فکر کنم میشه پشتیبان, تنها پشتیبان اون (حمایت).
(اگر اون نشه شاید اینا بشه: ناراحت و ناامید کردن)
فکر کنم میشه پشتیبان, تنها پشتیبان اون (حمایت).
(اگر اون نشه شاید اینا بشه: ناراحت و ناامید کردن)
یعنی سر به سر کسی گذاشتن...با کسی شوخی کردن ، فیلم بازی کردن
اینجا هم میگه پاول وقتی گفت امتحان رانندگیش رو خراب کرده ، داشت واسه پدر مادرش فیلم بازی می کرد
![]()
اگه زبان تون اونطور که گفتی در حد صفر باشه... هنوز خیلی مونده تا به فکر تافل و آیلتس بیفتی ... حتی همین کلاس هایی که برای این آزمون ها تشکیل میشه هم از نظر سطح قراره که برای زبان آموزهایی باشه که در بالاترین سطوح آموزشگاه های زبان هستند یا اصلاً تمومش کرده ان (تا اونجا که من می دونم) ...
بهرحال هر چقدر زودتر شروع کنی و بیشتر کار کنی، از اونور زودتر به نتیجه می رسی... از بین روش های موجود که شما هم اشاره ای بهشون داشتی، کلاس رفتن بخصوص برای زبان آموزهایی که در سطوح مقدماتی هستند توصیه میشه.. خودآموزی بیشتر به درد کسانی میخوره که از متوسط بالاتر هستند (و منظورم از متوسط به بالا، این نیست که اگه فرضاً 16 سطح در یه آموزشگاه زبان وجود داشته باشه، اونی که سطح 8 هستش متوسط محسوب میشه!! -- بلکه شاید طرف 16 سطح هم بره و هنوز زیر متوسط باشه، کما اینکه متاسفانه اغلب اینطوره!!)
شما بهتره اول بری و یه آزمون تعیین سطح بدی و بعد براساس اون عمل کنی .. اگه کاملاً مقدماتی هستی، با کلاسهای عمومی شروع کن ... اگه میخوای پیشرفت سریعتر داشته باشی (یا از نظر زمان در مضیقه هستی، شاید کلاسهای نیمه خصوصی بد نباشه -- دوستان تجربه بیشتری دارن)
آیا آزمون رایگانی در اینترنت وجود داره که بتونیم خودمون سطح زبانمون رو تعیین کنیم و بر اون اساس برنامه ریزی کنیم ؟
من الان یک آزمون آنلاین گیر آوردم که البته سوالاتش گرامری بود ، اینجا :
آیا میشه روی نتیجه اش حساب کرد ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتیجه من این شد :
You are ready to start an Upper-Intermediate English course = Level 5
اینم هست :
نمیدونم چرا همش گرامر هست . سوالاش خوب بود ولی ایکاش جواب هاش رو با توضیح میگذاشت. من سطحم 4 شد (Intermediate)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جمله it doesnt concern to you یعنی چی ؟
فکر میکنم باید در تاپیک زیر بپرسید.
تر جمه -- Translation 2
معنیش میشه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به شما مربوط نیست.
فکر کنم معادلش بشه : It's none of your business
درباره/ شامل حال/ مربوط به شما نیست.. بدون to درست هست.
Cos this time... it's not like Christo rotting -1
out in the woods where no one could see!
2-And as for the rest of us
معني عبارت بالا چي ميشه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)