تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 458 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 4574

نام تاپيک: Travian

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برو نیما
    یا منابع میفرستی یا دیگه تو این تاپیک نمیای
    همین!
    لشکر هم مورد قبوله.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

چرا تهمت میزنین خیلیا هم بی کلک میگیرن ما که بی کلک میگیریم
    تهمت نزدم گفتم بعضی ها اخه باید کلی وقت بزاری تا 60میلیون منابع بدزد ی راهش این که از روبات تراوین استفاده کنی

برو نیما
    همین!
    لشکر هم مورد قبوله.
    بنش کن
    Last edited by بی باک بی بال; 19-06-2010 at 09:16.

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

تهمت نزدم گفتم بعضی ها اخه باید کلی وقت بزاری تا 60میلیون منابع بدزد ی راهش این که از روبات تراوین استفاده کنی
    استخفرولا روبات حرامه

برو نیما
    همین!
    لشکر هم مورد قبوله.
    صبر کن دیگه تو ام !

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا تجربه قهرمان با جنگ بالا میره؟
    +++
    اگر مثلا سطح سرباز رو تو زره سازی و اسلحه سازی بالا ببریم چقدر تغییر میکنه قدرت حمله و دفاعیش؟جایی مینویسه؟
    چنتا قهرمان همرمان میتونیم داشتاه باشیم؟همرو توسط یک عمارت قهرمانان میشه ساخت چطوری؟چون الان یکی ساختم ولی دیگه
    قسمتی نداره برای آموزش.

منظور از این چیه:
    در سطح 0 شما هنوز می توانید مهارتها را تغییر دهید.
    چطوری میشه سطح بالاتر بره؟(این رو تو عمارت قهرمانان نوشته....من سربایز هام سطح 1 هستن)

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

آقا تجربه قهرمان با جنگ بالا میره؟
    +++
    اگر مثلا سطح سرباز رو تو زره سازی و اسلحه سازی بالا ببریم چقدر تغییر میکنه قدرت حمله و دفاعیش؟جایی مینویسه؟
    چنتا قهرمان همرمان میتونیم داشتاه باشیم؟همرو توسط یک عمارت قهرمانان میشه ساخت چطوری؟چون الان یکی ساختم ولی دیگه
    قسمتی نداره برای آموزش.

منظور از این چیه:

چطوری میشه سطح بالاتر بره؟(این رو تو عمارت قهرمانان نوشته....من سربایز هام سطح 1 هستن)
    سطح قهرمان هیچ ارتباطی با سطح اصلحه و زره نداره ، فقط و فقط با تجربه بالا میره . ( وارکرفت و اینا بازی کردی ؟ ) به ازای هر سربازی که میکشی یه مقداری تجربه میگیری ( به شرطی که قهرمان رو هم فرستاده باشی تو اون حمله ) ( ولی سعی کن قهرمان رو به کشتن ندی یعنی جایی بفرستی که مطمئنی برمیگرده چون سطحش بالا بره هزینه ریکاوری بالایی داره ) این تجربه به یه سطح خاصی برسه یک level قهرمان آپ میشه و 5 تا پوینت میگیری که میتونی تصمیم بگیری این 5 تا پوینت رو کجا خرج کنی رو قدرت حمله انفرادی سرمایه گذاری کنی یا رو دفاع انفرادی یا دفاع تیمی یا حمله تیمی

همین الانم سطح 0 که هست قهرمانت 5 تا پوینت اولیه داری میتونی مثلا هر 5 تا رو بذاری رو حمله اونوقت قدرت حمله خوبی پیدا میکنه قهرمانت ، این که میتونی تو سطح 0 مهارت ها رو تغییر بدی یعنی حالا فکر کن خاستی یه جا حمله بری . میتونی هر 5 تا پوینت رو بدی رو حمله تا بهینه تر باشه حمله ای که میری فرداش هنوز سطح صفری و بهت حمله شد خب میری هر 5 تا پوینت رو میدی به دفاع ! یعنی تو سطح 0 میتونی تصمیمت رو عوض کنی و پس بگیری هر چی دادی ولی سطح بعدی دیگه این امکان وجود نداره ! باید بهینه اضافه کنی ! اگه هجومی بازی میکنی بدی به قدرت حمله و اگه دفاعی بدی رو قدرت دفاع ، همیشه یکم هم به HP regeneration یا همون قدرت ریکاوری هم یه نگاهی داشته باش . فعلا تا سربازات به بالای هزار نرسید سراغ حمله و دفاع کل نیازی نیست بری .

واضحه ؟

هر اکانت هم یه قهرمان بیشتر نمیشه ساخت ! فقط یکی ! انتخاب نوع قهرمان هم مساله پیچیده ایه یه سرچ تو فروم خود بازی بزن کلی مقاله هست .

قربونت

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حله
    توضیحات کامل بود
    مرسی.
    ================
    فقط این قسمت:
    اگر مثلا سطح سرباز رو تو زره سازی و اسلحه سازی بالا ببریم چقدر تغییر میکنه قدرت حمله و دفاعیش؟ جایی مینویسه؟
    منظورم خود سرباز بودوقتی سطح سرباز رو بالا میبرینم اصلا چه فایده ای داره؟
    کجا مشخص میشه قدرت سرباز چقدر رفته بالا و الان چقدر شده قدرتش.

================
    اگر قهرمان بمیره میشه دوباره ساخت؟
    ================
    نه عمارت قهرمان برای گرفتن این واحه های اشغال نشدست باید اقامتگاه رو تا سطح 10 ببری بالا
    من بجای اقامتگاه ، قصر دارم...فرقی نمیکنه که؟
    ================
    چاکریم.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

حالا قهرمانت چی هست ؟ اگه رومی باشی وقهرمانت چیزی جز شوالیه سزارباشه نصف عمرت برفناست

---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

چرا تهمت میزنین خیلیا هم بی کلک میگیرن ما که بی کلک میگیریم
    نه بی کلک نیست .البته یه ترفند جالب برای دزدی وغارت وجودداره اون هم حمله به واحه هاییه که حیوون داره اگه تمام حیواناتشو ازبین ببری میتونی هر10دقیقه یه بارمحموله های 400تایی ببری واگر واحه توسط یه نفر قبلا اشغال شده باشه میتونی هر ده دقیقه یک دهم کل انبارشو غارت کنی

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرباز ساده است!
    نمیشه بمیره دوباره درست کنیم؟!

نه بی کلک نیست .البته یه ترفند جالب برای دزدی وغارت وجودداره اون هم حمله به واحه هاییه که حیوون داره اگه تمام حیواناتشو ازبین ببری میتونی هر10دقیقه یه بارمحموله های 400تایی ببری واگر واحه توسط یه نفر قبلا اشغال شده باشه میتونی هر ده دقیقه یک دهم کل انبارشو غارت کنی
    میشه در این رابطه به توضیح بیشتری بدی؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

منظورم خود سرباز بودوقتی سطح سرباز رو بالا میبرینم اصلا چه فایده ای داره؟
    کجا مشخص میشه قدرت سرباز چقدر رفته بالا و الان چقدر شده قدرتش.
    خب یه درصدی به قدرت حمله اضافه میشه مثلا به اضای هر سطح 1.1 درصد فکر کنم ! محاسبات پیچیده ای داره ولی اگه تجربه رو بخوای تا سربازات بالای 500 تا نشد سطح اصلحشون کافیه وقتی سرباز کم باشه هزینه ای که میدی واسه اضافه شدن قدرت حمله در برابر قدرتی که اضافه میکنن به تیم نمیصرفه با اون هزینه سرباز جدید میسازی بیشتر غارت میکنی اما تعداد بره بالا بحث فرق میکنه یه محاسبات دقیقی هست که میگه دقیقا کی باید سطح اصلحه سازیت چند باشه که یه دونه آجر هم حروم نشه !! بهت میدم !

اگر قهرمان بمیره میشه دوباره ساخت؟
    بله و یه هزینه ای میگیره ازت که از سرباز معمولی بیشتره هر چی سطحش بیشتر باشه گرونتره !
    من بجای اقامتگاه ، قصر دارم...فرقی نمیکنه که؟
    نه با اینم میشه اما قصر رو جایی میسازن که بخوان پایتخت رو به اونجا تغییر بدن ! وقتی ده اولت پایتخته نیازی نیس که توش قصر بسازی !! اگه سطحش هنوز زیر 3 هست خرابش کن اقامت گاه بساز خیلی زودتر به 10 میرسه سطحش !
    خب این واسه دو روز اول بازی خوبه که بریم تاپ 10 غارت ولی بعدا فارمهای کوچولو هم همین قدر منابع میدن با این چیزا نمیشه رفت تاپ 10 باید مشتری ثابت بی نهایت دهکده بی دفاع باشین و روزی 2 یا 3 بار غارتشون کنین ! یعنی هر لحظه که به اردوگاه نگاه کنین میشه 20 حمله در حال رفتن و 100 تا در حال برگشتن ! گاهی با تقلب گاهی بدون تقلب مثل ما

واحه های حیوون دار منابع هم میدن اندکی !

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سرباز ساده است!
    نمیشه بمیره دوباره درست کنیم؟!

خودکشی میدونی یعنی چی؟ برو خودتو ازبرج میلاد پرت کن پایین آبروی هرچی رومی بود یه تنه بردی رومی اگه قهرمان شوالیه سزارنداشته باشه به مفت گرونه
    -----------------------------------------
    حالا بذاریه خاطره تعریف کنم من دوهفته پیش رفتم سرور اسپید بعد توعرض اون هفته رفتم برای تاپ تن پیشرفت .یکی هم تو 10*10من بودکه اون هم برای پاپ بازی اومده بودبعد توپروفایلش نوشته بودمن تحت حمایت فلانی هستم (طرف 7 تادهکده داشت) من به این حمله نکردم گفتم این آقای فلانی میاد مزاحمم میشه نمیذاره برم بالا. یه دوسه باری هم این آقای فلانی به من حمله کرد به عقلم نرسید ازحمله 1 ثانیه برعلیه اش استفاده کنم (شوالیه سزارقهرمان داشتم) گذشت و آخرهای بازی که شد دیدم نمیتونم برم تاپ تن پیشرفت رفتم برای حذف اکانت (نامردی رفیقم نبود راحت توتاپ تن میرفتم 2تامهاجرساخته بودم امابرای سومی منبع کم داشتم) .بعد روزآخری بازهمون آقای فلانی به من حمله کرد (همون 7 تادهکده ایه) گفتم جاخالی نمیدم بذارسربازامو بکشه .سربازامو که کشت به سرم زد چندتاسرباز بسازم وباقهرمانم بش اتک بدم ببینم چندتانیروی دفاعی داره .من هم 40تا شمشیرزن و 30تا شوالیه و قهرمان شوالیه سزارو که ساختم به هر 7 تادهکده اش حمله کردم هرچی نیروی دفاعی تو دهکده بزرگش داشت رانابودکردم (هیچ کدوم ازنیروهای خودش نبود طرف توتن بود ا ما مدافعاش همه گول ورومی بودند) من هم دیدم اوضاش اینه به هر7 تادهکده اش حمله کردم توهیچ کدومش نیروی دفاعی نداشت اگه من حمله یک ثانیه راروش زده بودم به این فلاکت نمیوفتادم و راحت میرفتم توتاپ تن درسته همش 250تا جمعیت داشتم امامیتونستم طرفوبا2500تا جمعیت فارم کنم ضمنا گول این وشته های پروفایلشونو نخورید میگند خونخوارم ومیام دهکدتونو مثل روزاولش میکنم اینا اینکاره نیستند اگه اینکاره بودند توپروفایلشون همچین چیزی نمی نوشتند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •