تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 1126 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

آقا خیلی ممنون (نهایت تشکری که بلدم) هاردم زنده شد. منو بگو که 2 سال از نصف هاردم استفاده نکردم
    یک سوال دیگه استفاده از فن هارد در سلامتی هارد تاثیر داره ؟؟؟ چون جدیدا هارد 500 گیگ گرفتم و فروشنده میگفت هر چی ظرفیت هارد بره بالاتر حساس تر میشه و نگهداریش سخت تره ضمنا دمای 45 درجه سلسیوس برای هارد طبیعیه و عمر هارد رو کم نمیکنه؟؟
    برخی نرم افزار های هارد که مقدار سلامتی هارد رو نشون میدن آیا قابل اطمینان هستند؟این هارد 80 قدیمی که دارم در چند نرم افزار تحت ویندوز مثل HDD Life سلامتیشو 100 درصد نشون میده ولی تو یه نرم افزار دیگه که تحت داس هستش و محیطش شبیه MHDD اونجا سلامتیشو 2 درصد نشون میده اگه اینطوره که باید هارد رو ردکنم بره؟میشه مطمئن بود که تا چندسال دیگه کار میکنه؟
    راستی هارد جدیدم وسترن دیجیتال مدل خاویار آبیه،چطوره؟
    با تشکر مجدد
    سلام دوست خوبم
    اولا" باید توضیحی بدم در مورد دمای هارددیسک:
    عموما" شما دمای بیرونی هارددیسک را دیتکت میکنید پس پر واضح است که دمای داخلی هارد میتواند 20 تا 45 درجه سلسیوس اختلاف در داخل و خارج داشته باشد و اینکه گرما قاتل مغناطیس است و هارددیسک هم در کل دو نوع دارد
    1- Magnetic Drive
    2- NON Magnetic Drive
    و هارددیسک شما که SSD نیست پس مغناطیسی است . خوب تا اینجا واضح است که شما باید هارد را در شرایط استاندارد نگه داری کنید . نه دمای پایین و نزدیک انجماد و نه دمای بالا که میشه بالاتر از 50 درجه سلسیوس . البته دمای بالا بصورت پیک و زمان کوتاه مشکلی نداره ولی در دراز مدت و یا تکرار آن به طور حتم هارد را خراب میکند.
    حالا برسیم به استفاده از فن خنک کننده هارددیسک:
    1- اگر شما به طراحی کیس خود دقت کنید متوجه خواهید شد که یک راه ورودی هوا در پایین قسمت جلوی کیس شما وجود دارد و برای سرعت دادن به جریان ورودی مکانی برای یک فن بزرگ در داخل کیس ، جلو ، پشت رک هارددیسک ، تعبیه شده است که بعضی از کیس ها خود دارای این فن هستند.
    2- در پشت کیس قسمت زیر پاور نیز عموما" جای یک یا دو فن تعبیه شده است بصورت یک شبکه سوراخ سوراخ که جریان خروجی هوای گرم شده را میسازد.

خوب پس هوای خنک و تازه از جلوی کیس وارد میشود از لابلای هارددیسک شما میگذرد و سپس از روی مادربرد و قسمت پل جنوبی و شمالی و در انتها با جریان هوای گرم CPU مخلوت میشود که به بالاترین درجه میرسد و بوسیله یک یا دو فن در انتهای کیس خارج میشود و البته خود پاور نیز یک فن دارد که هم حرارت پاور و هم کمی از حرارت کیس را به خارج منتقل میکند.

پس به این نکته توجه کنید که اگر این جریان هوا درست کار کند شما هیچ نیازی به فن اضافی نخواهید داشت.

اما گاها" دوستان از روی نادانی فن های اضافی در داخل کیس وصل میکنند !!!! و فقط هوای داخل کیس را هم میزند درست به مانند اینکه شما در اتاقی دربسته نشسته اید و یک بخاری در حال گرم کردن اتاق است و شما یک پنکه در جلوی خود گذاشته اید تا شما را خنک کند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نکته: اگر اگر اگر اگر .... اگر فن هارددیسک به جریان سالم هوا کمک کند 100 البته کار ساز است و تنها مشکل در این است که فن مستقیم تمام گرد و خاک هوا را بر روی هارد منتقل میکند و شما باید باید باید باید ... حتما" هر 2 تا 3 ماه هارد را خارج کرده و الکتریسته ساکن بدن خود را دشارژ کنید و فن را جدا و روی برد هارددیسک را بوسیله برس و یا فشار هوا تمیز کنید و الا همان گرد و خاک عایق حرارت و هادی جریان الکتریسته است و باعث خرابی هارد خواهد شد.

خوب حالا برسیم بر سر نرم افزارهایی که سلامتی هارد را نشان میدهند :
    تمامی هارددیسک ها دارای یک میکرو کد هستند از فرم ویر به نام ماژول S.M.A.R.T که این بهترین است و ریپورت ها و تست های مختلفی دارد که حتی شما میتوانید دریابید هارد چه مدت کار کرده چه ایراداتی داشته و ..... که البته باید تحلیل شود.
    ولی به این نکته توجه کنید که هیچ نرم افزاری تکمیل تر از PC-3000 for Windows UDMA برای تست هارددیسک ساخته نشده است چون شما باید این تست ها را از هارد بگیرید:
    1- S.M.A.R.T
    2-Read Seek time
    3- Write Seek time
    4- تست آمادگی هارددیسک در هنگان استارت
    5- زمان دسترسی از یک ترک تا ترکی دیگر
    6- میزان سکتور ها در لیست های خرابی P-List و یا G-List و ....
    7- زمان دسترسی به سکتور جهت خواندن در سیلندرها و ترک های مختلف
    8- زمان پاسخگویی سکتور جهت نوشتن در سیلندرها و ترک های مختلف
    9- زمان پاسخگویی جهت Verify در سیلندرها و ترک های مختلف
    10 - تست تک به تک هد های خواندن و نوشتن
    11- رویت جدول چیدمان سکتور و ناحیه های حذف شده در کارخانه
    12 - سلامت فرم ویر
    13 - و....

خوب حالا فکر نمیکنم یا یک نرم افزار ابتدایی و در یک زمان چند ثانیه ای بشود این تست ها را انجام داد پس تمام آنها حدس و گمان است که هارد را در 100 % سلامت و یا 2 درصد سلامت نشان میدهد.

امید وارم توانسته باشم حق کلام را ادا کنم.
    Last edited by رضا امیر; 30-04-2011 at 07:59.

2. 4 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    من یک هارد 1 ترا سیگیت دارم ویندوز خودم ویستا هست .
    قبلا یه سری فایل از روی یک هارد دیگه روش کپی کرده بودم امروز هارد رو جدا کردم و روی یک سیستم دیگه که سیستم عاملش xp بود بردم اطلاعات جدیدی که روش کپی کرده بودم ( حدود 400 گیگ ) رو نشون نمیداد روی کامپیوتر اصلی برگردوندم تمام اطلاعات از روش پاک شده . (اطلاعات رو قبلا روش کپی کرده بودم و بارها خاموش و روشن شده بود )
    وفتی به کامپیوتر خودم برگردوندمش حود ویندوز از هارد ارور میگرفت گفت scandisk کنم بعد از اون همه رفته .
    چطور میتونم فایلها رو برگردونم ؟
    سلام دوست من
    لطفا به من بگویید وضعیت هارددیسک در Disk management به چه صورت است ؟ آیا پارتیشنی را مشخص میکند آیا هارددیسک درست دیتکت میشود ( در بایوس مادربرد چک کنید) آیا هارد ظرفیتش درست است؟

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------

سلام مهندس ببخشید 2 باره مزاحم میشم
    این هارد دوم که فرمودید باید فرمت سطح پایین بشه من محض احتیاط بجای 5 دقیقه گذاشتم 5 ساعت فرمت بشه تا حدود 80 درصد حجم هارد، ولی بعدش دیگه ساعت دو نصف شب بود حوصله نداشتم تا آخرش فرمت کنم همون جا پنجره فرمت رو بستم(متاسفانه دکمه کنسل نداره) ولی بسته نشد که بجاش سر هر سکتور که میرسید یه پیغام میداد که اولش Seek بود _ چند سال پیش هم یادمه موقعی که وسط کار فرمت LL کنسلش کنی همون موقع بسته نمیشه بهر حال از طریق تسک منیجر پردازش نرم افزار رو قطع کردم
    امروز هارد رو پارتیشن بندی کردم ولی هنوز تو اسکن ویندوز میگه مشکل داره و چک نرم افزار آکرونیس همینطور این هم پیغام خطایی که قبل فرمت LL هم بود و اصلاح نشده :
    the volume bitmap is incorrect
    windows found problems with the file system
    این هم خطایی که در Norton Partition Magic میده
    Upcase table incorrect file 10 (128)
    Lost clusters
    بعدش یه گزینه fix داره وقتی میزنم یه پنجره با دو گزینه میاد
    Save lost clusters to a file
    delete lost clusters
    که من دومی زدم
    سلام دوست خوبم
    برای فرمت سطح پایین هیپ نرم افزاری در ویندوز توصیه نمیشود از نرم افزارهای تحت داس استفاده کنید.

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

سلام به دوستان
    من یه هارد 500 گیگ مکستور sata دارم.تا دیروز بدون مشکل کار میکرد.دیروز ویندوز سون رو دستگام ریختم.
    هارد توسط بایوس سیستم شناسایی میشه.
    هنگام نصب ویندوز شناسایی میشه.
    وقتی سیستم بالا میاد داخل device manager windows شناسایی میشه.
    ولی توی my computer و هیچ اکسپلورری مشاهده نمیشه و هیچ دسترسی به اطلاعاتش ندارم.
    وقتی میخوام از device manager درایورشو دوباره نصب کنم پیغام خطا میده و درایور نصب نمیشه.
    تمام زندگی و کارم توشه . کمکم کنید .
    سلام دوست خوبم
    نگران نباشید
    1- هارددیسک را به یک سیستم سالم دارای ویندوز اکس پی به عنوان هارد دوم متصل کنید . ببینید آیا اطلاعات قابل رویت است؟
    2- آیا هارددیسک درست شناسایی میشود؟
    3- آیا ظرفیت هارددیسک درست است؟
    4- آیا پرمیشن و یا رمز گذاری در هارد انجام نشده بوده است؟

منتظر هستم.

4. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام

دوستان من یه نرم افزار HIREN دانلود و روی سی دی رایت کردم ، وقتی که سیستم رو باهاش بوت میکنم یه تصویر مثل تصویر زیر میاد

که هیچ کاری نمیشه توش کرد ، اگه از دوستان کسی با این نرم افزار آشنایی داره لطفا راهنمایی کنه .

ممنون
    سلام
    هایرن مجموعه ای از نرم افزار ها است
    آپشن شماره یک : Boot from Hard drive
    سیستم را از روی هارد شما مانند همیشه بوت میکند
    آپشن Dos Boot CD
    سیستم را از روی هایرن بوت میکند و به شما بیش از 6 گروه از نرم افزار ها را میدهد
    آپشن Mini Windows XP
    سیستم را از روی هایرن با یک سیستم عامل اکس پی که در سی دی تعبیه شده بوت میکند

شما میتوانید بوسیله ارو کی دکمه های با فلش بالا و پایین بین این 3 آپشن حرکت کنید

6. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

امید وارم توانسته باشم حق کلام را ادا کنم.
    سلام دوست عزیز مفید و آموزنده بود اگه یه کم بیشتر مینوشتی باید منتقلش می کردند بخش مقالات سخت افزاری

سلام دوست خوبم
    برای فرمت سطح پایین هیپ نرم افزاری در ویندوز توصیه نمیشود از نرم افزارهای تحت داس استفاده کنید.

لطفا یک نرم افزار قوی LLF تحت داس معرفی کنید تنها نرم افزاری که من شنیدم این کارو انجام میده نرم افزار Hard Disk Low Level Format Tool هستش که تحت ویندوزه.
    یعنی با فرمت LL همه اون خطا های عجیب و غریب از بین میرن چون این هارد 320 یکی دو سال میشه که همش بازی در میاره اگه کار ویروس بوده لابد یه ویروس مثل استاکس نته آخه تو این دو ساله همیشه آنتی ویروس سیتمم روشن و تقریبا آپدیت بوده گاهی NOD32 گاهی AVG و جدیدا هم Kaspersky خلاصه همیشه هوای سیستم رو داشتم
    الان از نرم افزار Power Max استفاده کردم ولی اصلا هاردم رو نشناخت نا سلامتی این نرم افزار متعلق به شرکت سازنده هاردمه اون وقت نرم افزار های سایر شرکت ها میشناسنش ولی ابزار فرمت سطح پایین رو ندارند
    Last edited by omid_zendegi; 30-04-2011 at 22:32.

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

شاهکار چینی‌ها در فروش فلش ۱۲۸ مگابایتی به جای هارد ۵۰۰ گیگابایتی
    اگر چه این روزها تقریبا اجناس چینی گوشه‌گوشه زندگی ما، علی‌الخصوص زندگی دیجیتال ما را پر کرده‌اند اما هنوز خرید اجناس چینی با تنها مزیت ارزان‌قیمت بودن، چندان نمی‌تواند رضایت خاطر و اطمینان ما را جلب کند.
    این تجربه‌ایست که یک شهروند روسی با نادیده گرفتن تجربه دیگران و خرید یک هارد درایو ۵۰۰ گیگابایتی چینی به آن دست پیدا کرده است.
    این شهروند روسی که در مناطق مرزی روسیه با چین زندگی می‌کند در سفری به چین با دیدن قیمت فوق‌العاده ارزان یک هارد درایو ۵۰۰ گیگابایتی با برند سامسونگ برای خرید آن وسوسه می‌شود اما هنگامی که برای ریختن اطلاعات به درون این هارددرایو اقدام می کند متوجه می‌شود که این هارددرایو خیلی کمتر از آنچه که بر روی آن نوشته شده است ظرفیت دارد.

]او با مراجعه به یک مرکز تعمیرات رایانه در کشور خود مشکل خود را مطرح می کند که این مرکز با گشودن پشت این هارددرایو به عمق فاجعه پی می‌برد. همانطور که از تصویر پیداست متخصصین تقلب و جعل قطعات تنها با ساخت قاب هارد درایوهای سامسونگ و چسباندن دو مهره بزرگ برای رسیدن به وزن لازم تنها یک فلش‌درایو ۱۲۸ مگابایتی را در درون هارددرایو قرار داده‌اند.
    بنا به اعلام این مرکز تعمیرات قطعه‌ساز چینی سپس با -- کردن فیرم‌ویر این حافظه فلش کاری کرده تا در هنگام اتصال اولیه این حافظه فلش به صورت ظاهری حافظه‌ای معادل ۵۰۰ گیگابایت را نشان دهد اما در هنگام ریختن اطلاعات بر روی آن، مشتری فریب‌خورده تازه متوجه ماجرا می‌شود.
    اخیرا از این گونه حافظه ها در گذرگاه‌های مرزی علی الخصوص در مناطق مرزی غرب کشور نیز مشاهده شده است و حافظه‌های فلش با ظرفیت بالا اما با قیمتی پائین به فروش می‌رسد که تنها سود هنگفتی را عاید افراد فرصت‌طلب می‌کند. با توجه به نبود مرجع رسیدگی به این گونه اقدامات، بجاست کاربران ایرانی خود از خرید این گونه حافظه‌ها خودداری کرده و به خرید اجناس با گارانتی‌های معتبر داخلی اقدام نمایند
    این را هم بدانید فلش های 32 16 64 120 500 گیگهای ارزانی که توی بانه وجود دارد ان را به صورت نرم افزاری بالا میبرند.
    و اطلاعات را برای اولین بار درست نشان میدهد و بعد از ان از 32 گیگ تا به 6 کیلوبایت میرسد

Last edited by mehran gorji; 30-04-2011 at 20:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    چند روز پیش از یکی هارد 2.5 اینچی خریدم وقتی وصل میکنم چراغش روشن میشه ولی هارد بالا نمیاد و صدای مثل تق تق میده هاردو باز کردم و جدا به سیستم زدم هارد سالم بود طرف میگه مشکل از کابلو برق کم میرسونه با چند تا کابلم امتحان کردم ولی جواب نداد مشکل از باکسه یا ممکنه از کابل باشه
    از کابلای هارد 3.5 اینچی وسترن و سیگیت استفاده کردم ولی بازم جواب نداد

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    چند روز پیش از یکی هارد 2.5 اینچی خریدم وقتی وصل میکنم چراغش روشن میشه ولی هارد بالا نمیاد و صدای مثل تق تق میده هاردو باز کردم و جدا به سیستم زدم هارد سالم بود طرف میگه مشکل از کابلو برق کم میرسونه با چند تا کابلم امتحان کردم ولی جواب نداد مشکل از باکسه یا ممکنه از کابل باشه
    از کابلای هارد 3.5 اینچی وسترن و سیگیت استفاده کردم ولی بازم جواب نداد
    یه باکس ساتا بخر تست کن 6 تومنه

داره خودمونی میشه mehdi313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

سلام خدمت اساتيد گل

من يه مشكلي براي هاردم پيش اومده بود كه دوستان گفتند كه بايد هاردم رو LLF يا Low Level Format كنم و من اينكار رو كردم.(غلط كردم!)

حالا هركاري ميكنم
    نميشه روش ويندوز نصب كرد.
    ضمناً:

1- در SetUp هارد رو ميشناسه.

2-وقتي ميخام روش ويندوز نصب كنم همون اول نصب كه يه خط مياد ميگه "درحال نصب..." همونجا ميره كما و صفحه مشكي ميشه و .... .

3- چنانچه هارد رو ميزنم به يه كيس ديگه كه اون هارد داره ويندوز هم داره به زور ويندوز بالا ميآد و در Device manager اونو ميشناسه ولي در My Computer نميشناسه. ضمنا در Disk Management نميآد كه فرمتش كنم.

4-مثل گزينه سوم اين دفعه ميرم توي نصب ويندوز هارد رو ميشناسه ولي اجازه نصب ويندوز روي اون رو نميده حتي نميتون انتخابش كنم چه برسه به فرمتش!
    حال بگيد چكار كنم.

5- با Hiren's Boot CD هم كه ميخام فرمتش كنم يا هركار ديگه اي نميتونه دائم قسمتهاي مختلفش رو كه ميخاد لود كنه نميتونه و Failed ميده.

مشخصات هارد:

Samsung مدل: HD161HJ با حجم: 160 گيگابايت

تــو رو خـــــــــــدا كــمــك كــنــيــد......

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام خدمت اساتيد گل

من يه مشكلي براي هاردم پيش اومده بود كه دوستان گفتند كه بايد هاردم رو LLF يا Low Level Format كنم و من اينكار رو كردم.(غلط كردم!)

حالا هركاري ميكنم
    نميشه روش ويندوز نصب كرد.
    ضمناً:

1- در SetUp هارد رو ميشناسه.

2-وقتي ميخام روش ويندوز نصب كنم همون اول نصب كه يه خط مياد ميگه "درحال نصب..." همونجا ميره كما و صفحه مشكي ميشه و .... .

3- چنانچه هارد رو ميزنم به يه كيس ديگه كه اون هارد داره ويندوز هم داره به زور ويندوز بالا ميآد و در Device manager اونو ميشناسه ولي در My Computer نميشناسه. ضمنا در Disk Management نميآد كه فرمتش كنم.

4-مثل گزينه سوم اين دفعه ميرم توي نصب ويندوز هارد رو ميشناسه ولي اجازه نصب ويندوز روي اون رو نميده حتي نميتون انتخابش كنم چه برسه به فرمتش!
    حال بگيد چكار كنم.

5- با Hiren's Boot CD هم كه ميخام فرمتش كنم يا هركار ديگه اي نميتونه دائم قسمتهاي مختلفش رو كه ميخاد لود كنه نميتونه و Failed ميده.

مشخصات هارد:

Samsung مدل: HD161HJ با حجم: 160 گيگابايت

تــو رو خـــــــــــدا كــمــك كــنــيــد......
    سلام دوست من
    نرم افزارهای قوی تری هست که بر روی هارد شما کار کند.
    به احتمال زیاد شما در ابتدای هارددیسکتان سکتورهای خراب دارید که سیستم را کند میکند و یا از کار می اندازد.
    تنها راه چاره فرمت سطح پایین است ( نه یک بار بلکه 5 تا 8 بار)
    و یا حذف سکتور های خراب و ریختن آ«ها در لیست خرابی ( که باید ببرید تعمیرگاه)
    با تمام این اوصاف فکر میکنم از حوصله شما خارج باشد کلنجار رفتم با اینگونه هارددیسک ها. بهتر است ببریدش یک کارگاه تخصصی تعمیرات هارددیسک.

13. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehdi313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

سلام دوست من
    نرم افزارهای قوی تری هست که بر روی هارد شما کار کند.
    به احتمال زیاد شما در ابتدای هارددیسکتان سکتورهای خراب دارید که سیستم را کند میکند و یا از کار می اندازد.
    تنها راه چاره فرمت سطح پایین است ( نه یک بار بلکه 5 تا 8 بار)
    و یا حذف سکتور های خراب و ریختن آ«ها در لیست خرابی ( که باید ببرید تعمیرگاه)
    با تمام این اوصاف فکر میکنم از حوصله شما خارج باشد کلنجار رفتم با اینگونه هارددیسک ها. بهتر است ببریدش یک کارگاه تخصصی تعمیرات هارددیسک.
    نه داداش من حوصلش رو دارم
    بگيد چكار كنم.
    چه نرم افزاري؟
    من يه بار فرمت سطح پائين كردم. دوباره بكنم.

---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------

ضمنا با Hiren من فرمت سطح پائين كردم ولي الان با هايرن بالا نمياد(همونطور كه گفته بودم.)

---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------

من لرد 2008 رو دارم تو اون نرم افزاري كه شما ميگي نيست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •