تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 691 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

ها کسانی که مشکلشون مثل منه من هم تست کردم درسته اگه با مشکل ارور سیو (ارور 16) مواجه شدید
    چند بار سیو کنید
    exit معمولی را زده و فقط خارج شوید سیو نکنید مشکلتون حله!

2. این کاربر از Zende بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad2100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ارور 16 با چند بار سیو درست میشه اما هعر دفعه مقداری کوکی رو رمت میریزه که بعدا سرعتت آنچان کم میشه کهه عصبانی میشی
    این اون دوفایل که برای آپدیت نیاز داری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از رپیدباز استفاده کن
    کد:
    نتونستم تو فورشر آپلود کنم

4. این کاربر از mohammad2100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iMbaQ_SiR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اتارد(مریخ)

پيش فرض

دست درد نکنه ولی کارمو را ننداخت.

انو میگه.

THE SETUP has detected that no version of the sims 3 world adventures is installed
    this update requires that a previous version of the application be installed

ترجمه از google

راه اندازی کرده است که هیچ شناسایی نسخه از ماجراهای جهان سیم کارت 3 نصب شده است ،
    این بروز رسانی را ملزم به نسخه های قبلی از برنامه نصب شده باشد.

آقای mohammad2100شما نسخه P30world رو خریدن؟ اگه خریدن Patch رو هم بدون مشکل نصب کردین یا خیر؟
    Last edited by iMbaQ_SiR; 02-12-2009 at 01:18.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

برید از لاونچری که توی فایل پکتون هست رو بزنید و برید تو اینترنت وقتی میخوای بره بیرون میگه آپدیت کنم؟ بعد میگی آره آپدیت میکنه
    این دو فایل هم در اینجا میریزی(لاونچر هم همین جاست)

G:\The Sims 3 World Adventures\Game\Bin

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تاپیک داره خاک میخوره
    من تافردا یک مقاله کامل درباره سیمز آماده می کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

حالا به جای مقاله کرک پتچ جدیده رو بده من

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مقاله شماره 1
    ویسا یا ویزا لول: این اسکیل اطلاعات شما رادرباره یک شهر نشان میدهد ویسا یا ویزا لول را به 2 صورت میتوان بدست آورد
    1- که کمتر کسی میتونه خوندن کتابه مخصوص اون شهره که تا طلا باید خریید
    2- باید به کارایی که راهنما میگه عمل کنید برای این کار ابتدا کیک بخرید و یک چادر و یک دستگاه بازی و بندازید تو کوله پشتی کیک و چادر رو میتونید از فروشگاه شهری که توشید بخرید و دستگاه بازی هم از خونتون بیارید خوب حالا روی تابلوی جلوی اقامتگاهتون کلیک کنید یک گزینه ظاهر میشه روی اون کلیک کنید حالا به شما یک ماموریت داده میشه که میتونید آن را روی صفحه ببینید به اون عمل کنید و وقتی عمل کردید گزینه ماموریت عوض میشه و شما باید برید پیش یکی {بسته به نوع ماموریت بهتون میگه}
    - اما یادتون باشه اگه میخواهید برید یک جای مانند اهرم و.... حتما کیک+چادر+دستگاه بازی ببرید و قبل سفر بهترین package تولیدی Dea Spa را بخریدکه تو سفر مشکل نداشته باشید در این صورت اگه توجایی مثل اهرم گیر کنید گشنه شدید برنگرید و وقتو از دست ندید اگه گشنه شدید کیک بخورید فانتون تموم شد بازی کنید و خوابتون میومد چادر بزنید و همون جا بخوابید اینطوری سریع تر ویزا یا ویسا لول میگیرید
    - بقیه نیدها زیاد مهم نیستند چون غدا و فان 40 مد و خواب هم توهمین حدود میده و یک پکیج دی اسپا میتونه 75 تا مد برای 7 روز بهتون بده
    - اینطوری اگه توالت داشتید زیاد تاثیر نمیزاره اگه نیاز به صحبت کردنم داشتید بالب تاپ چت کنید اگه نیاز به حموم داشتید تو اکثرا جاها آب هست برید توش شنا کنید
    - اگه آتیش گرفتند 200 تا مد ازتون کم میشه برای همین سعی کنید سراغ آتیش نرید
    - توی این پک حتی خونه هاهم در مخفی دارن بعضی موقعا بهتون ماموریت میده اوجا رو بگریدن
    - من زیاد وقت ندارم به فروم سر بزنم اما سعی می کنم به همه سوالاتتون جواب بدم
    نکته: همیشه مشکلاتی بازی زیادن پس سعی کنید گیموبه روز نگه دارید
    تمام فقط اگه تشکر نکنید خیلی ناراحت میشم
    اگه غلط املایی داشتم تقصیر من نیست چون تند تایپ کردم
    پچو کرک هم میزارم بزارید پیدا کنم
    تو ایران و کل فروم ها اولین جایی که کرک 1.7.9 را گذاشتیند اینجا بود و توی کل جهان حدود 15 سایت پس کرک 2.2.8 روم هم اومد میزارم دندون رو جیگر بزارید
    Last edited by mohammad2100; 02-12-2009 at 23:04.

10. 4 کاربر از mohammad2100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farnazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

5

سلام من اولین فایل رو دانلود کردم و الان ورژن بازیم شده ولی زبان بازیم عوض شده و فکر کنم اسپانیایی شده باشه . چرا اینطوری شد ؟؟؟؟ چطوری میتونم انگلیسیش کنم؟؟؟؟؟

سلام
    مثل این که اینجا خیلی افراد با اپدیت کردن سیمزشون مشکل دارن خوب این یه راه حل های ساده داره که من می گم :
    کسانی که 1.0.615 دارند نگران نباشند و برای اون پچ 700 مگی ناراحت نباشند چون با یک پچ 15 مگی کارشون حله واین هم لینک دانلود
    کد:
    اول این فایل را بگیرید و بعد روی پوشه ی اصلی بازی بریزید
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    بعد این فایلی که گذاشتم را دانلود کنید و در پوشه ی bin بریزید
    کد:
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    حالا در run بنویسید regedit و وارد ریجیستری بشید و بعد داخل پوشه ی HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و بعد داخل پوشه ی SOFTWARE شوید و بعد وارد پوشه ی Sims شوید و بعد وارد پوشه ی The Sims 3 شوید حالا برای این که هنگ نکنید ادرس کامل را می زارم :
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
    حالا که وارد پوشه ی The Sims 3 شده اید روی SKU کلیک کنید و عدد 7 را به 2 تغییر دهید

حالا این پچ که 64 مگ است و ورژن 1.0.631.00002 را به 1.4.6.00002 تبدیل می کنه دانلود کنید و نصب کنید
    کد:
    حالا این پچ که 100 مگ است و ورژن 1.4.6.00002 را به 1.6.6.002002 تبدیل می کنه دانلود کنید و نصب کنید
    کد:
    حالا این پچ که 20 مگ است و ورژن 1.6.6.002002 را به 1.7.9.002002 تبدیل می کنه دانلود کنید و نصب کنید
    کد:
    خوب حالا ورژن شما 1.7.9.002002 است و حالا برای بازی احتیاج به کرک دارید که من پیشنهاد می کنم کرکی روی این نریزید و پک جدید را نصب کرده و کرک ورد ادونچر را روی بازی بریزید
    این مطلبی که نوشتم پنجاه درصدش را خودم نوشتم و پنجاه درصد دیگر چکیده ای از حرف های مگی خانوم و اقا سورنا است
    خوب من با این روش تونستم ورد ادونچر را نصب کنم امید وارم این روش به درد شما هم بخورد
    اگه مشکلی داشتید بپرسید

اگه نباشه جاش خالی می مونه iMbaQ_SiR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اتارد(مریخ)

پيش فرض

آقای mohammad2100شما نسخه P30world رو خریدن؟ اگه خریدن Patch رو هم بدون مشکل نصب کردین یا خیر؟
    جواب این سوال رو بدین لطفاً (لطفان در کنکور)

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

جواب این سوال رو بدین لطفاً (لطفان در کنکور)
    نسخه فروشگاه 1.0.615 که برای سفارش باید تو بخش پیام بنویسی پچ 1.615 به 1.631 رو بزارن
    منم گیمو از قبل داشتم فقط پکو نصب کردم-پک هیچ مشکلی نداره-
    درمورد کرک 2.2.8 هم هنوز ساخته نشده چون از یکی از اعضای Razor پرسیدم

کرک فعلی فقط فایل Host هستش که مطمن نیستم کارکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •