بازم سعی به مطرح کردن حرف های حاشیه ای دارید
کسی موجودیت خودشو اعلام نمی کنه؟؟؟
دیگه مطلب نزارم؟؟؟
کسی نیست که شروع کنه؟؟؟
بازم سعی به مطرح کردن حرف های حاشیه ای دارید
کسی موجودیت خودشو اعلام نمی کنه؟؟؟
دیگه مطلب نزارم؟؟؟
کسی نیست که شروع کنه؟؟؟
درست حسابی موضوع رو عوض کردینا
راستی در مورد شیطان تو صفحه های قبل توضیح داده بودیم.
ببینم اونی کخ میگه اینا چرت و پرت هستند تا حالا موقع خواب حس نکرده کخ یکی داره بدنشو نوازش میکنه ها
لطفاً همه بگید تا یه نتیجه گیری کنم براتون.
امیدوارم از من ناراحت نشین که موضوع رو عوض کردم ولی خیلی جالبه
موجود عجيب تخت جمشيد يافت شدشايد اين موجود را شما در سرستون هاي تخت جمشيد ديده باشيد؟؟
به تازگي موجودي شبيه به اين در سواحل آمريكا پيدا كردند كه دانشمند ها را بسيار متعجب كرده.و آن ها هنوز پي تحقيقاتي در روي اين جانور عجيب و قريب اند.اگر كمي به اين جانور دقت كنيد ميبينيد كه اين جانور شباهت زيادي به سر ستون تخت جمشيد دارد.پس ميفهميم در آن زمان در خليج هميشه فارس اين موجود زندگي ميكرده كه پس از مرور زمان نسل وي منقرض شده.از دندان هاي اين موجود عجيب و قريب معلوم است كه او هم ميتواند يكي از سلطان هاي بزرگ دريا باشد ولي اندازه ي او بسيار كوچك تر از نهنگ و يا كوسه است.
اين موجود به احتمال 99% در آب هاي خليج فارس هم زندگي ميكرده و حتما هم حيواني درنده و قوي بوده.زيرا هخامنشيان در سنگ تراشي هاي خود هميشه نماد قدرت را كشيده اند مثل:شير،حيوان خيالي اي كه از هر موجود قوي اي برداشت كرده اند ،حال هم اين موجود…..
سلام دوست عزیز
سریلندمون کردید
موضوع جالبی بود اما جدیدا یکی از دوستان یه تاپیک تو همین مایه ها زده درباره ماورا و اینجور چیزا تو اون تاپیکه ما اینجا هنوز فقط بحث میکنیم
البته هنوز نمیشه
میاین درباره ی کتاب های خطی صحبت کنیم؟؟؟
سلام دوستان اینجا میشه از ارتباط با ارواح حرف زد؟
اره مونا جون فکر خوبیه..
بله چرا که نمیشه...خوراکمونه این بحثها![]()
خب پس من بحث رو با ویجا و تیبل تپینگ شروع می کنم که رایج ترین راه ارتباط با ارواح برای یه فرد معمولیه
قبل از اینکه شروع کنیم یه مقدمه کوچولو!!!:
پست 124کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش اول:Table Tapping
در سال 1900 بعد از این که مدیوم ها اعلام کردن می تونن با ارواح تماس برقرار کنن مردم عادی به هیجام اومدن و دست به تجربه های زیادی زدن اکثریت این افراد که نه مدیوم بودن و نه وسیله خاصی داشتن گروه های خانگی(home circles) رو تشکیل دادن یک گروه خانگی گروه ساده ای از دوستان و آشنایان بود که دور هم جمع می شدن و سعی می کردن با دنیای ارواح ارتباط برقرار کنن تعداد زیادی از این گروه های خانگی باور داشتن که می تونن با ارواح تماس بگیرن اگر چه تعدادی هم شک داشتن.....چرا که به زودی به این نتیجه رسیدن که چیزی که باعث کج شدن میز(table to tip) یا شنیدن صداهای ضربات تند و اسرارآمیز میشه کار ارواح نیست بلکه نتیجه کار گروهی مغز انسان هاست انرزی حاصل از جمع شدن تعدادی افرار دور هم برای رسیدن به هدفی واحد می تونه نتایج اعجاب انگیزی رو سبب بشه!در این مورد بعدا بیشتر توضیح میدم
به هر حال این روش در اواخر 1900 همه گیر شد خب چون هدف اصلی من روی ویجاست از این روش سریع عبور می کنیم!تکنیک پایه ای کار خیلی سادست آیا خودتون مایلید امتحانش کنید!؟
....
خوب بحث جالب شد
احضار روح
انگار دوباره یه خیلی آدم ریختن اینجا هر کی هم از یه چیز میخواد حرف بزنه بهتره یکم یکم پیش بریم
اما یه سوال اگه شما قدرت احضار رو داشته باشید و بسیار کنجکاو اما بدونید با اینکار عزیزانتون شما رو ترک میکنن کدوم رو انتخاب میکنید؟؟؟
اگه در طول پیش بردن تاپیک به سوال من هم جواب بدین ممنون میشم
ارباب سایه های عزیز شما لطف میکنید و انواع احضار رو دارید مینویسید اما لحن نوشته وسوسه آمیزه لطا اگه روشی هسست حتما خطراتش هم واسه ما بنویسید
بازم مرسی
سلام
ببینید خطر داشتن این روش ها چیزیه که هیچ وقت تائید نشده در واقع صفحه ویجا یا تیبل تپینگ نوعا بی خطرن ولی این بستگی داره به شخصی که از اون استفاده می کنه در ادامه موضوع کاملا به این خطرات و نکات ایمنی!اشاره می کنم فعلا گذری از تیبل تپینگ رد بشیمفعلا فقط اینو بگم که مهمترین چیز اینه اگه هر کدوم رو خواستید آزمایش کنید حداقل باید دو نفر باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)