اینجا تاپیک PS3 بود و هست و جواب من هم به سوال اون دوستمون بود و همین الانم تاپیک خیلی منحرف شده اما :
هر دوی دوستان یه جورایی درتس میگن ، هم آقا پدرام و هم آقا مجید.
اگر ایرادی نداره بنده هم کمی اظهار فضل کنم
این اقایی که شما اسمش رو میبری من اصلا پست هاش رو نمیبینم و نمیخونم و مهم هم نیست چی میگن برای من
( 22 یا 23 نفری که نافرم تابلو شدن سر یک سری قضایا )
چون اصولا با GAMER ها کار دارم نه gamer ها
و این که تاپیک محل بحثه و هر کسی ازاده نظراتش رو بگه اما مهم نتیجه گرفتن واقعی و منطقیه
اگر شما میخوای کنسول بخری اول از همه باید بدونی برای چی میخوای کنسول بخری !
مگه کسی هست که ندونه برای چی میخواد کنسول بخره ؟
کسی میره سمت کنسول که ادعای gamer بودن داره
خلاصه کلام
برای نمونه شما شک نکن که بازی کردن بازی هایی مثل Redalert3 یا بازی های First Person Shoooter رو اگر بخوای با کنسول بازی کنی باید بری 100 برابر قیمت یک PC پول موشن کنترل و از این چیز ها بدی و با جوی نمیتونی بازی کنی ،
حد اقل من یکی که نمیتونم .
خوب اونجای که قرمز کردم نشون هم نشون میده که کاملا نظر شخصیه شماست
چون برای من و خیلی های دیگه اینطوریه
نمونش controller های 360 که تو تاپیکش هم بحث کردیم و دیدید که تحت چه عنوان برگزیده شده
به خصوص برای FPS
شما اومدی راجع به 2 تا platform چیز هایی گفتی که اکثریت ربطی به مبحث game نداره که اصلا راجع بهش بحث نمیکنم مثل :
3 - کنسول آسیب کمتری به چشم هات میرسونه چونکه از صفحه مانیتور یا تلویزیون فاصله بیشتری داری .
8 - بازی کردن با کنسول خیلی زود تر از PC خستت میکنه و این باعث میشه که آسیبی به چشم های قشنگت یا به کمرت وارد نشه !
3 - اگر یه دوه تلویزون توی خونه داشته باشید صدای همه اعضای خونه در میاد
3 - PC به جز بازی و 4 کار ساده دیگه مثل فیلم دیدن هزاران کار دیگه هم میکنه .
7 - بازی کردنت مزاحم سایر اعضای خانواده نمیشه .
[QUOTE] - همزمان با بازی کردن توی PC اگر یه جایی گیر کنی با گرفتن دکمه های Alt+Win بازی رو میکشی پایین میری توی اینترنت میگردی ببینی باید چی کار کنی و توی کنسول باید پاوز بزنی پاشی بری سراغ PC .gif)
2 - راه اندازی یک کنسول یا تهیه وسایل جانبی خیلی راحت تر از PC هستش و با توجه به ایرانی بودن ما نگران انواع ویروس و باگ نیستی .
تایید میشه
با توجه به این که pc برای game نیست
4 - بازی های بیشتری برای کنسول عرضه میشه .
تایید میشه و 100 البته
- نامی تر
- بزرگ تر
- پر فروش تر
- معتبر تر
- معروف تر
و یک جورایی leader
6 - کنسول از PC ارزون تره .
تایید میشه
گرچه PC داریم تا pc
7 - ارگ به سرت بزنه چند نفری بازی کنی کنسول خیلی راحت تره .
تایید میشه و یکی از نقاط قوت کنسول همینه
منظورت اگه بود دیگه اره ؟ .gif)
9 - همزمان میتونی صد ها بازی کنسول رو داشته باشی و برای بازی کردنش فقط تعویض دیسک بازی کافیه .
چه بازی هایی
خرجش یک change dvd هست و بس
10 - هرگز توی کنسول دچار افت فریم نمیشی ولی اگر سوپر کامپیوتر های توی ناسا هم زیر دستت باشه یع دفع سیستم عامل میزنه جاده خاکی و حتی ممکنه دستگاه کرش کنه .
یکی از اساسی ترین تایید ها به این تکه میخوره
1 - امکان مودینگ بازی وجود نداره یا خیلی سخته .
خوب این الان فاکتور حساب میاد ؟
مصداق بارز دستکاری تو کار developer ها
2 - خبری از تریلر نیست و باید کلی قمه کشی برای چیت کردن انجام بدی .
منظورت ترینر دیگه ؟ .gif)
خوب اساس کار console gamer ها به خصوص تو نسل 7 اون pro بودن نه cheater بودن
4 - آنلاین بازی کردن در کنسول درد سر هاش بیشتر از PC هستش
تحت هیچ شرایطی این رو قبول ندارم به نظر من کاملا برعکسه
چون اکثر سیستم های قوی live بازی کردن ماله کنسول و به خصوص عناوین exclusive اون هست
5 - کنسول میتونه خیلی زود حراب بشه و تعمیرش از نیاز به تخصص داره ولی PC تخصص آنچنانی نیاز نداره البته این در مورد ایرانی ها صادقه نه در مورد این اروپایی های خنگ .
خوب قسمت دوم حرفت قسمت اول رو edit کرد
چون تو این مملکت ما که هر چی دیدیم newbie هایی بودن که روزی 10 دفعه دست به دهن جلوی bug های سخت افزاری و نرم افزاری pc شون مونده بودن هاج و واج و ادعای game هم میکردن .gif)
- بک آپ گرفتن از سیو هات توی کنسول با بد ترین بیماری ها برابری میکنه و اگر هارد کنسول یا مموری یه بلایی سرش بیاد همه سیو هات بای بای
کجای back up گرفتن از save های کنسول مشکله ؟
9 - اگر روی دیسک بازی توی کنسول یه خط خیلی ساده بیوفته احتمال اینکه کنسولت نتونه اجراش کنه خیلی میره بالا .
این الان جدا جزو معایب بود ؟ .gif)
نه که تو همون pc که زمان نسل 4 یک بازی که تو یک dvd برای PS2 می اومد با Port میشد 5 تا cd و نگهداری و طول عمرش life time بوده ؟
7 - گرافیک کنسول ثابته ، ولی PC رو میتونی توان پردازشش رو افزایش بدی و حتی از یک بازی مشترک در PC و کنسول روی PC رندر بهتری بگیری ولی توی کنسول این کار رو نمیتونی بکنی .
کی این حرف رو زده ؟
این حرف اگر هم صدق کنه برای سیستم هایی هست که مطمنا 2 درصد از user های اینجا هم ندارنش
وضعع مالی مملکت رو که بهتر میدونی
یعنی سیستمی که بتونه تو 1920 و 4xaa با maximum quality دوروبره 40 تا 50 تا fps بده
مشکل اصلی pc همین افزایش دادنشه
که یک gamer رو کنسول میره بازی رو میگیره با بالاترین کیفیت تمامش میکنه میگذاره تو library اونوقت جماعتی منتظر release بازی با 5 ماه تاخیر و در نهایت یک port اسف بار با امتیاز کمتر هستن و این که کی نسخه سالم از کدوم تیم حک میاد دستشون که تازه بدون به دنیال daily upgrade سیستم و driver بازی و این bug ها
من خودم pc دارم و سیستمم از خیلی ها تو این انجمن سر تره و مطمنا فریم بهتری میگیرم
اما با این حال ادعام نمیشه که یک سری اینطوری دارن خودشون رو به دیوار میکوبن
8 - اگر از اون دسته از افرادی باشی که کنسول زود تر از PC خستت نمیکنه حتما بعد از 3-4 سال یه بلایی سر خودت میاری .
این رو نفهمیدم
10 - مدت زمان لود کردن بازی در کنسول هایی که هارد ندارند طولانی تره .
این رو قبول دارم
اما با ریختن تو هارد مساوین تقریبا
4 - امکان نداره بازی روی PC بیاد که کرکش پیدا نشه
حالا به 360 دار ها میگن pirate خور .gif)
10 - یک PC اگر ده ها سال هم روشن باشه چیزیش نمیشه ولی کنسول به دیار باقی میپیوندد .
شما pc ات 10 سال روشن بوده ؟
1 - انواع و اقسام کنترلر ها براش نیست ، مثل گیتار
یک عیبشه
2 - تنوع بازی هاش کمه و خیلی از بازی های معروف و درست حسابی مثل سری رزیدنت اویل روی PC نیست و اگر هم باشه چند شماره خیلی محدود .
یک عیبشه
3 - بازی ها دیر تر روی PC ارائه میشوند .
یک عیبشه
4 - اگر سیستمت قوی نباشه حالت از بازی به هم میخوره .
ما که فوق قوی بوده و حالمون باز هم به هم خورده ( دیگه نشده بالاتر ببریم setting رو )
از بس texture ها بی روح و سطحی هستن
5 - یه هنگ کوچولو یا یه آپدیت ویندوز میتونه گند بزنه به بازی کردنت .
یک عیبشه
6 - بازی کردن بازی هایی مثل اویل یا فوتبال با کیبور و ماوس سرطانه !
اون که اصلا هیچی
7 - بازی هایی که میخری کلی دردسر داره تا نصب بشه بعدش وسط بازی یهو از بازی میپره بیرون و هزار تا گرفتاری این شکلی دیگه .
.gif)
8 - به دلیل نزدیکی چشم با مانیتور پدر چشم های آدم در میاد .
9 - محدودیت داری در اجرای بازی ها ، یعنی هر چه قدر هاردت بیشتر باشه بازی های بیشتری میتونی نصب کنی و تقریبا همه بازی ها نیاز به نصب دارند .
.gif)
10 - قیمت یک PC از یک کنسول خیلی بیشتره و البته هزینه نگهداریش هم بیشتره .
قیمت تمام شده یک pc تو یک دوره از gaming generation که بازی زمانی بین 5 تا 7 ساله 3 تا کنسوله
عیب هایی که این دوستمون گفتن و منم تایید کردم از pc دلیل کاملا مشخصی داره
اونم اینه که pc واسه بازی نیست
حالا اگه سیستم های alien ware داشتیم یک چیزی
یک سری حرف ها بود باید میزدم
تاپیک منحرف شد اساسی
جمیعا معذرت
reply نمیشود حتی اگه quote شود