یه فایلی نصفه دانلود شده، refresh download address زدم، ولی به جای اینکه مثل همیشه با firefox بازش کنه با IE باز میکنه.
چیکار کنم با همون فایر فاکس باز شه؟؟؟؟![]()
یه فایلی نصفه دانلود شده، refresh download address زدم، ولی به جای اینکه مثل همیشه با firefox بازش کنه با IE باز میکنه.
چیکار کنم با همون فایر فاکس باز شه؟؟؟؟![]()
کسی نیست جواب بده؟
بله.
شاید در حد 3-4 کیلوبایت IDM جلوتر باشه. بستگی به نوع کانکشن و لینکهای دریافتی شما هم داره، باید تست کنید. ولی بهرحال تفاوت خیلی ملموسی ندارند.
بله...
برید به مسیر Control Panel\All Control Panel Items\Default Programs\Set Default Programs روی Firefox کلیک کنید و گزینه Set this program as default رو بزنید.
یا
Firefox رو باز کنید برید به Option تب Advanced محدد در اون محل تب General و گزینه Make Firefox the default browser رو بزنید.
(اگر راه بهتری براش موجود نباشه) شمردن تکه های در حال دانلود در تب Download Diagram
Last edited by Arash4484; 11-05-2013 at 11:58.
من قبلا وقتی با IDM میخواستم یه فایل رو از تو نرم افزار پاک کنم سوال میپرسید که آیا میخوای کلا از روی سیستم هم حذف کنی یا نه - الان این سوالاو نمیپرسه و فقط فایل رو از تو نرم افزار پاک میکنه ! چی کارش کنم درست شه ؟
در رجیستری ادیتور برید به مسیر HKEY_CURRENT_USER\Software\DownloadManager و مقدار bNShConfDelFrLstDlg رو پاک کنید.
دیاگرام که خیلی تیکه تیکه هست و خیلی خیلی زیاده(اگر راه بهتری براش موجود نباشه) شمردن تکه های در حال دانلود در تب Download Diagram
مثلا می خوام بدونم فایلم 8 کانکشنه دانلود می کنه یا بیشتر
همین
Resource مربوط به تورنت و سید/لیچ هست؛ در تب Connection هم انواع اطلاعات در مورد وضعیت فایل دریافتی بنمایش در میاد ولی چیزی در مورد تعداد اتصالات فعال به سرور برای فایل دانلودی ندیدم. بجز موردDiagramکه ذکر کردم چیزی در فلش گت3.7 در این رابطه مشاهده نکردم.
معمولن فلش گت بین 5 تا 8 ارتباط را با سرورهای عادی و سالم برقرار میکنه و سرعت دانلودش مناسبه، نه در حد IDM البته و گاهی تفاوت سرعت دانلود یک لینک بینشون به اختلاف 20-10 کیلو هم میرسه.
آقا آرش دمت گرم، جواب داد، تشکر میکنم(هرچی گشتم دکمه تشکر رو پیدا نکردم)مرسی
ممنون از پاسختون
ولی وقتی میزنم رو یک لینک معمولی بعضی مواقع 15 تا میشه
یعنی تورنت دانلود می کنم؟!
یک سوال دیگه:
به جز idm مدیریت دانلود چی پیشنهاد می دید؟
Last edited by Armin.Computer; 11-05-2013 at 15:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)