يعني بازي هاي 2007 كارنميكنند توشون
كلا ميخواستم ببينم سيستمي كه الان بيشتر جاها ميبندن چه كارت گرافيكي بيشتر ميگذارند ميدهند به مردم
يعني تو بورس باشه وتا حدي براي بازي خوب باشه
اينا خوب نبودند؟
يعني بازي هاي 2007 كارنميكنند توشون
كلا ميخواستم ببينم سيستمي كه الان بيشتر جاها ميبندن چه كارت گرافيكي بيشتر ميگذارند ميدهند به مردم
يعني تو بورس باشه وتا حدي براي بازي خوب باشه
اينا خوب نبودند؟
ممنون از توجه شما Stream .
فقط يه سوال ديگه :
اين كارت GIGABYTE ATI Radeon HD3650 از باس استاندارد PCI - Express 16x Ver 2.0 ساپورت مي كنه.
و مادربرد من باس PCI - Express 16x معمولي داره. يعني ممكنه در صورت نصب كارت به مشكل بر خورد كنم ؟؟؟
باز هم متشكرم...
خير هيچ مشكلي هم پيش نميياد درضمن تفاوت سرعتي هم براي كارت mid range مثل 3650 پيش نميياد.
8600GT 256m DDR3 اگه فروشنده حاليش باشه اين رو ميبنده قيمت حدود 100 تومن.
کلا سیستمهایی که توی بازار می بندند میشه گفت 80 درصدشون اصلا مناسب نیستند. برای بازی حداقل باید یه یک Geforce 8600 GT با قیمت 100 تا 110 هزار تومان فکر کنید.
مشکلی برای نصب کارتهای PCI-Express 2.0 روی مادربورد های PCI-Express 1.1 یا PCI-Express 1.0 وجود نداره. اگه مدل مادربوردت رو هم بگی بهتر میشه دربارش بحث کرد.
سلام دوستان لطفا يك كارت گرافيك كه پي سي اي اكسپرس با شه و تا 60 (10 تومن بالا يا پايين مشكلي نيست) براي بازي و وبگردي كه با رم باس 800 مچ بشه و بتونه از حافظه رم شار كنه به بنده معرفي كنيد (ati or GF )
با تشكر
با اين شرايط اگه پيدا كردي ما رو هم خبر كن. 40 تومن بزار روي پولت 8600GT 256m بگير اصلا ضرر نميكني با 60 تومن ميتوني8400GS بخري كه درمقابل 8600 ميشه گفت مورچه در مقابل فيل هست(البته بچه فيل مورچه هم بايد از اين بزرگا باشه).
Last edited by MicroSystem; 15-05-2008 at 19:37.
من 3870 با مارک کالر پاور رو 340 قیمت دارم. پس ارزش خرید نداره. 3850 رو هم 240 قیمت داده! تازه این قیمت همکاره به user همین 3850 رو میگه 290.
خب پس حالا باید برم سراغ سافایر. گارانتیش چیه؟ و اگه این نشد گیگا یا msi . درسته یا دارم اشتباه میکنم!؟
درسته. فکر کنم گیگابایت قیمت مناسب تری داشته باشه نسبت به Sapphire یا MSI توی این رده.
گارانتی Sapphire شرکت فونیران هست.
با سلام
من به علت مشغله کاری مدتیه اینجا سر نزدم
یه سوال دارم من 8800gt از برندxfx دارم اخیرا تصمیم گرفتم یه کارت 9800gx2 بگیرم اول اینکه قیمتش دقیقا تو بازار رضا یا ایران چنده؟ و دوم اینکه آیا این کارت به پاور 580 گرین من می خوره یا نه چون برام خیلی مهمه فکر کنم باید به 8 پینی نیاز داشته باشه
از اساتید خواهش می کنم کمکم کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)