تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 542 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

پروفشنال ||SIAVASH||'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب نمیدونم اینجا بود یا تاپیک wifi بود !! ولی در کل راه های وایرلس کردن اینترنت ::
    1 . اینترنت وایرلس بخری که قیمتش ..... !!!! فکرش هم نکن !!
    2. لپ تاپ داشته باشی که وایرلس داشته باشه
    3. مادربوردت وایرلس داشته باشه
    4. wifi - max بخری که به USB وصل میشه و وایرلس میشه !! ( 40 تا 60 هزار تومان - کمیاب)
    5.adsl داشته باشی و مودم WIRELESS دار بخری ( قیمت : 70 - 80 ) //// AM604 ASUS
    Last edited by ||SIAVASH||; 01-04-2008 at 00:56.

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

دو تا سوال دارم...
    1)توو کشورهای خارجی اگه بخواد نقشه ای دانلود بشه توسط چی انجام میشه(اگه اینترنت یا همون GPRS بخواد که خب طبیعتا نمیشه ، حالت دومش هم اینه که دانلود نقشه ها توسط ماهواره ها بخواد باشه اونوقت دیگه مشکلی نیست)؟
    حالا چطوری دانلود میشه؟با اینترنت موبایلی یا توسط ماهواره ها؟؟؟

2)قسمت دوم حرفتو خوب متوجه نشدم!منظورت از 5شنبه جمعه که می تونم با 4771 شارج 45 مگ دانلود کنم یعنی چی؟
    4771 همون شارژ سیم کارت ایرانسل رو می گی؟اگه منظورت همونه چجوری و از کدوم منوی جی پی اس گوشی می تونم نقشه ی کشورهای دیگه رو بگیرم؟
    خواهشا یه توضیح کامل بده ، حسابی گیج شدم...درست متوجه حرفات نشدم!ممونم.
    با همون ایرانسل . اگه منظورت از ماهواره ماهواره هایgps که اشتباه میکنی . اگرم منظورت wlan اره میشه!

5شنبه جمعه ها اینترنت ایرانسل ارزان تره .یک پنجم قیمتش تو روزای دیگس
    اره منظورم همون شارج ایرانسله !
    از تو >map

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

البته گاهی اوقات پیدا هم می کنه اما برای ورود بهش نیاز به پسورد داره...خیله خب ، پس دیگه وایرلس رو برای این کار باید بیخیال شم!با همین ایرانسل باید سرو ته رو یه جور هم آورد!به هر حال ممنونم و تشکر!
    شما در هر بانک یا دفتر هواپیمایی یا جاهای دولتی که از اینترنت ماهوارهای استفاده میکنن بری یه اسکن بکنی پیدا میکنه ! اونایی که رمز میخوان شبکه های مخفیه اگه رمزشو داشته باشی حله!
    خونه قبلی که بودیم سر کوچمون بانک صادرات بود عمومم کارمند اونجا بود و رمزو داشتم یه رمز 8 کاراکتری بود و به راحتی ازش استفاده میکردم با سرعت بالا!

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

بابا یکی جواب این سوال منو بده دیگه!!!
    من توو 4 ص پیش هم گفته بودم که بعد موضوع بحث رو منحرفش کردید به رم و این حرفا...آخه من نمی دونم 4 گیگ رم رو چی کارش می کنین؟چی تووش می ریزین؟خداوکیلی من الان 2 گیگ رم توو گوشیم دارم حدودا 300 مگش باقی مونده برام...یعنی من می خوام براتون بگم که اگه اون عکس ها و آهنگ ها و فیلم هایی که من توو گوشی ریختم رو از حالت مجازی(الکترونیکی) بخوایم به حالت واقعی و قابل لمس در بیاریم یه خونه رو پر می کنن!!!
    اونوقت شما دنبال 4 گیگ می گردین؟بابا بیخیال...

جناب Mojtaba-MCI
    همونجوری که شما 3صفحه همش گفتی متوجه نشدم و از این حرف ها من هم سوال دارم که جوابش رو نمیدونم میخوام از کسی این کار رو امتحان کرده تجربه کسب کنم.
    بحث رو منحرف کردن یعنی چی؟
    من تو همین تاپیک چند تا سوال پرسیدم که ملت به.......هم حسابم نکردن!
    نمیشه برم بگم که چرا بعد من سوال پرسیدید که بحث منحرف شد!
    من قصد توهین ندارم ولی این حرف شما خیلی مسخره بود!
    حتما ملت لازم دارن که نوکیا رم 4 گیگ زده وحتی 8 گیگ!
    پس چیزی رو که شما دوست ندارید از اون استفاده کنید یا یا به هر دلیل دیگه نگید که به چه کاری میاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان.نميدونم درسته كه سوالم رو اينجا مطرح كنم يا نه.اگه اينجا جاش نيست ببخشيد.خواستم بپرسم با 350 360 تومن ميشه يه ان 95 دسته دوم پيدا كرد يا اينكه برم به فكر يه گوشي ديگه باشم؟ممنون ميشم كمكم كنيد

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

سلام دوستان.نميدونم درسته كه سوالم رو اينجا مطرح كنم يا نه.اگه اينجا جاش نيست ببخشيد.خواستم بپرسم با 350 360 تومن ميشه يه ان 95 دسته دوم پيدا كرد يا اينكه برم به فكر يه گوشي ديگه باشم؟ممنون ميشم كمكم كنيد
    اره اقا جون مطمئن باش پیدا میکنی! البته دست دو داریم تا دست دو! من n95خودم بردم جمهوری بفروشم سالم سالم تازه قابشو با n95فامیلمون عوض کردم یارو یه کم نگاش کرد گفت
    200 تا230 داشتم شاخ در میاوردم یعنی 600 ضرر ولی بگردی گیر میاری

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اره اقا جون مطمئن باش پیدا میکنی! البته دست دو داریم تا دست دو! من n95خودم بردم جمهوری بفروشم سالم سالم تازه قابشو با n95فامیلمون عوض کردم یارو یه کم نگاش کرد گفت
    200 تا230 داشتم شاخ در میاوردم یعنی 600 ضرر ولی بگردی گیر میاری
    خيلي ممنون.اما من بروجردم.اينجا گير نمياد.به نظر شما چه جوري گير بيارم؟(ميدونم اين تاپيك جاي اين پرسش ها نيست،شرمنده به خدا)

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

خيلي ممنون.اما من بروجردم.اينجا گير نمياد.به نظر شما چه جوري گير بيارم؟(ميدونم اين تاپيك جاي اين پرسش ها نيست،شرمنده به خدا)
    این مشکل خودته ! میتونی بری شهر های در و بر مثلا باختران که تا بروجرد 2.5 ساعت راه و مطمئنم تو پاساج ارگ میتونی گیر بیاری ولی به نظر من با این پول یه n81 اک بخری خیلی بهتره!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این مشکل خودته ! میتونی بری شهر های در و بر مثلا باختران که تا بروجرد 2.5 ساعت راه و مطمئنم تو پاساج ارگ میتونی گیر بیاری ولی به نظر من با این پول یه n81 اک بخری خیلی بهتره!
    حالا چرا دعوا دارين؟ در ضمن گوشيه الان من P990i هست.واسه چي برم N81 بگيرم؟خيلي ممنون از لطفت.يا علي
    Last edited by Dr.Dolfin; 01-04-2008 at 20:02.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

يكي از دوستان اخيرا نمتونه از Gps استفاده كنه. مشكل از گوشيشه يا باز تحريم شديم ؟
    این مشکل خودته !
    ازين عبارت متنفرم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •