ممنون میشم کسی از قسمت coding به بعدو واسم توضیح بده
ممنون میشم کسی از قسمت coding به بعدو واسم توضیح بده
منظورتون از توضیح چیه ؟ جایی از کدها رو نمیفهمید ؟
بعد از اینکه درخت هافمنو با تابع create ایجاد کردیم، با تابع binary کدهای صفر و یک رو با توجه به فرزند چپ یا راست بودن به درخت اختصاص میدیم...
بعد از اونو دیگه از کدهایی که نوشته سر در نمیارم... برای کار با دست باید از ریشه به سمت حرف موردنظر حرکت کنیم تا کد فشرده ی هر حرفو بدست بیاریم ولی اینجا نمیدونم چیکار کرده...![]()
نمیدونم منطورش از اینکه این کدها رو اینجوری نوشته چی بوده..
اینم متوجه نمیشم که چرا در انتهای تایع create مجددا از تابع sort استفاده کرده... ممنون میشم کمکم کنید خیلی احتیاج دارم...
کسی نیست کمکم کنه؟!؟!![]()
فردا باید اینو به استادمون تحویل بدم...
یه روزه که نمیشه دوست عزیز . باید صبر کنی . توهم مثل منی دقیقه 90ایی ها.
امروز قسمت coding به بعدو حذف کردم و واسه استاد بردم...چیزی در مورد ایجاد فایل و این چیزا ازم نخواست خداروشکر...
ولی از بچه ها اگه کسی هست که سر در میاره کدهای این قسمت بر چه اساسی نوشته شده ممنون میشم بهم بگه، دوس دارم یاد بگیرم،ممنون...![]()
دوستان سلام. من یه مشکلی دارم. به شرح زیر:
اول یه توضیحی راجع به پارامتر ها می دهم.
1) پنج تا آرایه ی دو بعدی با ابعاد 18x5 دارم با نام های زیر:
Player1Matrix
Player2Matrix
Player3Matrix
Player4Matrix
Player5Matrix
در این پنج آرایه، در هر یک از اعضای آن ها اعداد تصادفی ای بین 1تا90 با قابلیت تولید اعداد تکراری، ریخته شده است.
می خواهم تنوع اعداد هر آرایه رو حساب کنم. به این صورت که آرایه ای که کم ترین تکرار اعداد رو داشته باشه، متنوع ترین آرایه هست.
مثلا اگه یکی از آرایه ها، هیچ کدام از عدد هایش تکراری نباشد، مقدار تنوع (که در برنامه با نام CardsValueABS و CardsValue شناخته می شود) آن 100درصد است.
از آنجایی که اعداد بین 1 و 90 هستند، مقدار تنوع هر آرایه (CardsValue) می شود:
که i هم بین 0 تا 5 است و به ترتیب برای آرایه ی Player(i+1)Matrix هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما برای محاسبه ی CardsValueABS هر یک از آرایه هااز این کد استفاده کردم:
به این صورت که اول i رو از 1 تا 90 می گیره، بعد می ره اعضای هر آرایه رو چک می کنه. اگه i با یکی از اعضای آرایه برابر بود،به CardsValueABD[j] یک واحد اضافه می کنه و بعد بلافاصله بریک می کنه و می ره سراغ عدد بعدی (i+1) این کا رو تا آخر انجام می ده. با این کار، اگر عددی در آرایه دو بعدی نبود، به CardsValueABD[j] هیچی اضافه نمی شه و در نتیجه در انتها، مقدار تنوع آرایه به دست می آید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلی که دارم، اینه که با هر بار اجرای برنامه، مقدار CardsValueABS را برای هر 5 آرایه ی دو بعدی، مقدار 90 حساب می کنه. در صورتی که من اعضای این آرایه ها رو تو اکسل خروجی گرفتم و وقتی مرتب می کنم، مثلا برای آرایه ی Player3Matrix می بینم که 23 عدد رو نداره. پس باید مقدار CardsValueABD برای این آرایه رو 67=23-90 بده نه 90.
ممنون می شم که راهنمایی کنید که کجای کار مشکل داره.
با تشکر
اولا که باید i رو از 1 تا 90 بگیری.(تو از 0 تا 89 گرفتی!)
دوما break دومی رو بیار بیرون.
به طور کلی الگوریتمت خیلی عجیبه!![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)