البته سرور تست پینگ هم خیلی مهمه.الان من از یه سرور روسی پینگ گرفتم این شد:
![]()
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
البته سرور تست پینگ هم خیلی مهمه.الان من از یه سرور روسی پینگ گرفتم این شد:
![]()
فن اوا تمام سرويس هاي خليج فارس را به خانگي ميده يا بايد نامه داشته باشي?
از دوستان كسي از مركز اقا بابايي سرويس داره?
سرعت روزانه و شبانه و قطعيش چه جورياست?
اه چقدر اين پنل جديد مزخرفه ترافيك اضافه خريدم ده تومن خورد هيچي هم اضافه نكرد كسي تا حالا براش پيش اومده؟
اره این نسخه آزمایشیشون یکسری باگ داره...
آنلاین پرداخت کردید یا حضوری یا بانک؟
چون منم آنلاین پرداخت کردم برا سرویس جدید ازم حسابم کم شد شارژ هم نشد بعد از 48 ساعت مجدد پول برگشت به حساب
انلاين گرفتم ميترسم يه يار ديگه هم بگيرم بازم شارژ نكنه
هنوز آنلاین مشکل داره!!!؟؟؟
پس چرا اینقدر تو سایت تبلیغش رو میکنه؟!
از همون پنل قدیمی استفاده کنید.خیلی بهتره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خانگی هم میده-نامه نمیخواد
در کل کیفیت سرویساش خیلییی خوبه
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
به من گفت وقتی ترافیکت تموم شد اون یکی اوتومات میاد تو پنلت -تا این تموم نشه اون یکی رو اصلا نشون نمیده تازه مثله اینکه مثلا 10 گیگ رو 2 گیگ 2 گیگ یا 1 گیگ 1 گیگ به پنل اضافه میکنه-این چیزیه که پشتیبانی گفت-البته بیشتر شبیه جوکه
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
تا 10 روز پیش که به من گفت یا بریز به حساب یا ریسلر -گفت آنلاینم داره درست میشه البته 3 ماه پیشم همینو گفت که تا چند روز دیگه درست میشه
چند ماهی هست که اینا دارند درستش میکنند
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
اگه از پولت کم کرده که نه دوباره نزن چون پولتو پس نمیدند یهو هم دوبار میخوره-یه زنگ بزن پشتیبانی
پشتيباني هم كه الان نداره صبح تا ظهره بخش فروشش كاشكي پولو برگردونه اين پرداخت انلاين خيلي مزخرفه هيچ سندي نداري كه بگي پرداخت كردم
بر میگرده.واسه من همینطوری شد 2 ماه پیش.من اومدم تو تاپیک اعلام کردم که بدبختی کشیدم!!
تا 72 ساعت بعد پول به حسابت برمیگرده.
از شرکت ها شرکتی هست که روی فیبر نوری adsl بده؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)