسهای نامحدود نخواهد کرد
مهدی جان از شما بعید هست
خودت که میدونی من نه داتکی هستم و نه شاتلی
تا به حال خودم شخصا" تجربه نکردم هیچ کدوم از این دو شرکت رو اما از زبان دوستان درموردشون زیاد شنیدم
هم راضی دیدم و هم ناراضی ( از هر دو شرکت )
اما خوب تعداد افرادی که از شاتل ناراضی هستند کمتر هست
ببین همین سرویس شاتل که میگی شاید برای شما و خیلی از دوستان کارآمد باشه.چون دانلود زیادی ندارید و اگر هم فایلهای سنگین بخواهید بگیرید میزارید شبها
اما خیلی از دوستان دانلودهای خیلی بیشتر از این حرفها دارند که به هیچ عنوان همچین سرویسی با وجود دانلود رایگان و این حرفها جوابگوشون نیست.
بعد اینکه مهدی جان سرویس نامحدود معنی و مفهومش چیز دیگه ای هست
شما میگی فلان سرویس شاتل با وجود شبانه و 2 روز رایگان تفاوتی با نامحدود نداره
خوب عزیزم نامحدود یعنی هر وقت که عشقت کشید بزنی دانلود بشه
وسط روز.... شنبه... سه شنبه
حالا میبینی که تفاوت داره
دوستان برای چندمین بار هست که این رو میگم... لطفا" با تعصب نسبت به شرکتی که سرویس میگیرید برخورد نکنید.
ما اینجا جمع شدیم که به هم کمک کنیم نه اینکه به یک نوعی جانبداری شرکتها رو بکنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)