اگه دقیفآ همینه بی زحمت اپلود کن...چون این فقط ایکون باتریشه...اونایی که من نصب کردم همه ایکوناست
ویرایش........
تا جواب پستتو دادم و ریفرش کردم دیدم ویرایش کردیو اپلود کردی...ممنون![]()
اگه دقیفآ همینه بی زحمت اپلود کن...چون این فقط ایکون باتریشه...اونایی که من نصب کردم همه ایکوناست
ویرایش........
تا جواب پستتو دادم و ریفرش کردم دیدم ویرایش کردیو اپلود کردی...ممنون![]()
Last edited by hesamkowsar; 27-03-2009 at 10:40.
راستی یادم رفت هر دو فایل رو تو حفظه گوشی نصب کنید. یه خورده هم تو تاپیک والپیپر کمک کنید صواب داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهدی جان ایکونایی که اپ کردی مال wvga هست؟چون ایکونام رفت...پاک کردم ریست کردم درست شد
برنامه ای که من گذاشتم فقط رنگ آیکونهای باطری و آنتن و بلوتوث و اون چند تایی که اون بالاست رو عوض می کنه.
خودم رو اچ دی نصب کردم موردی نداره.
سلام به همه دوستان
سال نو همه مبارک
من هم x1 خریدم
لطفا طریقه نصب برنامه رو این گوشی رو توضیح دهید
مثل برنامه Tweak2 که دارای فایل xml میباشد
ممنون
فایل xml چیه؟...!!!
برنامه های ppc بصورت cab میباشد...(مثل فای های زیپ نشون میده...نباید انزیپ کنی)...رو فایل های cab بزن میپرسه کجا بریزه...همین...
منم نصب کردم اما ایکونام رفت...بالا صفحه سیاه بود...ولی مهدی جان بیخودی که نمیگه...شاید رو hd فقط کار کنه![]()
Last edited by Mojtaba N87; 27-03-2009 at 19:09.
يه زحمتي بكش و ببين قيمت درست گوشي كدومه
در ضمن حرفتونو در مورد خريد مموري قبول دارم
منم از موبايل فروشيها مموري نميخرم
مباركه
شما از كدوم شهر خريدين
و به چه قيمتي
و با چه گارانتي؟
سلام.
شما 2 نوع فایل میتونید برای پاکت پی سی داشته باشد CAB و EXE آیکونهاشون هم بستگی داره به تنظیم برنامه Rar و zip اما فایل xml یکی از فایلهای داخل فایل cab
هست .توضیحات کامل تر رو تو یک پست دیگه انشا ا...
شایدم مشکل از ایکون قبلیاست که نصب کردم...وگرنه برنامه ای که شما دادید شکی توش نیست...
یه چنتا اسکرین شاتم ازش میزاری؟چون فقط ایکون باتری رو عوض کرده...انتن اینا ساه سفیده...مرسی![]()
اگر بخواهيم برنامه اي رو كه در divice نه در مموري نصب كرديم پاك كنيم چكار بايد بكنيم در Remone Prpgrams فقط برنامه هاي مموري قابل پاك شدن است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)