تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 775 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

راستی، منظورم از اون سوال این بود که اگه روی Connecting میمنونه و لاگین نمیشه مشکل از ویندوز هست..... که برای بر طرف کردنش باید بری توی کنترل پنل، Regional and language options، بعد سربرگ سوم به اسم Advanced، بعد Farsi رو به United States تغییر بدی......... فکر میکنم مشکلی که بوترا لاگین نمیشن مربوط میشه به این......
    موفق باشی

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

دوباره نصبش کردم و دیدم که Trialش تمام شده! رفتم سریالشو پیدا کردم و خیلی تعجب کردم که کار میده!
    buddycheck كار ميكنه ؟
    هنور روي سايتش نوشته كه :
    Starting from 10 August 2006, due to Yahoo! Messenger server changes, BuddyCheck is unable to detect invisible users as easy as in the past. Now it can only detect invisible users which are added as a friend to the contact list of the account used by BuddyCheck.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

buddycheck كار ميكنه ؟
    هنور روي سايتش نوشته كه :
    Starting from 10 August 2006, due to Yahoo! Messenger server changes, BuddyCheck is unable to detect invisible users as easy as in the past. Now it can only detect invisible users which are added as a friend to the contact list of the account used by BuddyCheck.
    محمود جان کار میده! اینو ببین:

اما با توجه به این:
    Now it can only detect invisible users which are added as a friend to the contact list of the account used by BuddyCheck

نتیجه میگیریم که نمیشه! البته واسه من به درد میخوره! یعنی کسانی که توی لیستم هستن رو میتونم با آیدی خودم چک کنم! هرچند که اگه میتونست کسایی که تو اد لیست نیستن رو چک کنه خیلی بهتر بود!

حالا منتظر میمونیم تا درستش کنن! ممنون از اطلاع رسانیت محمود آقا! کلی کمک کردی! آخه من دیدم قبلا یه ارور داد......... اما این دفعه که دیدم نداد کلی تعجب کردم!
    بازم ممنون!

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

درسته
    ولي يك مشكل خيلي بزرگ هستش
    وقتي با با بادي چك وصل هستي ديگه با مسنجر و با همون آي دي وصل شدن امكان نداره

حالا منتظر میمونیم تا درستش کنن!
    + من ، بدجوري نياز هست
    استخون درد گرفتم ديگه

امين جان مرسي

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

N2ROnlineChecker هم بزرگترين ضعفش اينه كه با ارسال پيغام مشخص ميكنه ولي همه رو ميشه چك كرد
    بعد از يك مدت تابلو ميشه !

كاش ميشد سورس اين ها رو داشت اگه سوادمون ميرسيد يك كم دست كاري ميكرديم

داره خودمونی میشه alpha2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام به شما دوستان به نظر من كل اينبوتر خالي بندي
    من كه تا حالا نتونستم نه لوگين كنم و نه استفاده كنم اصلا تا حالا كسي تونسته با ايتا كار كنه
    تو تمامي مدل ها امتحان كردم با 5 تا اي دي تو تماي ويندوز ها حتي لينوك و سيستم هاي شبيه اين
    به نظرم به جايي اينا Shell كنيم بهتر حالش بيشتر سه سوت سيستم رفته رو هوا
    حال اگر كسيس بتوانه مشكل منو حل كنه واقعا ازش ممنون ميشم !

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام به شما دوستان به نظر من كل اينبوتر خالي بندي
    من كه تا حالا نتونستم نه لوگين كنم و نه استفاده كنم اصلا تا حالا كسي تونسته با ايتا كار كنه
    تو تمامي مدل ها امتحان كردم با 5 تا اي دي تو تماي ويندوز ها حتي لينوك و سيستم هاي شبيه اين
    به نظرم به جايي اينا Shell كنيم بهتر حالش بيشتر سه سوت سيستم رفته رو هوا
    حال اگر كسيس بتوانه مشكل منو حل كنه واقعا ازش ممنون ميشم !
    دوست عزیز من هم لاگین میکنم هم استفاده میکنم هم بوت میکنم هم آنلاین بودن افراد رو چک میکنم! کار میده! دلیل اینکه لاگین نمیشه رو چند پست بالاتر دادم....... البته مطمئن نیستم!

N2ROnlineChecker هم بزرگترين ضعفش اينه كه با ارسال پيغام مشخص ميكنه ولي همه رو ميشه چك كرد
    بعد از يك مدت تابلو ميشه !
    البته تو حالت Silent هم مشخص میکنه! اما زیاد دقیق نیست! یعنی بعضی مواقع Status هی آفلاین نشون میده بعد میشه آنلاین! که البته همین نشون دهنده ی آنلاین بودن طرف هست! چون اگه آفلاین باشه درست تشخیص میده که طرف آفلاینه!

اما رو حالت پی ام کاملا درست تشخیص میده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه SILWESTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

درسته
    ولي يك مشكل خيلي بزرگ هستش
    وقتي با با بادي چك وصل هستي ديگه با مسنجر و با همون آي دي وصل شدن امكان نداره
    سلام! اگه میخوای با این برنامه کار کنی حواست باشه اول با مسنجر لاگین کن. بعد بیا بیرون. حالا با بودی چک لاگین کن. میدونی چرا؟ اگه اول با بودی لاگین کنی همه آف لایناتو قورت میده و دیگه تو مسنجر نمیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در خانه دوست

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز

شرمنده ولی من یه برنامه می خوام که این متن های آیدی هست به صورت قلب یا حالت موجی داره اگه دارید بزارید

با سپاس

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز

شرمنده ولی من یه برنامه می خوام که این متن های آیدی هست به صورت قلب یا حالت موجی داره اگه دارید بزارید

با سپاس
    برنامش هست........ اما خوب بیا از این سایته اسفاده کن زود تر به نتیجه میرسی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(¯`·._.·[AminA]·._.·´¯)

موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •