تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 294 از 1219 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

خوب بحث داغ شد
    چه فیکس برای هر کدوم 10 تا گفتی ( حرف درست جواب نداره. اگه ایرادات بیشتری از pc میگرفتی هم چیزی نمیگفتم چون حرفت درسته)
    کاملا موافقم. اینم چند مورد که میشه اضافه کرد:
    3 - بازی ها دیر تر روی PC ارائه میشوند .
    دیگه همه بازی ها هم که اینطور نیست. تک و توک
    البته بعضی موقع ها هم این تاخیر باعث میشه چیز های جدیدی به بازی اضاقه بشه. نمونش Bat man که فیزیک اضافه شده بود.
    6 - بازی کردن بازی هایی مثل اویل یا فوتبال با کیبور و ماوس سرطانه !
    دسته 360 میخری 35000 تومن. مثل مرد هم کار میکنه. توی همه بازی ها هم شناخته میشه. از شوتر گرفته تا ریس و فوتبال.حتی وایر لس هم گیر میاد فقط باید براش آنتن و غیره بگیری که با قیمتش نمی صرفه و همین سیم دارش بهتره. سیمش هم یه 3 متری هست
    9 - محدودیت داری در اجرای بازی ها ، یعنی هر چه قدر هاردت بیشتر باشه بازی های بیشتری میتونی نصب کنی و تقریبا همه بازی ها نیاز به نصب دارند .
    این فکر نکنم ایراد حساب بشه خوب. مگه نصب یه بازی چه قدر طول میکشه؟ بیشتر از 15 دقیقه؟
    10 - قیمت یک PC از یک کنسول خیلی بیشتره و البته هزینه نگهداریش هم بیشتره .
    قیمت بازی های ps3 هم فراموش نشه.

توی ایراد های کنسول میشه به اینا هم اشاره کرد:
    بن شدن توی لایو به خاطر بازی های کرک شده. البته شنیدم یه کارایی میکنن میتونن درستش کنن و کلی دنگ و فنگ داره. البته مطمئن نیستم.
    این رو خودم مطمئن نیستم ولی فکر کنم یه جایی شنیدم. اگه اشتباه میکنم لطفا بهم بگید
    میگن بازی های massive مولتی پلیر برای کنسول وجود نداره . بازی هایی مثل world of warcraft .

دیگه الان مخم کار نمیکنه اگه چیزی بود بعدا میگم.
    در ضمن:
    یه مزیت بزرگ pc فراموش شد.
    Resolution که pc میتونه بهت بده. یا Anti alaysing یا فیزیک مخصوص nvidia.

البته ناتال برای 360 رو هم فراموش کردی. و همینطور NIA برای PC که معلوم نیست چیکار داره میکنه این OCZ لامصب.
    و 100 البته باید دید Nvidia عزیز با این Fermi میتونه یه تحول توی دنیای گرافیک ایجاد کنه یا نه.

در آخر هم باید بگم که بعضیا بهتر حرف زدن رو یاد بگیرن و بیان با دلیل حرفاشون رو بگن. جوری که آدم هم یه چیزی یاد بگیره و هم بتونه باهاشون بحث کنه. نه اینکه یه حرفی از روی تعصب زده بشه که آدم واقعا دهنش باز بمونه که چه جوابی باید بهشون بدی.
    Last edited by aghamajid1369; 12-01-2010 at 01:44.

2. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

2 - خبری از تریلر نیست و باید کلی قمه کشی برای چیت کردن انجام بدی .
    منظورت همون ترينر هستش ؟ خُب اين كه خيلي عاليه كه همچين چيزي وجود نداره !

4 - آنلاین بازی کردن در کنسول درد سر هاش بیشتر از PC هستش
    چرا ؟

9 - اگر روی دیسک بازی توی کنسول یه خط خیلی ساده بیوفته احتمال اینکه کنسولت نتونه اجراش کنه خیلی میره بالا .
    البته بلوري رو بايد به هرچي دم دستت مياد بيفتي به جونش تا بتوني يه خطي روش بندازي ! خُب ممكنه CD يا DVD هم خش بيفتن و نشه اينستال كرد بازي رو !

10 - مدت زمان لود کردن بازی در کنسول هایی که هارد ندارند طولانی تره .
    به بازي بستگي داره

البته متاسفانه تو كشور عزيزمون هم قيمت كنسول ها بالاست اگه بخواي يه LCD Full HD هم بندازي تنگش .

5 - دسترسی به انواع ترینر ها داری و این خیلی خوبه .
    نوب بازي تو روز روشن !

7 - بازی کردنت مزاحم سایر اعضای خانواده نمیشه .
    مارا به فكر فرو برد !

8 - اگر یه PC خوب با 3 تا مانیتور داشته باشی بازی های PC لذت خیلی بیشتری داره چون اطرافت رو هم میتونی ببینی و حس واقعی تری داره ، البته روی بازی های نسل جدید که برخی بازی های کنسول ها هم این امکان رو داره ولی به دلیل محدودیت قدرت سخت افزار کنسول مشکل رندرینگ پیدا میکنه .
    ForzaMoto Sport 3 رو شما تو نمايشگاه نديدي ؟ مشكلي داشت ؟

9 - همزمان با بازی کردن توی PC اگر یه جایی گیر کنی با گرفتن دکمه های Alt+Win بازی رو میکشی پایین میری توی اینترنت میگردی ببینی باید چی کار کنی و توی کنسول باید پاوز بزنی پاشی بری سراغ PC !
    كلمه ي مناسبي براي اين پيدا نكردم ! نميدونم چي بگم ! اما امروزه علم خيلي پيشرفت كرده و شما ميتوني كنسول رو روشن بذاري و بري در اينترنت به سرعت سرچ كني و مشكلت رو حل كني

10 - یک PC اگر ده ها سال هم روشن باشه چیزیش نمیشه ولی کنسول به دیار باقی میپیوندد .
    يادم باشه اينو تست كنم

2 - کنترل بازی با ماوس و کیبورد در مورد اون دو سبکی که بالا گفتم خیلی راحته و نیازی به هزینه های اضافی نداره .
    سليقه اي هست ! من خودم اصلا نميتونم با موس و كيبورد بازي كنم

1 - امکان مودینگ بازی وجود نداره یا خیلی سخته .
    جلوگيري از دزدي كار بدي نيست !

3 - کنسول آسیب کمتری به چشم هات میرسونه چونکه از صفحه مانیتور یا تلویزیون فاصله بیشتری داری .
    اومديمو يكي اتاقش كوچيك بود ؟ تكليف چيه ؟

6 - کنسول از PC ارزون تره .
    اينو قبلا گفتم !

8 - بازی کردن با کنسول خیلی زود تر از PC خستت میکنه و این باعث میشه که آسیبی به چشم های قشنگت یا به کمرت وارد نشه !
    البته ميشه تغيير در حالت نشستن بدي ! من خودم تاحالا 14 ساعت بكوب هم شده پاي كنسول بودم . يا وقتي آنلاين بازي ميكرديم صبح ميرفتيم ميديديم شب شده در حال كه اصلا خسته نميشديم

ببخشيد كه جا به جا شد حرفهاتون چون ميخواستم سِند كنم يوهو چشم ميخورد به يه سري مطلب ديگه كه جالب بودن برام
    اينا هيچ كدوم دلايل منطقي نيستن !

در كل خواستيد جواب اين پست رو بدين و بعد اين بحث مسخره رو ازين تاپيك ببريد بيرون .

4. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خوب بحث داغ شد
    چه فیکس برای هر کدوم 10 تا گفتی ( حرف درست جواب نداره. اگه ایرادات بیشتری از pc میگرفتی هم چیزی نمیگفتم چون حرفت درسته)
    کاملا موافقم. اینم چند مورد که میشه اضافه کرد:
    گفتم ده تا ده تا بگم حق و حقوق دیگران هم رعایت بشه

دیگه همه بازی ها هم که اینطور نیست. تک و توک
    البته بعضی موقع ها هم این تاخیر باعث میشه چیز های جدیدی به بازی اضاقه بشه. نمونش Bat man که فیزیک اضافه شده بود.
    در مورد بازی های معروف معمولا این طوریه و البته تاخیر خیلی وقتها خوبه خیلی وقتها هم مثل اویل 4 همه چیز رو خراب میکنه طوری که من دفعه اولی که اویل 4 نصب کردم مونده بودم اونها درخته یا تیر آهن که بعدش پچش رو نصب کردم درست شد .

دسته 360 میخری 35000 تومن. مثل مرد هم کار میکنه. توی همه بازی ها هم شناخته میشه. از شوتر گرفته تا ریس و فوتبال.حتی وایر لس هم گیر میاد فقط باید براش آنتن و غیره بگیری که با قیمتش نمی صرفه و همین سیم دارش بهتره. سیمش هم یه 3 متری هست
    خوب این رو من بالا تر هم گفته بودم که اگر این داستان رو بخوای باید بری جوی بخری ولی کنسول از اول داره .

این فکر نکنم ایراد حساب بشه خوب. مگه نصب یه بازی چه قدر طول میکشه؟ بیشتر از 15 دقیقه؟
    در مورد بازی های جدید که باید کابل درایو رو بکشی و هزار تا بد بختی آره ایراد حساب میشه و خیلی ها مثل من نمیتونند تا اومدن یک کرک جدید صبر کنند و هی بیرون کشیدن کابل درایو زیاد خوشایند نیست .
    قیمت بازی های ps3 هم فراموش نشه.
    بله درسته ، حتی بازی های اورجینال PC از 15 یورو بیشتر نیست

توی ایراد های کنسول میشه به اینا هم اشاره کرد:
    بن شدن توی لایو به خاطر بازی های کرک شده. البته شنیدم یه کارایی میکنن میتونن درستش کنن و کلی دنگ و فنگ داره. البته مطمئن نیستم.
    این مشکل ماست نه مشکل کنسول

این رو خودم مطمئن نیستم ولی فکر کنم یه جایی شنیدم. اگه اشتباه میکنم لطفا بهم بگید
    میگن بازی های massive مولتی پلیر برای کنسول وجود نداره . بازی هایی مثل world of warcraft .
    تنوعش مثل PC نیست به هیچ وجه ولی لایو هستش .

Resolution که pc میتونه بهت بده. یا Anti alaysing یا فیزیک مخصوص nvidia.
    درسته

البته ناتال برای 360 رو هم فراموش کردی. و همینطور NIA برای PC که معلوم نیست چیکار داره میکنه این OCZ لامصب.
    خوب ناتال هنوز نیومده که بخوام توی مزیت های کنسول بزارمش

و 100 البته باید دید Nvidia عزیز با این Fermi میتونه یه تحول توی دنیای گرافیک ایجاد کنه یا نه.
    در کل درود بر روح بنا کنندگان ان ویدیا و اینتل که روی دستشون نیست :قلب

6. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

خوب همیشه یه عده هستن که متوصل به این چیزا بشن!!
    چرا ؟
    فکر کنم خودت بن شدی خبر داری. توی pc یه اکانت توی Garena بساز و . . .
    نوب بازي تو روز روشن !
    هرکی ترینر استفاده کرد نوب نمیشه!!
    منم خودم از ترینر استفاده کردن خوشم نمیاد ولی بعضیا بدشون نمیاد توی بازی اونقدر پول داشته باشن تا بتونن همه چیز رو امتحان کنن.
    يادم باشه اينو تست كنم
    نمیخواد به زحمت بیفتی. از هرکی بپرسی میتونه بهت بگه. شاید هم معنی کنایی رو نفهمیدی !

فکر میکنم اولین نفر باشی که همچین حرفی رو میزنی!!!!!

نه که شما ها بازی دزدی نمیخرین !!!!!
    بعدش هم به زیبایی بن میشین.

8. 2 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آره ، امان از دست تایپ فارسی ، نه چیز عالی نیست همیشه بازی کردن به صورت اوریج حال نمیده ، البته 100% سلیقه ای هستش .

چرا ؟
    PC خودش مجهز به کارت های شبکه هست البته کنسول های جدید هم دارند ولی در کنسول شما دسترسی به انواع نرم افزار های برای ارتباط با شبکه مجهز نیستید و کنسول نمیتونه تمام متد های اینکدینگ شبکه مخصوصا از نوع بی سیم رو ساپورت کنه ، مثلا کنسول متد WPA 1 و 2 رو همزمان ساپورت نمیکنه .

البته بلوري رو بايد به هرچي دم دستت مياد بيفتي به جونش تا بتوني يه خطي روش بندازي ! خُب ممكنه CD يا DVD هم خش بيفتن و نشه اينستال كرد بازي رو !
    پلاستیک ، پلاستیکه و خش میوفته ، و در صورت خش افتادن CD یا DVD بازی شما میتونی بخش سالم رو کپی کنی و اون چند تا فایل خراب رو دانلود کنی و اینستالر رو از روی هارد اجرا کنی یا مثل من از دیسک هات بک آپ بگیری و با درایو مجازی اجرا کنی و اصل دیسک سالم سر جاش میمونه ، در ضمن کنسول برای اجرای بازی حتما نیاز به دسک اصلی داره به جز PSP و DS .

به بازي بستگي داره
    هیچ فرقی نمیکنه ، هر بازی ای اگر روی هارد نصب بشه سرعت لودش بیشتره .

البته متاسفانه تو كشور عزيزمون هم قيمت كنسول ها بالاست اگه بخواي يه LCD Full HD هم بندازي تنگش .
    درسته .

نوب بازي تو روز روشن !
    چه ایرادی داره ؟

مارا به فكر فرو برد !

ForzaMoto Sport 3 رو شما تو نمايشگاه نديدي ؟ مشكلي داشت ؟
    چرا ، توی زاتورن دیدم ،روی حالت تک مانیتوره رندر بهتری میداد ، دلیلش رو هم میدونم چونکه در اون حالت کنسول باید دو تا صحنه بیشتر رندر کنه و باید پولیگون ها رو تقسیم کنه و قدرت سخت افزاری کنسول محدود .

كلمه ي مناسبي براي اين پيدا نكردم ! نميدونم چي بگم ! اما امروزه علم خيلي پيشرفت كرده و شما ميتوني كنسول رو روشن بذاري و بري در اينترنت به سرعت سرچ كني و مشكلت رو حل كني
    مگه من چی نوشتم ؟ نوشتم شما باید Pause بزنی پاشی بری سر PC .

يادم باشه اينو تست كنم
    نیاز به تست نیست ، سرور های مایکروسافت بیش از 25 ساله که خاموش نشدند یا سرور همین سایت و این سرور ها همگی PC هستند . یا کامپیوتر های بانک ها رو ببین همیشه روشن هستند .

بستگی به بازی داره .

مود کردن بازی دزدی نیست ، خیلی هم قانونیه مثلا شرکت راک استار خودش نرم افزار های مد کردن GTA رو یک وقتهایی بیرون میده . مد کردن به این معنیه که شما مثلا به جای بنز توی بازی از پیکان استفاده میکنی

اومديمو يكي اتاقش كوچيك بود ؟ تكليف چيه ؟
    باز هم فاصلش از مانیتور بشتر از PC هستش مگر اینکه توی مرغدونی زندگی که مجبور شه بچسبه به تلویزیون .

البته ميشه تغيير در حالت نشستن بدي ! من خودم تاحالا 14 ساعت بكوب هم شده پاي كنسول بودم . يا وقتي آنلاين بازي ميكرديم صبح ميرفتيم ميديديم شب شده در حال كه اصلا خسته نميشديم
    به سلامتیت آسیب میرسونی پسر .....

ببخشيد كه جا به جا شد حرفهاتون چون ميخواستم سِند كنم يوهو چشم ميخورد به يه سري مطلب ديگه كه جالب بودن برام
    اينا هيچ كدوم دلايل منطقي نيستن !
    من هم یک مدتی کنسول زده بودم و هر چیزی میخوندم میگفتم اینها منطقی نیست ولی حقیقت اینه که منطقیه و قدرت سخت افزاری کنسول از PC بسیار کمتره و قابلیت ارتقاء هم نداره و همین بازی های کنسول ها رو با PC درست میکنند و البته PC تقریبا تمام قابلیت های کنسول رو داره ولی خوب ما به هزینه نگاه میکنیم ، اگر فرض رو بر این بگیریم که شما انسان ثروتمندی هستی پیشنهاد میکنم هیچ وقت کنسول نخر بلکه یک PC غول بیابونی با تمام امکانات بخر بازی هایی هم که روی PC نمیاد میتونی با سفارش شبیه ساز های انحصاری کنسول (چون شما پولداری) به شرکت سازنده که معمولا به دولوپر ها میدن سفارش بدی و بازی کنی .

در كل خواستيد جواب اين پست رو بدين و بعد اين بحث مسخره رو ازين تاپيك ببريد بيرون .
    این خط شما رو متوجه نمیشم .

10. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

خوب همیشه یه عده هستن که متوصل به این چیزا بشن!!
    بله 100% .

فکر کنم خودت بن شدی خبر داری. توی pc یه اکانت توی Garena بساز و . . .
    PSN مشكلي داره ؟!

نمیخواد به زحمت بیفتی. از هرکی بپرسی میتونه بهت بگه. شاید هم معنی کنایی رو نفهمیدی !
    خوشحال ميشم اوني كه 10 سال پي سي و كنسول رو روشن گذاشته به من نشون بدي تا ببينم پول قبض برقشون چقدر اومده كه يه آماري داشته باشيم .

فکر میکنم اولین نفر باشی که همچین حرفی رو میزنی!!!!!
    اصولا آدم خاصي هستم

نه که شما ها بازی دزدی نمیخرین !!!!!
    بعدش هم به زیبایی بن میشین.
    PS3 , PSN , Original Game !

به سلامتیت آسیب میرسونی پسر .....
    ممنون از اين كه به فكر مني : دي !

خُب خوشحال شديم
    خوش باشيد و موفق در تمام مراحل زندگي .
    Last edited by resident_evil; 12-01-2010 at 02:25.

12. 4 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

PSN مشكلي داره ؟!
    در مقایسه با Live مفتش گرونه .

خوشحال ميشم اوني كه 10 سال پي سي و كنسول رو روشن گذاشته به من نشون بدي تا ببينم پول قبض برقشون چقدر اومده كه يه آماري داشته باشيم .
    برای شما مثال زدم .

PS3 , PSN , Original Game !
    اورجینال بازی میکنید چونکه Ps3 هنوز کپی خور نشده و گرنه اگر کپی خور بشه شما نفر اولی هستی که کپی میخری ، در ضمن ویندوز شما الان کپی هستش اگر توی ایران هستید ، و یحتمل همه نرم افزار هاتون هم کپیه پس دم از اورجینال نزنید پیلیز .

14. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اینجا تاپیک PS3 بود و هست و جواب من هم به سوال اون دوستمون بود و همین الانم تاپیک خیلی منحرف شده اما :

هر دوی دوستان یه جورایی درتس میگن ، هم آقا پدرام و هم آقا مجید.
    اگر ایرادی نداره بنده هم کمی اظهار فضل کنم
    این اقایی که شما اسمش رو میبری من اصلا پست هاش رو نمیبینم و نمیخونم و مهم هم نیست چی میگن برای من
      محتوای مخفی: ! 
    ( 22 یا 23 نفری که نافرم تابلو شدن سر یک سری قضایا )

چون اصولا با GAMER ها کار دارم نه gamer ها

و این که تاپیک محل بحثه و هر کسی ازاده نظراتش رو بگه اما مهم نتیجه گرفتن واقعی و منطقیه

اگر شما میخوای کنسول بخری اول از همه باید بدونی برای چی میخوای کنسول بخری !
    مگه کسی هست که ندونه برای چی میخواد کنسول بخره ؟
    کسی میره سمت کنسول که ادعای gamer بودن داره
    خلاصه کلام
    برای نمونه شما شک نکن که بازی کردن بازی هایی مثل Redalert3 یا بازی های First Person Shoooter رو اگر بخوای با کنسول بازی کنی باید بری 100 برابر قیمت یک PC پول موشن کنترل و از این چیز ها بدی و با جوی نمیتونی بازی کنی ، حد اقل من یکی که نمیتونم .
    خوب اونجای که قرمز کردم نشون هم نشون میده که کاملا نظر شخصیه شماست
    چون برای من و خیلی های دیگه اینطوریه
    نمونش controller های 360 که تو تاپیکش هم بحث کردیم و دیدید که تحت چه عنوان برگزیده شده
    به خصوص برای FPS

شما اومدی راجع به 2 تا platform چیز هایی گفتی که اکثریت ربطی به مبحث game نداره که اصلا راجع بهش بحث نمیکنم مثل :

3 - کنسول آسیب کمتری به چشم هات میرسونه چونکه از صفحه مانیتور یا تلویزیون فاصله بیشتری داری .
    8 - بازی کردن با کنسول خیلی زود تر از PC خستت میکنه و این باعث میشه که آسیبی به چشم های قشنگت یا به کمرت وارد نشه !
    3 - اگر یه دوه تلویزون توی خونه داشته باشید صدای همه اعضای خونه در میاد
    3 - PC به جز بازی و 4 کار ساده دیگه مثل فیلم دیدن هزاران کار دیگه هم میکنه .
    7 - بازی کردنت مزاحم سایر اعضای خانواده نمیشه .
    [QUOTE] - همزمان با بازی کردن توی PC اگر یه جایی گیر کنی با گرفتن دکمه های Alt+Win بازی رو میکشی پایین میری توی اینترنت میگردی ببینی باید چی کار کنی و توی کنسول باید پاوز بزنی پاشی بری سراغ PC ![/QUOTE

اما خوب :
    کنسول ها بازی های انحصاری دارند که هرگز روی PC عرضه نمیشه و با توجه به عدم وجود شبیه ساز برای کنسول های نسل جدید شما اون بای ها رو هرگز نمیتونی بازی کنی البته WII رو فاکتور بگیر ، چونکه WII شبیه ساز داره ولی لذت بازی کردن با Wii یه چیز دیگست .
    این یک مورد قابل تایید و حقیقی با مدرک و سند

1 - نیازی به اینستال بازی نداری
    اتفاقا برای لذت بیشتر نیاز داری
    2 - راه اندازی یک کنسول یا تهیه وسایل جانبی خیلی راحت تر از PC هستش و با توجه به ایرانی بودن ما نگران انواع ویروس و باگ نیستی .
    تایید میشه
    با توجه به این که pc برای game نیست

4 - بازی های بیشتری برای کنسول عرضه میشه .
    تایید میشه و 100 البته

• نامی تر
    • بزرگ تر
    • پر فروش تر
    • معتبر تر
    • معروف تر

و یک جورایی leader

6 - کنسول از PC ارزون تره .
    تایید میشه
    گرچه PC داریم تا pc

7 - ارگ به سرت بزنه چند نفری بازی کنی کنسول خیلی راحت تره .
    تایید میشه و یکی از نقاط قوت کنسول همینه
    منظورت اگه بود دیگه اره ؟

9 - همزمان میتونی صد ها بازی کنسول رو داشته باشی و برای بازی کردنش فقط تعویض دیسک بازی کافیه .
    چه بازی هایی
    خرجش یک change dvd هست و بس

10 - هرگز توی کنسول دچار افت فریم نمیشی ولی اگر سوپر کامپیوتر های توی ناسا هم زیر دستت باشه یع دفع سیستم عامل میزنه جاده خاکی و حتی ممکنه دستگاه کرش کنه .
    یکی از اساسی ترین تایید ها به این تکه میخوره

1 - امکان مودینگ بازی وجود نداره یا خیلی سخته .
    خوب این الان فاکتور حساب میاد ؟
    مصداق بارز دستکاری تو کار developer ها
    2 - خبری از تریلر نیست و باید کلی قمه کشی برای چیت کردن انجام بدی .
    منظورت ترینر دیگه ؟
    خوب اساس کار console gamer ها به خصوص تو نسل 7 اون pro بودن نه cheater بودن

4 - آنلاین بازی کردن در کنسول درد سر هاش بیشتر از PC هستش
    تحت هیچ شرایطی این رو قبول ندارم به نظر من کاملا برعکسه
    چون اکثر سیستم های قوی live بازی کردن ماله کنسول و به خصوص عناوین exclusive اون هست
    5 - کنسول میتونه خیلی زود حراب بشه و تعمیرش از نیاز به تخصص داره ولی PC تخصص آنچنانی نیاز نداره البته این در مورد ایرانی ها صادقه نه در مورد این اروپایی های خنگ .
    خوب قسمت دوم حرفت قسمت اول رو edit کرد
    چون تو این مملکت ما که هر چی دیدیم newbie هایی بودن که روزی 10 دفعه دست به دهن جلوی bug های سخت افزاری و نرم افزاری pc شون مونده بودن هاج و واج و ادعای game هم میکردن

- بک آپ گرفتن از سیو هات توی کنسول با بد ترین بیماری ها برابری میکنه و اگر هارد کنسول یا مموری یه بلایی سرش بیاد همه سیو هات بای بای
    کجای back up گرفتن از save های کنسول مشکله ؟

9 - اگر روی دیسک بازی توی کنسول یه خط خیلی ساده بیوفته احتمال اینکه کنسولت نتونه اجراش کنه خیلی میره بالا .
    این الان جدا جزو معایب بود ؟
    نه که تو همون pc که زمان نسل 4 یک بازی که تو یک dvd برای PS2 می اومد با Port میشد 5 تا cd و نگهداری و طول عمرش life time بوده ؟
    7 - گرافیک کنسول ثابته ، ولی PC رو میتونی توان پردازشش رو افزایش بدی و حتی از یک بازی مشترک در PC و کنسول روی PC رندر بهتری بگیری ولی توی کنسول این کار رو نمیتونی بکنی .
    کی این حرف رو زده ؟
    این حرف اگر هم صدق کنه برای سیستم هایی هست که مطمنا 2 درصد از user های اینجا هم ندارنش
    وضعع مالی مملکت رو که بهتر میدونی
    یعنی سیستمی که بتونه تو 1920 و 4xaa با maximum quality دوروبره 40 تا 50 تا fps بده

مشکل اصلی pc همین افزایش دادنشه
    که یک gamer رو کنسول میره بازی رو میگیره با بالاترین کیفیت تمامش میکنه میگذاره تو library اونوقت جماعتی منتظر release بازی با 5 ماه تاخیر و در نهایت یک port اسف بار با امتیاز کمتر هستن و این که کی نسخه سالم از کدوم تیم حک میاد دستشون که تازه بدون به دنیال daily upgrade سیستم و driver بازی و این bug ها

من خودم pc دارم و سیستمم از خیلی ها تو این انجمن سر تره و مطمنا فریم بهتری میگیرم
    اما با این حال ادعام نمیشه که یک سری اینطوری دارن خودشون رو به دیوار میکوبن

8 - اگر از اون دسته از افرادی باشی که کنسول زود تر از PC خستت نمیکنه حتما بعد از 3-4 سال یه بلایی سر خودت میاری .
    این رو نفهمیدم

10 - مدت زمان لود کردن بازی در کنسول هایی که هارد ندارند طولانی تره .
    این رو قبول دارم
    اما با ریختن تو هارد مساوین تقریبا

4 - امکان نداره بازی روی PC بیاد که کرکش پیدا نشه
    حالا به 360 دار ها میگن pirate خور

10 - یک PC اگر ده ها سال هم روشن باشه چیزیش نمیشه ولی کنسول به دیار باقی میپیوندد .
    شما pc ات 10 سال روشن بوده ؟

1 - انواع و اقسام کنترلر ها براش نیست ، مثل گیتار
    یک عیبشه

2 - تنوع بازی هاش کمه و خیلی از بازی های معروف و درست حسابی مثل سری رزیدنت اویل روی PC نیست و اگر هم باشه چند شماره خیلی محدود .
    یک عیبشه

3 - بازی ها دیر تر روی PC ارائه میشوند .
    یک عیبشه
    4 - اگر سیستمت قوی نباشه حالت از بازی به هم میخوره .
    ما که فوق قوی بوده و حالمون باز هم به هم خورده ( دیگه نشده بالاتر ببریم setting رو )
    از بس texture ها بی روح و سطحی هستن

5 - یه هنگ کوچولو یا یه آپدیت ویندوز میتونه گند بزنه به بازی کردنت .
    یک عیبشه

6 - بازی کردن بازی هایی مثل اویل یا فوتبال با کیبور و ماوس سرطانه !
    اون که اصلا هیچی

7 - بازی هایی که میخری کلی دردسر داره تا نصب بشه بعدش وسط بازی یهو از بازی میپره بیرون و هزار تا گرفتاری این شکلی دیگه .

8 - به دلیل نزدیکی چشم با مانیتور پدر چشم های آدم در میاد .
    9 - محدودیت داری در اجرای بازی ها ، یعنی هر چه قدر هاردت بیشتر باشه بازی های بیشتری میتونی نصب کنی و تقریبا همه بازی ها نیاز به نصب دارند .

قیمت تمام شده یک pc تو یک دوره از gaming generation که بازی زمانی بین 5 تا 7 ساله 3 تا کنسوله

عیب هایی که این دوستمون گفتن و منم تایید کردم از pc دلیل کاملا مشخصی داره
    اونم اینه که pc واسه بازی نیست
    حالا اگه سیستم های alien ware داشتیم یک چیزی

یک سری حرف ها بود باید میزدم
    تاپیک منحرف شد اساسی
    جمیعا معذرت

reply نمیشود حتی اگه quote شود

16. 5 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اینجا تاپیک PS3 بود و هست و جواب من هم به سوال اون دوستمون بود و همین الانم تاپیک خیلی منحرف شده اما :
    به نظر من منحرف نشده ، عنوان هستش تمام مسائل در رابطه با Ps3 و Ps3 هم یک کنسوله ، اگر قرار باشه اینجا برای راهنمایی کسانی که میخواهند Ps3 یا 360 بخرند همش به به چه چه راه بندازیم کارمون با اون دارو فروش هایی که دارو ها رو میندازن به ملت فرقی نداره .

مگه کسی هست که ندونه برای چی میخواد کنسول بخره ؟
    کسی میره سمت کنسول که ادعای gamer بودن داره
    خلاصه کلام
    خوب اونجای که قرمز کردم نشون هم نشون میده که کاملا نظر شخصیه شماست
    چون برای من و خیلی های دیگه اینطوریه
    نمونش controller های 360 که تو تاپیکش هم بحث کردیم و دیدید که تحت چه عنوان برگزیده شده
    به خصوص برای FPS
    بله هستند کسانی که نمیدونند چرا میخواهند کنسول بخرند ، خیلی ها Ps3 رو برای پشخ بلوری لازم دارند ، خیلی ها هم فکر میکنند کنسول بخرند راحت تر هستند توی بازی کردن که بعد ها پشیمون میشوند ، چونکه بازی های کنسولی به مزاج همه خوش نمیاد .

شما اومدی راجع به 2 تا platform چیز هایی گفتی که اکثریت ربطی به مبحث game نداره که اصلا راجع بهش بحث نمیکنم مثل :
    من فقط دوستمون رو خیلی صادقانه راهنمایی کردم و عادت ندارم از چیزی الکی تعریف کنم ، خیلی وقته این مراحل رو رد کردم .

این یک مورد قابل تایید و حقیقی با مدرک و سند
    اتفاقا برای لذت بیشتر نیاز داری
    ولی الزامی نیست ، شما میتونی بدون نصب هم بازی کنی ولی توی PC نمیشه ، من مطلق ها رو مقایسه کردم نه اما و اگر ها رو .

تایید میشه و 100 البته

• نامی تر
    • بزرگ تر
    • پر فروش تر
    • معتبر تر
    • معروف تر
    درسته

تایید میشه و یکی از نقاط قوت کنسول همینه
    منظورت اگه بود دیگه اره ؟
    آره ، اگر بود نوشتم ارگ

چه بازی هایی
    خرجش یک change dvd هست و بس
    تمام بازی های کنسولی خرجش یک DVDChange هستش .

خوب این الان فاکتور حساب میاد ؟
    مصداق بارز دستکاری تو کار developer ها
    در هیچ کجای قوانین مدون و مورد اجرا در زمینه کپی رایت و استفاده از مدیا این مورد جرم محسوب نمیشه ، پس ایرادی نداره .

منظورت ترینر دیگه ؟
    خوب اساس کار console gamer ها به خصوص تو نسل 7 اون pro بودن نه cheater بودن
    مساله چیت یکی از اصلی ترین مسائل در بازی هستش ، چه عده ای خوششون بیاد چه عده ای نیاد به خصوص در دنیای امروز که خیلی ها وقت کمی برای بازی کردن دارند و میخواهند خیلی زود سر و ته بازی رو یکی کنند .

تحت هیچ شرایطی این رو قبول ندارم به نظر من کاملا برعکسه
    چون اکثر سیستم های قوی live بازی کردن ماله کنسول و به خصوص عناوین exclusive اون هست
    حقیقت اینه که بازی آنلاین از PC شروع شد و در PC هم قدرتی هزاران برابر کنسول داره ، این حقیقت رو نمیشه کتمان کرد .

خوب قسمت دوم حرفت قسمت اول رو edit کرد
    چون تو این مملکت ما که هر چی دیدیم newbie هایی بودن که روزی 10 دفعه دست به دهن جلوی bug های سخت افزاری و نرم افزاری pc شون مونده بودن هاج و واج و ادعای game هم میکردن
    پس باید این اروپایی ها رو ببینی که حتی نمیتونند یک بازی رو نصب کنند و زنگ میزنند از پشتیبانی میان براشون نصب میکنند ، تازه بازی ها اینجا اورجیناله
    کجای back up گرفتن از save های کنسول مشکله ؟
    برای بک آپ گرفتن از سیو های کنسول شما ماکسموم کاری که میتنوی بکنید ریختن اون روی یکی از مدیا های خود کنسول هستش و اگر بخوای به مدیا هایی با عمر طولانی تر و مطمئن تر انتقال بدی قمه کشی داری .
    این الان جدا جزو معایب بود ؟
    نه که تو همون pc که زمان نسل 4 یک بازی که تو یک dvd برای PS2 می اومد با Port میشد 5 تا cd و نگهداری و طول عمرش life time بوده ؟
    پیشتر گفتم که نگهداری بازی های PC چرا راحت تره ، پست های قبلی مطالعه شود لطفا .

کی این حرف رو زده ؟
    این حرف اگر هم صدق کنه برای سیستم هایی هست که مطمنا 2 درصد از user های اینجا هم ندارنش
    وضعع مالی مملکت رو که بهتر میدونی
    یعنی سیستمی که بتونه تو 1920 و 4xaa با maximum quality دوروبره 40 تا 50 تا fps بده
    مملکت مهم نیست ، حقیقت مهمه و حقیقت اینه که کنسول قابل ارتقاء دادن نیست .

مشکل اصلی pc همین افزایش دادنشه
    که یک gamer رو کنسول میره بازی رو میگیره با بالاترین کیفیت تمامش میکنه میگذاره تو library اونوقت جماعتی منتظر release بازی با 5 ماه تاخیر و در نهایت یک port اسف بار با امتیاز کمتر هستن و این که کی نسخه سالم از کدوم تیم حک میاد دستشون که تازه بدون به دنیال daily upgrade سیستم و driver بازی و این bug ها
    همیشه هم اینطوری نیست ، برای نمونه نسخه PC بازی GTA از کنسولیش خیلی بهتره .

من خودم pc دارم و سیستمم از خیلی ها تو این انجمن سر تره و مطمنا فریم بهتری میگیرم
    اما با این حال ادعام نمیشه که یک سری اینطوری دارن خودشون رو به دیوار میکوبن
    خود من هم اگر از بازی کردن با PCلذت میبردم 6 تا 6 تا کنسول نمیخریدم

این رو نفهمیدم
    کنسول نمیدونم چه خاصیتی داره که آدم رو زود تر از PC خسته میکنه و این کلی به سلامتی آدم کمک میکنه البته بازی کردن در هر دوره بیش از یک ساعت توصیه نمیشود

این رو قبول دارم
    اما با ریختن تو هارد مساوین تقریبا
    من کنسول هایی که هارد ندارند رو مثال زدم مثلا PSP .

حالا به 360 دار ها میگن pirate خور
    این نباید مایه افتخار Ps3 دار ها باشه که بازی اوریج دارند ، به خاطر اینکه مجبورند وگرنه هیچ کدومشون بازی اوریج نمیخریدند ، کار اونی درسته که با اینکه میتونه کپی داشته باشه بره اوریج بخره . برای همین این داستان نه تنها نشان از فرهنگ بالای دارندگان PS3 در ایران نداره بلکه به عکس نشان از جبر سنگینی داره که روی سرشون هست .

شما pc ات 10 سال روشن بوده ؟
    همین الان یکی از PC های بنده در آمریکا به مدت 5 سال پشت سر همه که روشنه ، همچنین همان طور که جلوتر گفتم سرور های ماکروسافت 25 ساله که خاموش نشده ، همین طور کامپیوتر بانکها و حتی سرور همین سایت . فراموش نکنید که سرور هایی که خدمات هاستینگ ارائه میدهند یه چیز خفن و پیچیده نیست یک PC هستش که روش سرویس دهنده های مختلف مثل IIS یا Apache نصب هستش . همین طور PC که من توی ایران توی مغازه داشتم و ازش به عنوان IVR استفاده میکردم 8 سال تمام پشت هم روشن بود و آخر سر هم چون دیگه خیلی قدیمی شده بود خاموشش کردم یه دونه جدید خریدم .

ما که فوق قوی بوده و حالمون باز هم به هم خورده ( دیگه نشده بالاتر ببریم setting رو )
    از بس texture ها بی روح و سطحی هستن
    PC که از کنسول سخت افزار قوی تری داره 100% رندر بهتری میده ، یحتمل شما از ابزار مناسب استفاده نکردی ، برای نمونه اگر کنسول رو به جای TV به مانیتور وصل کنید متوجه افت کیفیت میشید چونکه پیکسل های تلویزیون کمی بلور هستند و البته ثابت ولی مانیتور میتونه پیکسل های خودش رو تنظیم کنه ، احتمالا برای همین بوده که حالت به هم خورده .

قیمت تمام شده یک pc تو یک دوره از gaming generation که بازی زمانی بین 5 تا 7 ساله 3 تا کنسوله
    و حتی بیشتر ، بستگی مستقیم داره به PC .

عیب هایی که این دوستمون گفتن و منم تایید کردم از pc دلیل کاملا مشخصی داره
    اونم اینه که pc واسه بازی نیست
    حالا اگه سیستم های alien ware داشتیم یک چیزی
    نمیشه گفت PC برای بازی نیست ، PC یک پلتفورم Multimedia هستش و Game خودش یک Media هستش پس در حیطه PC قرار مگیره .
    کنسول هم در حقیقت یک PC ساده هستش که کارش فقط اجرای بازی هاست ، این رو هم فراموش نکنیم که اولین بازی های دنیا روی PC ارائه شد .

یک سری حرف ها بود باید میزدم
    تاپیک منحرف شد اساسی
    جمیعا معذرت
    نه عزیز منحرف نشد کسانی که میخواهند کنسول بخرند باید یک سری چیز ها رو بدونند و همین بحث میتونه راهنمای خیلی خوبی براشون باشه ، امیدوارم که بتونند استفاده کنند .

18. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

خُب همكاران اين انجمن بارها گفتن برين تو كلوپ Pc Vs Console بحث كنيد اما خب خدارو شكر كسي گوش نميده !
    به اندازه كافي تاپيك شلوغ شد . پدرام كه كوتاه اومد شمام كوتاه بيا .

20. 5 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •