ها کسانی که مشکلشون مثل منه من هم تست کردم درسته اگه با مشکل ارور سیو (ارور 16) مواجه شدید
چند بار سیو کنید
exit معمولی را زده و فقط خارج شوید سیو نکنید مشکلتون حله!
ها کسانی که مشکلشون مثل منه من هم تست کردم درسته اگه با مشکل ارور سیو (ارور 16) مواجه شدید
چند بار سیو کنید
exit معمولی را زده و فقط خارج شوید سیو نکنید مشکلتون حله!
ارور 16 با چند بار سیو درست میشه اما هعر دفعه مقداری کوکی رو رمت میریزه که بعدا سرعتت آنچان کم میشه کهه عصبانی میشی
این اون دوفایل که برای آپدیت نیاز داری
از رپیدباز استفاده کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتونستم تو فورشر آپلود کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست درد نکنه ولی کارمو را ننداخت.
انو میگه.
THE SETUP has detected that no version of the sims 3 world adventures is installed
this update requires that a previous version of the application be installed
ترجمه از google
راه اندازی کرده است که هیچ شناسایی نسخه از ماجراهای جهان سیم کارت 3 نصب شده است ،
این بروز رسانی را ملزم به نسخه های قبلی از برنامه نصب شده باشد.
آقای mohammad2100شما نسخه P30world رو خریدن؟ اگه خریدن Patch رو هم بدون مشکل نصب کردین یا خیر؟
Last edited by iMbaQ_SiR; 02-12-2009 at 01:18.
برید از لاونچری که توی فایل پکتون هست رو بزنید و برید تو اینترنت وقتی میخوای بره بیرون میگه آپدیت کنم؟ بعد میگی آره آپدیت میکنه
این دو فایل هم در اینجا میریزی(لاونچر هم همین جاست)
G:\The Sims 3 World Adventures\Game\Bin
تاپیک داره خاک میخوره
من تافردا یک مقاله کامل درباره سیمز آماده می کنم
حالا به جای مقاله کرک پتچ جدیده رو بده من![]()
مقاله شماره 1
ویسا یا ویزا لول: این اسکیل اطلاعات شما رادرباره یک شهر نشان میدهد ویسا یا ویزا لول را به 2 صورت میتوان بدست آورد
1- که کمتر کسی میتونه خوندن کتابه مخصوص اون شهره که تا طلا باید خریید
2- باید به کارایی که راهنما میگه عمل کنید برای این کار ابتدا کیک بخرید و یک چادر و یک دستگاه بازی و بندازید تو کوله پشتی کیک و چادر رو میتونید از فروشگاه شهری که توشید بخرید و دستگاه بازی هم از خونتون بیارید خوب حالا روی تابلوی جلوی اقامتگاهتون کلیک کنید یک گزینه ظاهر میشه روی اون کلیک کنید حالا به شما یک ماموریت داده میشه که میتونید آن را روی صفحه ببینید به اون عمل کنید و وقتی عمل کردید گزینه ماموریت عوض میشه و شما باید برید پیش یکی {بسته به نوع ماموریت بهتون میگه}
- اما یادتون باشه اگه میخواهید برید یک جای مانند اهرم و.... حتما کیک+چادر+دستگاه بازی ببرید و قبل سفر بهترین package تولیدی Dea Spa را بخریدکه تو سفر مشکل نداشته باشید در این صورت اگه توجایی مثل اهرم گیر کنید گشنه شدید برنگرید و وقتو از دست ندید اگه گشنه شدید کیک بخورید فانتون تموم شد بازی کنید و خوابتون میومد چادر بزنید و همون جا بخوابید اینطوری سریع تر ویزا یا ویسا لول میگیرید
- بقیه نیدها زیاد مهم نیستند چون غدا و فان 40 مد و خواب هم توهمین حدود میده و یک پکیج دی اسپا میتونه 75 تا مد برای 7 روز بهتون بده
- اینطوری اگه توالت داشتید زیاد تاثیر نمیزاره اگه نیاز به صحبت کردنم داشتید بالب تاپ چت کنید اگه نیاز به حموم داشتید تو اکثرا جاها آب هست برید توش شنا کنید
- اگه آتیش گرفتند 200 تا مد ازتون کم میشه برای همین سعی کنید سراغ آتیش نرید
- توی این پک حتی خونه هاهم در مخفی دارن بعضی موقعا بهتون ماموریت میده اوجا رو بگریدن
- من زیاد وقت ندارم به فروم سر بزنم اما سعی می کنم به همه سوالاتتون جواب بدم
نکته: همیشه مشکلاتی بازی زیادن پس سعی کنید گیموبه روز نگه دارید
تمام فقط اگه تشکر نکنید خیلی ناراحت میشم
اگه غلط املایی داشتم تقصیر من نیست چون تند تایپ کردم
پچو کرک هم میزارم بزارید پیدا کنم
تو ایران و کل فروم ها اولین جایی که کرک 1.7.9 را گذاشتیند اینجا بود و توی کل جهان حدود 15 سایت پس کرک 2.2.8 روم هم اومد میزارم دندون رو جیگر بزارید
Last edited by mohammad2100; 02-12-2009 at 23:04.
سلام من اولین فایل رو دانلود کردم و الان ورژن بازیم شده ولی زبان بازیم عوض شده و فکر کنم اسپانیایی شده باشه . چرا اینطوری شد ؟؟؟؟ چطوری میتونم انگلیسیش کنم؟؟؟؟؟
جواب این سوال رو بدین لطفاً (لطفان در کنکور)
نسخه فروشگاه 1.0.615 که برای سفارش باید تو بخش پیام بنویسی پچ 1.615 به 1.631 رو بزارن
منم گیمو از قبل داشتم فقط پکو نصب کردم-پک هیچ مشکلی نداره-
درمورد کرک 2.2.8 هم هنوز ساخته نشده چون از یکی از اعضای Razor پرسیدم
کرک فعلی فقط فایل Host هستش که مطمن نیستم کارکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)