با این روش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این روش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید دوستان منظور از os9.1 و os9.2 چیه و os ان 73 کدومیکی هستش
دوست عزیز من تمام این کارها رو انجام دادم ولی موقع نصب برنامه ها دوباره ارورر ساین نشده اون برنامه رو میده درضمن ممکنه بفرمایی که os گوشی ان 73 کدوم یکی هست
متشکرم
[QUOTE=s_paliz;4204162]ریست 7370............[/QUOTE
من متوجه نشدم یعنی فلش کنم؟
کد 7370 . . کد ریست گوشی هستش و گوشی رو به تنظیمات ابتدایی کارخونه ی سازنده بر می گردونه . .من متوجه نشدم یعنی فلش کنم؟
#7370#* به اینگونه بزن و بعد هم لوک کد گوشیت که اگه تغییر نداده باشی 12345 هستش . .
در ضمن برای فلش باید ببری خدمات موبایلی ها . . چون احتیاج به دستگاه باکس داره . .
موفق باشی .
دوستان اگه کسی درباره ریستور کردن بک آپ راهنمایی کنه ممنون می شم مشکلمو توی پست قبلی گفتم
سلام دوستان . من همين امروز يه چيزي ياد گرفتم گفتم اين جا هم مطرح کنم .
براي شما هم پيش اومده که وقتي مي خواين دکمه Refresh رو تو MediaPlayer بزنين هيچ اتفاقي نمي افته . يعني هيچ آهنگي رو Add نمي کنه و تقريبا گوشي به حالت هنگ شده در مياد .
من آهنگ ها رو به پيشنهاد يکي از دوستان در همين تاپيک 10 تا 10 تا مي ريختم تو گوشي و Refresh رو مي زدم تا ببينم کدوم آهنگ مشکل داره . بالاخره اون آهنگ رو پيدا کردم .
اون يدونه آهنگ MP3 بود که قسمت Genre اش خالي بود . يعني نه Rap نوشته بود و نه Trance و نه Other . خاليه خالي .
نتيجه اخلاقي : اگه تو Music هاتون يه آهنگ ( و فقط يه آهنگ ) باشه که قسمت Genre اش خالي باشه ، Music Player گوشي هيچ کدوم از آهنگ ها رو Add نمي کنه .
اينو گفتم تا اگه احيانا براي دوستان هم اين مشکل پيش اومد ديگه مثل من 10 تا 10 تا Search نکنن تا آهنگ خراب رو پيدا کنن .
سلام
من خطم همراه اول اعتباری هست
GPRS رو فعال کردم تنظبماتش رو هم از سایتش گرفتم
و روی گوش سیو کردم کانکشنش هم ایجاد شد
ولی هر کاری میکنم وصل نمیشه
حتی اون علامت GPRS که مثل دو تا خطه دیگه اصلا نمیاد اون بالای گوشی سمت چپ
آخه من قبلا که با ایرانسل کار میکردم همیشه با gprs کار میکردم و مشکلی هم نداشتم ولی نمیدونم چرا با این نمیشه
میدونید مشکل از کجاست؟
خیلی واجبه لطفا کمکم کنید
ممنون
سلام دوستان. میخواستم بدونم چه جوری میشه عکس های فلش و متحرک مثل ساعتهای فلش رو در Wallpaper قرار داد.
*مرسی*
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)