سلام مجدد
چرا پرتره با sx10 قرمز می شه ؟ بهترین حالت برای عکاسی پرتره توی ساختمان با sx10 جیه؟
سلام مجدد
چرا پرتره با sx10 قرمز می شه ؟ بهترین حالت برای عکاسی پرتره توی ساختمان با sx10 جیه؟
سلام دوستان عزیز
قصد خرید دوربین دیجیتال رو دارم.
چند روز پیش یکی از دوستا اومده بود خونمون و عکسایی که با دوربینش گرفته بود رو رو فلش داشت. وصل کردم به تلویزیون (LCD Sony Full HD 40") وقتی عکسا رو دیدم حال بد شد. فکر کنم رزولوشین عکسا پائین بود. به این فکر کردم که دوربینی بخرم که در حین تماشا توی تلویزیون کیفیت خوبی داشته باشه.
میتونین راهنمایی کنین ؟
عزیز دلی
اولا چه قدر می خوای هزینه کنی
دوما دوربین دوست چی بود
به نظر شما انخاب كداميك از دوربين هاي زير بهتر است؟
1) SONY T900
2) Canon SX200
شايان ذكر است كه امكاناتشون در اكثر موارد يكيه و منم براي استفاده خانگي و مسافرت و كوه به دوربين جمع و جور نياز دارم. فقط اين تفاوت هارو دارن:
SONY T900:
- زوم اپتيكال 4 برابر
- ايزو تا 3200
- قابليت زوم حين فيلمبرداري
Canon SX200:
- زوم اپتيكال تا 12 برابر
- ايزو تا 1600
- عدم قابليت زوم حين فيلمبرداري
باتشكر
کسی جواب ما رو ندادااااااااااا
بین آ590 کانن و دبلیو 130 سونی کدومو بردارم؟
تو رنج ارزون تا 180 تومن کدام دوربین بهتره؟
راستش من از قیمت ها اطلاع ندارم ولی بین این دو تا کنان بهتره.
هم محدوده ی دیافراگمش بهتره هم سرعت شاترش هم تنظیمات دستیش هم از نظر مموری هم سرعت USB هم...
برای عکاسی پرتره حواتون باشه حتما تشخیص چهره روشن باشه و بعد حتما چهره ی فرد مورد نظر توسط دوربین تشخیص داده شده باشه و همچنین فلاش هم اتوماتیک باشه .
برای عکاسی داخل ساختمان از مود Indoor توی بخش scence استفاده کنید . گرچه خودتون هم میتونید تنظیمات مناسب رو توی مود Manual یا Program Auto تنظیم کنید . بیشتر برمیگرده به تنظیم وایت بالانس . و شناختن شرایط نوری .
سعی کنید روی پرتره بهتر کار کنید ببینید مشکل از کجاست . چون معمولا اینجور مشکلها مختص بعضی دوربین هاست . مثل sony h7 که عکساش صورتی میشن !!! البته فک نکنم دوربین شما این مشکل داشته باشه . چون اولین باره شنیدم . احتمالا تنظیمت مناسب تنظیم نشده بود .
موفق باشید .
سلام
این لینک مقایسه عکس پرتره انواع دوربینهاست حتما ببینید خیلی مفیده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که از این عکس ها هیچی نمیفهمم. از آدمای مختلف گرفته شده و هیچی رو نشون نمیده.
عزیز دلی
این عکسها و عکسهای صفحات بعدیش تماما با دوربینها مختلف و تقریبا در یک شرایط گرفته شدهاند حداقل میشه کیفیت عکس هر دوربین رو دید
فکر کنم واضح باشه و شاید به درد بعضیها بخوره به هر حال حسب وظیفه این سایتو دادم اگر به وقت شما رو گرفت عذر میخوام
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)