تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 294 از 465 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

منظورت از " فقط تو دانلود دقت کن " چیه ؟؟؟
    منظورات فراوانی هست!!!
    شما باید بدونی این مو رو که دان میکنی برای مدوم بسته الحاقی هست یا مثلا باید بدونی که اگر فایل مش رو نگیری خبری از مو و لباس های جدید نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اینم از وسایل جدید من:
    جنرال در حال بازی کردن Sim City با PS3 و بزرگترین تلویزیون LG

خودمونیم ها ولی تفاوت از زمین تا آسمانهاست

چند تا هم شکلات ساز و قهوه ساز جدید و لپ تاپ هم گرفتم که بعدا عکساشونو میزارم
    قربون همه
    فعلا بای

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

1.بد نیست ولی به من که نچسبید
    چقدر تو میخوای
    یکم رو مخشون کار کن موفق میشی
    مشکل تو اینکه میخوای زود به مقصد برسی.صبر داشته باش

2.واقعآ
    سیمز 2 هم این آخریا واقعآ بد داشت میشد
    1. صبر میکنیم!!!....
    2.تایید میشه. اما باحاله. از اون حالت ساده و ساکت و بدون خشم بیرون اومده و یه کمی هیجانی شده.

1.خيلي خونت جالبه.فقط تو كه گفتي با خونه هاي بزرگ حال نميكني!!!!و چرا اين قدر درخت زياد داره؟؟؟
    2.و از كجا گياه آدم خوار آوردي؟؟؟
    3.فكر كنم براي اين عكست تار شده كه اين عكس سايزش كم بوده و خودت بزرگش كردي.(البته شايد)
    4.خب به قول خودت : وخداوند صبر را آفريد... خب ادامه بده ايشاا... كه گرگينه ميشي.من كه هر كاري براي اينكه خودم گرگ شم رو كردم برات گفتم.اميدوار باش...موفق ميشي....

آره منم گياه آدم خوارو موندم چجوري؟
    گرگينه هم خيلي باحاله
    واقعا!!!!
    1.نه. منظورم این بود که چیزایی که لازم دارم دور و ورم باشن. مثلا اتاق خواب توی یه طبقه نباشه اونوقت آشپزخونه یه طبقه دیگه. همش الان توی دسترسن.
    2.شغل Natural Science اگه درست نوشته باشم اینو داره. باید تحصیلات دانشگاهی داشته باشی.
    3. آره. یکی از نزدیک گرفتم میذارم.
    4.همونا دیگه؟ 100- بشه هر دوتا روبان بعد هم همش feed treat رو بزنم دیگه؟ یا اگه داره Try for puppy with... آره؟ گه گاهی هم yell at رو میزنم. من هر سه شون رو میزنم. با 4 تا گرگ با همین قیافه این سه تا کارو میکنم اما هنوز نشده. اشتباهی توی کارم نیست؟

سلام.
    میشه واضح تر توضیح بدی که چجوری باید آیتم ها رو به اشتراک بذاری ؟؟؟ آخه من یک خونه درست کردم ، می خوام به اشتراک بذارم ولی نمیدونم چه جوری !!!!؟؟؟
    توی سایتی مثل :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا:
    میتونی آپلود (upload) کنی و آدرس رو اینجا بذاری یا خود عکست رو از همونجا که آپلود کردی copy کنی و اینجا paste کنی.

اینم عکش خونه من از نزدیک: (تار هم نیست):

Last edited by frnsh; 07-07-2008 at 15:20.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقا یه سوال من مردم بابا یکی نیست بگه من چطور مغازه درست کنم ؟ وقتی روی ایکون مغازه اون بالا کلیک میکنم و شهر رو انتخاب میکنم وارد شهر میشم خوب باید چه کار کنم ؟ آدم بسازم ؟ چیکار کنم لطفا کامل توضیح بدین ممنون میشم!

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1. صبر میکنیم!!!....
    2.تایید میشه. اما باحاله. از اون حالت ساده و ساکت و بدون خشم بیرون اومده و یه کمی هیجانی شده.

1.نه. منظورم این بود که چیزایی که لازم دارم دور و ورم باشن. مثلا اتاق خواب توی یه طبقه نباشه اونوقت آشپزخونه یه طبقه دیگه. همش الان توی دسترسن.
    2.شغل Natural Science اگه درست نوشته باشم اینو داره. باید تحصیلات دانشگاهی داشته باشی.
    3. آره. یکی از نزدیک گرفتم میذارم.
    4.همونا دیگه؟ 100- بشه هر دوتا روبان بعد هم همش feed treat رو بزنم دیگه؟ یا اگه داره Try for puppy with... آره؟ گه گاهی هم yell at رو میزنم. من هر سه شون رو میزنم. با 4 تا گرگ با همین قیافه این سه تا کارو میکنم اما هنوز نشده. اشتباهی توی کارم نیست؟

توی سایتی مثل :
    یا:
    میتونی آپلود (upload) کنی و آدرس رو اینجا بذاری یا خود عکست رو از همونجا که آپلود کردی copy کنی و اینجا paste کنی.

اینم عکش خونه من از نزدیک: (تار هم نیست):

سلام....
    1-من منظور شما رو نفهميده بودم.ببخشيد!!
    2-مر30
    3-جالبه!
    4-خب عزيز شما كه نبايدTry for puppy with...رو بزني كه!!!شما وقتي اين كارو بايد با pet هاي خوودت بكني كه هر دو pet با هم خوب باشن.وتو هم با اون خوب باشي.براي اين كه اين كارو نكن...
    وليfeed treatرو بزن.ولي yell atرو هم نزن كه فرار ميكنه همون feed treat رو بزن تا موفق شي...
    5-آره ديگه درسته ولي فكر كنم منظور mohrd يه چيز ديگه بوده چون اون persiangig هم داره!!!!
    با تشكر.
    امير

اینم از وسایل جدید من:
    جنرال در حال بازی کردن Sim City با PS3 و بزرگترین تلویزیون LG

خودمونیم ها ولی تفاوت از زمین تا آسمانهاست

چند تا هم شکلات ساز و قهوه ساز جدید و لپ تاپ هم گرفتم که بعدا عکساشونو میزارم
    قربون همه
    فعلا بای
    سلام.خب خيلي باحاله...مخصوصا اون ps3 ......
    اينم شماره ي اونجا كه گفتم:
    راستي فعلا در مشهد در دسترس ميباشيم...مامان بزرگ مامانم ديشب مارو با خبر مرگش از خواب انداخت و الان در مشهد موجود ميباشم...مشهدي هاي عزيز......
    شماره:09153006170
    و
    :09151043937
    ترجيحا با شماره ي بالايي يعني اولي تماس بگيرين مشهدي ها!!!!!!
    اسمشم سروش سافت هستش.
    فقط اشتباه نكنيد..
    با تشكر.
    امير
    آقا یه سوال من مردم بابا یکی نیست بگه من چطور مغازه درست کنم ؟ وقتی روی ایکون مغازه اون بالا کلیک میکنم و شهر رو انتخاب میکنم وارد شهر میشم خوب باید چه کار کنم ؟ آدم بسازم ؟ چیکار کنم لطفا کامل توضیح بدین ممنون میشم!
    خب عزيز شما كه نبايد حتما توي همون شهره كه با آيكن مياد بري بسازي.
    تو ميتوني حتي خونت رو هم مغازه كني كه هم زندگي كني و هم كار...
    خب تلفن رو بردار زنگ بزن و بگو كه ميخوام مثلا يك مغازه بخرم.كه ميتوني روي گزينه ي real state كليك كن و روي اوني كه گفته خريد مغازه كليك كن(اسما رو يادم نيستش) حالا مغازتو انتخاب كن.ولي اگه خواستي كه بسازي مغازه رو برو زمينتو درست كن البته مسكوني نباشه...بعد از اين كه ساختي برو از خونت بخرش.اگه هم خواستي كه
    خونت مغازه هم بشه تلفن رو بردار و روي business كليك كنو بگو ميخوام خونم مغازه شه همچين عبارتي هستش:start......اولش ياده كه Start داره.اگه مشكلي بود بگو تا pdf بذارم.

با تشكر...
    امير
    Last edited by gap; 07-07-2008 at 15:54.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام....

خب عزيز شما كه نبايد حتما توي همون شهره كه با آيكن مياد بري بسازي.
    تو ميتوني حتي خونت رو هم مغازه كني كه هم زندگي كني و هم كار...
    خب تلفن رو بردار زنگ بزن و بگو كه ميخوام مثلا يك مغازه بخرم.كه ميتوني روي گزينه ي real state كليك كن و روي اوني كه گفته خريد مغازه كليك كن(اسما رو يادم نيستش) حالا مغازتو انتخاب كن.ولي اگه خواستي كه بسازي مغازه رو برو زمينتو درست كن البته مسكوني نباشه...بعد از اين كه ساختي برو از خونت بخرش.اگه هم خواستي كه
    خونت مغازه هم بشه تلفن رو بردار و روي business كليك كنو بگو ميخوام خونم مغازه شه همچين عبارتي هستش:start......اولش ياده كه Start داره.اگه مشكلي بود بگو تا pdf بذارم.

با تشكر...
    امير
    تشکر از جواب سریع که دادی موفق باشی

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تشکر از جواب سریع که دادی موفق باشی
    خواهش ميكنم!!!!وظيفه بود.ولي خالي بندي نكردي؟؟؟؟من خودم نفهميدم كه چي گفتم!!!تو فهميدي؟؟؟
    درهر حال اگر pdf خواستي بگو!!!
    باي.
    با تشكر.
    امير

داره خودمونی میشه simsbaz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    simcity

پيش فرض

سلام برو بکس.آقا من وقتی بازی سیمز رو نصب میکنم ارور میده و بعد دو گزینه میاد:retry و cancel که یکیشون رو باید بزنی.چند بار ریترای رو هم زدم ولی بازم ارور میده...چیکار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام برو بکس.آقا من وقتی بازی سیمز رو نصب میکنم ارور میده و بعد دو گزینه میاد:retry و cancel که یکیشون رو باید بزنی.چند بار ریترای رو هم زدم ولی بازم ارور میده...چیکار کنم؟
    دوست عزیز این وبلاگ که تو امضات هست مال خودته؟
    اگر اینطوره چرا اصلا نظر ها رو نمیخونی و جواب نمیدی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1-سلام.
    2-اين قدر زود خودموني نشو!!(بروبكس)
    3-عزيز شما crack رو نصب نكردي!!!!!!يا همون كپي نكردي!!!برو به cd 1 و توي فايل crack اينو كه ميگم رو copy كنو توي محل نصب بازي paste كنش:Sims2.exe
    البته ممكنه كه مال تو exe رو نشون نده به اين دليل هستش كه تنظيمش نكردي كه فرمتو نشون بده!!!
    موفق باشي.
    با تشكر.
    امير.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •