تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 294 از 2403 اولاول ... 1942442842902912922932942952962972983043443947941294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کجاش به همه میرسه؟ با 256 سرعتم از 60-70 بالاتر نمیره
    مرکز چند شما هستین؟چون من 128 دارم مرکز 727 هستم سرعتم بین 20 تا 25 هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مرکز چند شما هستین؟چون من 128 دارم مرکز 727 هستم سرعتم بین 20 تا 25 هست.
    خط 2 . . .

اگه نباشه جاش خالی می مونه castel_xd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان عزیز یه مسله مهم رو بهتره ذکر کنم

روزها اندیشه سرعتش از 120 پایین تر نمیاد یعنی شیرین بهتون یک مگابیت داره سرعت میده.

ولی شبها دقیقا از 1:15 دقیقه افت سرعت شروع میشه به ساعت 1:45 که میرسه دیگه سیستم رو میتونین خاموش کنین و برین بخوابین چون سرعت بین 0 تا 20 نوسان داره.

بازی های انلاین رو کلا بیخیال بیشین.

دانلود هم اگه دعاتون بر اورده بشه سرعتتون روی 15 ثابت بمونه در غیر این صورت به فکر باز کردن سایت هم نباشین چون اگه پشت گوشتو دیدی سرعت بالا تو ساعات فری تو اندیشه هم میبینی.

به معنای واقعی میتونم بگم اشتباه کردم اومدم اندیشه این دوره میشه دوره دوم من و واقعا دارم اذیت میشم.

تو پارس سرعت پایین بود ولی نه اینکه بخواد ادمو کلافه کنه.

حداقلش خیالت راحت بود که بابا سرعتت روی یه شماره ای افتاده هی اینور اونور نمیپره.

روی دانلود شبت میتونستی حساب باز کنی.

اینجا یه شب 20 مگ دانلود دارم یه شب 2 گیگ

پشتیبانی رو که برو دمه چشمه ابشو بخور نزنن دره گوشت شانس اوردی.

دروغ هم که از سرو روشون میباره هر روز میگن فردا درست میشه ما موندیم این فردا پس کی میاد.

اینو هم بگم 70 درصد مشکلات از طرف مخابرات هستش ولی خودشون هم مقصر هستن.

من تو خط 5 هستم.

4. 3 کاربر از castel_xd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دیشب و امشب سرعت بد جوری داقونه از 40 بالا تر نمیره

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

روزها اندیشه سرعتش از 120 پایین تر نمیاد یعنی شیرین بهتون یک مگابیت داره سرعت میده.

ولی شبها دقیقا از 1:15 دقیقه افت سرعت شروع میشه به ساعت 1:45 که میرسه دیگه سیستم رو میتونین خاموش کنین و برین بخوابین چون سرعت بین 0 تا 20 نوسان داره.

...................... من تو خط 5 هستم.
    دوست عزیز
    من قبول دارم که شما با خط 5 و اندیشه مشکل سرعت داری . اما من تو خط 3 همچین مشکلی که شما می فرماین رو ندارم ... این خیلی بی انصافیه که اینطوری قضاوت کنیم و بگیم اینا دروغگو هستن و کیفیت پایینه ! چون از چند شب گذشته که پهنای باند جدید اضافه شده شبها ( حتی دقیقا تو همون ساعتایی که شما می فرماین ) سرعتم همیشه بالای 170-180 کیلو بایت بوده و همین لحظه هم که ساعت 2:30 شبه سرعت دانلود تورنتم برای 2 تا فایل مجموعا 205 کیلو بایته و تو بدترین حالت باز هم بین 170 تا 190 نوسان می کنه . قبلا هم دوستان گفتن که خط 5 مشکل داره . شما از دوستانی که با خط 5 از پارس اشتراک دارن یه مشورتی بکن اگه دیدی وضع اونجا بهتره خب راحت برگرد اونجا. خودت رو هم ناراحت نکن . فعلا حدود 1 هفته می شه که اکثر بچه ها از سرعت اندیشه حتی تو شبا راضین . بعضی بچه ها مشکل سرعت دارن که اونم می گن سرعتشون مثلا حدود 60-70 کیلوبایت بیشتر نمیشه ... بقیه فکر نمی کنم مثل شما سرعت شبهاشون زیر 15 کیلو باشه . ( بجز اونایی که اشتراک نامحدود دارن ) اگه بنده درست نمی گم لطفا دوستان نظر منو رد کنن . امیدوارم مشکل شما هم حل شه
    دیشب و امشب سرعت بد جوری داقونه از 40 بالا تر نمیره
    واسه من هم دیشب فوق العاده خوب بوده هم امشب . سرعت دقیق این لحظه : 199.6 کیلوبایت برای تورنت 2 تا فایل ( 128 مرکز 3 ) البته یه دونه فایل کشتی کج مال همین امشب هم هست که سرعتش فقط 4 کیلو بایته که اونم به دلیل جدید بودن فایله !!! من لینک مستقیم رو امتحان نکردم اما از اونچایی که چیز-پی-ان امشب مشکل داشت شاید بازم محدودیت مخابرات برای رپید گریبان شما رو گرفته باشه . چون در حال حاضر تورنت برای من هیچ مشکلی نداره.راستی مگه اشتراک آقا پدرام نامحدود نیست ؟! همین که با 128 داره رو 40 کیلو کار میکنه زیاد هم هست ! منظورم از بالا بودن سرعت برای اشتراکای محدود حجمی بود .
    Last edited by birak; 27-02-2010 at 02:41.

در آغاز فعالیت kourosh_k800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بازی های انلاین رو کلا بیخیال بیشین.

دانلود هم اگه دعاتون بر اورده بشه سرعتتون روی 15 ثابت بمونه در غیر این صورت به فکر باز کردن سایت هم نباشین چون اگه پشت گوشتو دیدی سرعت بالا تو ساعات فری تو اندیشه هم میبینی.

به معنای واقعی میتونم بگم اشتباه کردم اومدم اندیشه این دوره میشه دوره دوم من و واقعا دارم اذیت میشم.

تو پارس سرعت پایین بود ولی نه اینکه بخواد ادمو کلافه کنه.

حداقلش خیالت راحت بود که بابا سرعتت روی یه شماره ای افتاده هی اینور اونور نمیپره.

روی دانلود شبت میتونستی حساب باز کنی.

اینجا یه شب 20 مگ دانلود دارم یه شب 2 گیگ

پشتیبانی رو که برو دمه چشمه ابشو بخور نزنن دره گوشت شانس اوردی.

دروغ هم که از سرو روشون میباره هر روز میگن فردا درست میشه ما موندیم این فردا پس کی میاد.

اینو هم بگم 70 درصد مشکلات از طرف مخابرات هستش ولی خودشون هم مقصر هستن.

من تو خط 5 هستم.

من از خط 5 پارس هستم 512 3 گیگ دارم روزها دقیقا سرعتم با دانلود از لینک غیر مستقیم در حالت معمولی 70 تا 80 هستش حالت بدش 60 هستش و حالت خوبش 80 تا 110 هستش بعضی ساعتا هم قاط میزنه سرعت میره بالای 170 تا 260 روزی 2 3 ساعت این اتفاق میفته شبا هم سرعت دقیقا با لینک غیر مستقیم درحالت معمولی 70 تا 80 در حالت خوب 80 تا 110 و در حالت بد هم 60 هستش دقیقا مثل روز با این فرق که بعضی ساعتا قاط نمیزنه

سرعت 256 هم که من ماه پیش داشتم دقیقا همین سرعتهایی رو که گفتم تقسیم بر 2 کن 128 هم تقسیم بر 4 کن

ولی جدا از سرعت پارس آنلاین یه خوبی داره که اندیشه نداره اونم اینه که خیلی دیر گیگ تموم میکنه ماه پیش من نزدیک 12 13 گیگ تو روز دانلود کردم ولی فقط 4 گیگ از گیگم کم شد بازم دو گیگ داشتم ماه های قبلم همیشه بیشتر از مقدار گیگی که داشتم تو روز دانلود میکردم حالا جریانش چیه من نمیدونم

حالا با این اوصاف ارزش داره منم بیام اندیشه یا شما میخوای بیای پارس؟؟؟

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

ديشب سرعت مستقيم خيلي پايين بود...40 تاييد ميشه..(پدرام نا محدود نيست...)

ولي تورنت تركونده بود...دقيقا برعكس شده...اين شبا آدم فقط بايد با تورنت كار كنه...بچه ها ديشب 4 تا فايل گذاشتم 3 تاش سيدر بالا داشت يدونه فقط يكي سيدر داشت..فايل زيرخاكي بود...اون 3 تا كامل دانلود نشدن ولي اين يدونه كامل دانلود شد...ها ها ها...چطوري؟البته اين فايل من 500 مگ بود و بقيه 1.40

آقا اين stm1 رو برداريد..اونجوري سرعت بهتر بود... قبلنا تك فايل 60 70 تا فرو ميكرد الان تكي بالاي 20-30 نميره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیشب هم سرعت خوب بود.3.5 گیگ گرفتم.
    خط 5 512

داره خودمونی میشه magic69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان.امروز دهمین روزه که adsl ثبت نام کردم ولی هنوز وصل نشده.زنگ زدم گفت تا فردا وصل میشه.این دومین بهره که اینو میگن ولی هنوز...
    Last edited by magic69; 27-02-2010 at 12:21.

داره خودمونی میشه ruzbe1313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مث اینکه اوضاع حسابی متغیر واسه خطوط مختلف و به حسب مستقیم یا تورنت بودن
    یه دوستی داشتیم میگف هر وخت با کلی بدبختی مشکل شبکه رو حل میکنی خودتم نمیفهمی چه جوری حل شد!!
    حالا اون از بیسوادی این حرفو میزد یا واقعا مسائل اینجوری پیچیدست و به فاکتورهای متعدد وابسته ، Birakجان که رشتش نرم افزار بیتر میتونه روشنمون کنه گمانم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •