حامد جان داری اشتباه می کنیا. من با گوشیم دائم توو نتم و با browser گوشی همه سایت هارو می رم نه فقط wap.
بابت teashark هم ممنون. دنبال یه browser دیگه بودم. نصبش کنم ببینم چطوره.
حامد جان داری اشتباه می کنیا. من با گوشیم دائم توو نتم و با browser گوشی همه سایت هارو می رم نه فقط wap.
بابت teashark هم ممنون. دنبال یه browser دیگه بودم. نصبش کنم ببینم چطوره.
توو سایت opera هم نوشته، opera mini یه جایگزین یا انتخاب دوم هست برای موبایل هایی که نمی تونن opera mobile رو نصب کنن.
یه نگاه بنداز، شاید من بد متوجه شدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانم ماریا حرفاشو edit کرد، تا قبل از اون تنها چیزی که میشد حدس زد همون divert بود، آخه اونم آیکونش یه گوشی قرمزه با یه فلش رووش![]()
خیلی ساده میشه روو آیکونش کلیک کرد و بعد setting زد و درستش کرد![]()
من نمیدونم کدوم پست هست ولی فکر کنم برنامه GDesk منظورت باشه. این برنامه یه desktop برات درست میکنه و می تونی آیکون های برنامه دلخواهتو بزاری اونجا.
ولی خود گوشی هم یه چیزی شبیه این داره به نام activity menu. در حالت فیلیپ باز، اولین آیکون از سمت چپ.
اونجا که رفتی باید از tab بالا my shortcut رو انتخاب کنی (عکس یه فلش هست) بعد اونجا می تونی برنامه هایی که زیاد استفاده می کنی رو دم دستت بزاری.
امیدوارم منظورتو درست فهمیده باشم.![]()
ای بابا ریفیق این چه حرفیه. گوشیایی که اتوفوکوس دارن موقع فیلمبرداری هم فوکوس میکنن. همین و810 خودم اینطوری بود.
این برنامه LCGJukebox_UIQ_3_0-2.14 رو ندیدم ولی یه چیزایه دیگه پیدا کردم . باید ببینم کدومش بهتر عکل میکنه . نست میکنم . ممنون عزیزم![]()
2-
*- چجوری کنتاکت رو بریزم رو کامپیوتر/؟؟؟ من با مای فون اکسپلورر چند مدل بک آپ گرفتم ولی نمیشه منتقلش کرد روی گوشی . چون فرمتشو نمیشناسه و این برنامه 990 رو هم نمیشناسه که از اون طرق منتقل کنم. الان بکآپ ها رو دارم راهمناییم کنید لطفا![]()
*- آره به این توجه نکرده بودم که چراغ سرویسش میتونه خیلی کمک کنه . ممنون.
مشکل دقیقا از همینجا آغاز میشه که من آشنا ندارم!
اصل و تقلبیش از کجا معلومه؟
کسی تا حالا رم 4 انداخته یا نه؟
1- برنامه هایی ر و که نصب میکنم. هم جار هم سیمبین. کجا بریزم بهتره؟ مموری گوشی یا مموری کارت ؟
2- بعد اصل فایل نصب نشده رو پاک کنم ایراد نداره؟
3- اگر هی نصب کنم و هی پاک کنم ایراد داره؟ آخه باید اول برنامه رو تست کنم ببینم به دردم میخوره یا نه.
4- یه سوال دیگه هم دارم: پردازنده 990 و پ1 چنده؟
5- این که هر وقت حس میکنم کند شده برم توی تسک منجر و برنامه های باز رو ببندم کار درستیه یا نه؟
نمیدونم این برنامه مای فون اکسپلورر که گفتین به چه فرمتی بک آپ گرفته. من که قبلا نوکیا داشتم برای منتقل کردن کانتکتام این کارو کردم، همه چیز هم درسته:
همه کانتکتارو مارک کردم، با بلوتوث فرستادم به کامپیوتر.(با فرمت vcf اومد) بعد دوباره همه رو با بلوتوث فرستادم به p990. بعد خودش متوجه شد که کانتکت هست و داخل کانتکت save کرد.
در این مورد اطلاعی ندارم. بچه ها جواب میدن.
خوب مال من نه ایرانسل و بعضی سایتها ها رو باز نمیکنه ولی با opera mini خیلی راحت باز می کنم، ولی اینم بگم که مرورگری که گوشی داره opera v.8 هست ولی من دو مرورگر دیگه به نام های Opera mini و teashark معرفی کردم![]()
خوب مگه روشی که گفتم چش بود؟؟؟؟؟!!!!
تمام منو ها رو هم گفتم
ایرادی نمی بینم...
Last edited by hamed1987; 27-10-2007 at 17:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)