واقعا؟
الان هنوز هم دوسش دارم ولی 8520 چشمو گرفته
اینم که معلوم نیست کی میاد
اگه تا شهریور 8520 نیومد همین 8510 رو هر جوری شده گیرش میارم
واقعا؟
الان هنوز هم دوسش دارم ولی 8520 چشمو گرفته
اینم که معلوم نیست کی میاد
اگه تا شهریور 8520 نیومد همین 8510 رو هر جوری شده گیرش میارم
راستش به خاطر امکانات فوق العاده ای که داره بعید میدونم این 8520 وجود خارجی داشته باشه!!!
پروژوکتور و مولتی تاچ و .....
اگه هم بیاد یه قیمت نجومی داره
کمک کنید من نورتون نصب کردم رو گوشیم گوشیم دیگه بالا نمیاد رو آرمش هنگ میکنه![]()
عذر میخوام بابت دیر پاسخ دادن چون من چند وقت نبودمالانم که برگشتم گوشیم ترکیده
کوک کردن یعنی اعمال تغییرات در یک فریمور، اعم از تغییرات برنامه نویسی یا غیر از این
برای نصب چنین فریمورهایی باید ورژن اصلی فریموری که روش تغییرات انجام شده داشته باشی و فایل های کوک شدرو جایگزین کنید
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
آخرین ورژن فریموری که شما صفحه قبل گذاشتینش متن فارسیو ساپورت میکنه؟ یعنی نشون میده؟![]()
دوستان چطور می شه حجم درایو c رو افزایش داد؟!
واسه من 2مگش مونده
پدرم در اومده
سلام
باید ببینید برنامه هاتون کجا نصب کردید ویا مسیر ذخیره اسه مسهاتون کجاست؟ چون اگه ویدیو چیزی زیاد داشته باشید که هنوز تو اینباکس پاک نکردید پر میشه.در کل اگه نتونستی خالیش کنی بهترین کار یه فرمته که همه چی پاک میشه![]()
برنامه هام همه تو e نصبن
اینباکسمم همونجاست
فرمت کنم همه برنامه هاش می پره؟!
اگه واقعا" میخوای درایو C حجمش بالا بره وسرعتت هم بالاتر بره اون فرموری که صفحه قبل گذاشتمو روگوشیت بریز
حتما" جواب میگیری
گوشی باید فلش بشه
بعید هم میدونم راهی برای بک آپ گرفتن از اطلاعات باشه
برای فلش این گوشی به این تاپیک مراجعه کنید و اگه مشکلی بود بگید در خدمت شما هستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلم حل شد
حالا یه چیز عجیب ، من آخرین ورژن PC STUDIO رو نصب کردم که 7.7 باشه ولی منوش شبیه به منوی نسخه 3 میمونه و گزینه ای به اسم SOFTWARE UPDATER هم نداره. چرا؟؟!!قبلا" هم رو این کامپیوترم این نرم افزار کلا" نداشتم هیچ نسخه ای رو!!
میشه بگین چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)