سلام !
من چند جا به یه واژه برخوردم معنیشو نفهمیدم . pandorra battery یعنی چی؟ چطور میشه باتری رو به این تبدیل کرد؟
سلام !
من چند جا به یه واژه برخوردم معنیشو نفهمیدم . pandorra battery یعنی چی؟ چطور میشه باتری رو به این تبدیل کرد؟
باتري پاندرا براي درست كردن PSP هاي بريك شده استفاده مي شه البته براي دانگريدم ازش استفاده مي كنن و براي تبديل باتري يه برنامس نصب مي كنيد باتري رو تبديل مي كنه البته براي استفاده معمولي از PSP نبايد باتري رو تبديل كرد هميشه بعد از درست كردن PSP دوباره باتري رو به حالت اولش بر مي گردونن ...سلام !
دوستان من توی اون مرحله pata pon گیر کردم که دو تا از این حیوون های سیاه پشت نارنجی جلوت راه می رن بعد می رسی یه جا انقدر آتیش می زنه زیرت تا بمیری! باید چی کار کنم؟گه ژاپنی نبود از راهنماییش استفاده می کردم. آقا جاوید یادمه شما این بازی رو انجام داده بودید یه کمکی بکنید لطفا.راستی نسخه ی انگلیسی این بازی تو ایران هست؟ اگه هست کجا داره؟
نسخه انگليسيش هنوز نيومده ! من كه همون اولشم نفهميدم چي به چيه ... ده دقيقه هم بيشتر بازي نكردم !دوستان من توی اون مرحله pata pon گیر کردم که دو تا از این حیوون های سیاه پشت نارنجی جلوت راه می رن بعد می رسی یه جا انقدر آتیش می زنه زیرت تا بمیری! باید چی کار کنم؟گه ژاپنی نبود از راهنماییش استفاده می کردم. آقا جاوید یادمه شما این بازی رو انجام داده بودید یه کمکی بکنید لطفا.راستی نسخه ی انگلیسی این بازی تو ایران هست؟ اگه هست کجا داره؟
AJ،ها؟جالبه...
apoosh جان،من Anniversary رو بازی نکردم.نمیدونم.شاید بقیه هم ندونن،وگرنه که میگفتن!به هر حال،به
یه سر بزن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Edit
مگه تاپیک بازی های PSP زدیم؟خوب راجع به خود PSP سوال کن!کجا نوشته همه ی مسائل در رابطه با بازیهای PSP ؟؟؟
Last edited by Arshia001; 27-01-2008 at 16:35.
سلام دوستان..اول تاپیک در مورد psp خوندم با کیفیت ترین lcdدنیا رو داره...حالا این یعنی چی؟کیفیت رنگش چه جورییه؟(شونزده میلییون رنگ یا دویست و پنجاه و شش هزار رنگ...؟)
Last edited by AMIRz27; 25-01-2008 at 23:35.
شما که تو یه مرحله گیرکردی میتونی سیو رو دانلود کنی ادامه رو از اونجا بازی کنی ما که همه ی بازی ها رو بازی نمیکنیم من الان رم 4گیگم 30 مگ خالی داره ! 4 تا بازی توشه کمک گرفتن در بازی که حال نمیده من دیدم نمیتونم خودم silent hill رو تموم کنم پاکش کردم ولی تا حالا 25 تا بازی رو تموم کردم پس وقتی توم بازی نکردم (که کردم فقط نیم ساعت!)دلیل بر این نیست که با psp بازی نمیکنم
16 میلیون دیگه اصلا مگه میشه256 برا یه کنسول .کیفیتش خیلی خوبه ولی slim یه کمی بهتر از فته
--------------------------------------------------------
اقاجاوید پست من درباره ی کامیکس زون رو دیدی؟ من وقتی فورمت رو به smd تغییر دادم شناخت ولی میگه ntsc genesis میخواد تا بتونه اجرا کنه
والا پسستون رو نديدم ببين تو تنظيمات تبديل كننده احتمالا دارهحالت انتخاب بين NTSC U- pal - NTSC J ، من الان يادم نيست ولي تقريبا مطمئنم بازي كردم اينو با PSP ...اقاجاوید پست من درباره ی کامیکس زون رو دیدی؟ من وقتی فورمت رو به smd تغییر دادم شناخت ولی میگه ntsc genesis میخواد تا بتونه اجرا کنه
سلاممم بچه های گل و گلاب و انگور...
یه چند تا سوال داشتم..
قبل از اینکه سوالامو بپرسم باید بگم کلا از 1 هزارم احتمال بریک شدن هم می ترسم.. پس اگه احتمال بریک شدن وجود داره بگید تا این کارو نکنم ...
1. ریختن شبیه ساز باعث بریک شدن میشه ؟ اگه نه. پس میشه یه شبیه ساز ناز واسه سگا و میکرو معرفی کنید ؟
و اینکه بگید نحوه ریختن رام هاش چجوریه ؟
2. راهی برای قوی تر کردن صدای پی اس پی وجود داره ؟ منظورم بدون اسپیکر بود... مثلا میشه با یه آمپلی فایر کوچیم صدای اسپیکرشو ارتقا داد ؟
نرم افزاری باید بشه درسته ؟
3. قبلا یادمه یه نرم افزار برای تبدیل ISO به CSO معرفی کرده بودین ولی بدبختانه لینک مستقیم نبود.. وقتی پیداش کردم دانلود نمی شد.. گوگل هم کردم پیدا نشد.. میشه یه لینک معرفی کنید ؟
4. برای پلی کردن movie هاش تو پی سی نرم افزارش موجوده ؟
5. ممنون..
راستی.. شما این همه مطالب مفید می نویسین و لا به لای پیج ها گم میشن.. حیف نیست ؟
لااقل به رضا شکارچی بگین که مطالب مفید رو بذاره تو پیج اول تا هم دسترسی به اطلاعات شما آسون تر باشه و هم اینکه دیگه اینقدر سوال نکنن که فلان ورژن اومد یا نه و شما هم مجبور بشین بهش جواب بدین که برو 3 .. 4 تا پیج قبلی رو بخون.. بهتر نیست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)