تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 641 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

رامین جان و LOVEMT عزیز بجز این browser که خود گوشی داره و فقط سایتهایی که wap هستند رو باز میکنه
    حامد جان داری اشتباه می کنیا. من با گوشیم دائم توو نتم و با browser گوشی همه سایت هارو می رم نه فقط wap.
    بابت teashark هم ممنون. دنبال یه browser دیگه بودم. نصبش کنم ببینم چطوره.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

توو سایت opera هم نوشته، opera mini یه جایگزین یا انتخاب دوم هست برای موبایل هایی که نمی تونن opera mobile رو نصب کنن.
    یه نگاه بنداز، شاید من بد متوجه شدم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

رامین جان این مورد اصلا ربطی به divert نداره
    چون ایشون یه نوع ف ی ل ت ر برای گوشی تعریف کرده که از این طریق خط برای بعضی افراد (اگه خواستید مفصل توضیح میدم) آزاده
    و از این قسمت درست میشه
    control panel > Call seting > accept calls > accept calls from > all callers
    موفق باشید
    خانم ماریا حرفاشو edit کرد، تا قبل از اون تنها چیزی که میشد حدس زد همون divert بود، آخه اونم آیکونش یه گوشی قرمزه با یه فلش رووش
    خیلی ساده میشه روو آیکونش کلیک کرد و بعد setting زد و درستش کرد

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام.
    شرمنده که سوال تکراری می پرسم:43:
    امیرخان تو یه پستی یه لینک گذاشته بودن برای درست کردن شورتکات از برنامه ها و نمایش اونها تو صفحه اصلی...
    اما حالا هرچی می گردم پیداش نمی کنم.
    ممکنه یه بار دیگه لینکشو بزارین یا بگین پست چند بود؟
    ممنون
    من نمیدونم کدوم پست هست ولی فکر کنم برنامه GDesk منظورت باشه. این برنامه یه desktop برات درست میکنه و می تونی آیکون های برنامه دلخواهتو بزاری اونجا.
    ولی خود گوشی هم یه چیزی شبیه این داره به نام activity menu. در حالت فیلیپ باز، اولین آیکون از سمت چپ.
    اونجا که رفتی باید از tab بالا my shortcut رو انتخاب کنی (عکس یه فلش هست) بعد اونجا می تونی برنامه هایی که زیاد استفاده می کنی رو دم دستت بزاری.
    امیدوارم منظورتو درست فهمیده باشم.

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا اینقدر اعصابتو خورد نکن،زود پیر میشیا، از ما گفتن
    بابت سوال دومت ، عزیز اگه از برنامه LCGJukebox_UIQ_3_0-2.14 استفاده کنی (قبلا در این رابطه پست داده بودم) میتونی اکولایزرش رو هم تغییر بدی
    عزیز فکر کنم این گوشیه دستته، دوربین فیلمبرداری نیست که من که نشنیدم گوشی در حالت فیلمبرداری اتوفوکوس داشته باشه( اگه هست منو در جریان بگذارید)
    موفق و پیروز باشی دوست من
    ای بابا ریفیق این چه حرفیه. گوشیایی که اتوفوکوس دارن موقع فیلمبرداری هم فوکوس میکنن. همین و810 خودم اینطوری بود.
    این برنامه LCGJukebox_UIQ_3_0-2.14 رو ندیدم ولی یه چیزایه دیگه پیدا کردم . باید ببینم کدومش بهتر عکل میکنه . نست میکنم . ممنون عزیزم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

1- نداره. به صورت دستی می تونی هر کانتکت رو بریزی رو سیم. با گزینه add to از منوی more.
    2- نداره. (این گوشی سری w نیست.)
    3- حتما همچین کاری نمیکنه که نکرده. میتونستی قبلا کانتکتاتو بریزی رو کامپیوتر و بعد منتقل کنی به گوشی.
    3- منظورتو خوب متوجه نشدم. ولی اگه مسیج یا میس زده بشه اون چراغ بالای گوشی چشمک می زنه.
    4- زیاد هم مهم نیستا. زوم لازمه که میکنه.
    5- پروفایل نداره. منم با این مورد مشکل دارم. ولی کم و زیاد صدا رو راحت کردن، شما سریع می تونی صدای رینگتون هارو کم و زیاد کنی از فلش پایین سمت چپ گزینه volume.
    2-

*- چجوری کنتاکت رو بریزم رو کامپیوتر/؟؟؟ من با مای فون اکسپلورر چند مدل بک آپ گرفتم ولی نمیشه منتقلش کرد روی گوشی . چون فرمتشو نمیشناسه و این برنامه 990 رو هم نمیشناسه که از اون طرق منتقل کنم. الان بکآپ ها رو دارم راهمناییم کنید لطفا
    *- آره به این توجه نکرده بودم که چراغ سرویسش میتونه خیلی کمک کنه . ممنون.

من خونده بودم که تا 4گیگ ساپورت می کنه. خودم ندارم که بهت بگم چطوره.
    اگه از آشنا بخری و بهش بگی که یه چند روزی روو گوشیت باشه تا ببینی چطوره، خوبه. اگه مشکل پیدا کردی بری 2گیگ بگیری.
    مشکل دقیقا از همینجا آغاز میشه که من آشنا ندارم!
    اصل و تقلبیش از کجا معلومه؟
    کسی تا حالا رم 4 انداخته یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

1- برنامه هایی ر و که نصب میکنم. هم جار هم سیمبین. کجا بریزم بهتره؟ مموری گوشی یا مموری کارت ؟
    2- بعد اصل فایل نصب نشده رو پاک کنم ایراد نداره؟
    3- اگر هی نصب کنم و هی پاک کنم ایراد داره؟ آخه باید اول برنامه رو تست کنم ببینم به دردم میخوره یا نه.
    4- یه سوال دیگه هم دارم: پردازنده 990 و پ1 چنده؟
    5- این که هر وقت حس میکنم کند شده برم توی تسک منجر و برنامه های باز رو ببندم کار درستیه یا نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

*- چجوری کنتاکت رو بریزم رو کامپیوتر/؟؟؟ من با مای فون اکسپلورر چند مدل بک آپ گرفتم ولی نمیشه منتقلش کرد روی گوشی . چون فرمتشو نمیشناسه و این برنامه 990 رو هم نمیشناسه که از اون طرق منتقل کنم. الان بکآپ ها رو دارم راهمناییم کنید لطفا
    *- آره به این توجه نکرده بودم که چراغ سرویسش میتونه خیلی کمک کنه . ممنون.
    نمیدونم این برنامه مای فون اکسپلورر که گفتین به چه فرمتی بک آپ گرفته. من که قبلا نوکیا داشتم برای منتقل کردن کانتکتام این کارو کردم، همه چیز هم درسته:
    همه کانتکتارو مارک کردم، با بلوتوث فرستادم به کامپیوتر.(با فرمت vcf اومد) بعد دوباره همه رو با بلوتوث فرستادم به p990. بعد خودش متوجه شد که کانتکت هست و داخل کانتکت save کرد.

مشکل دقیقا از همینجا آغاز میشه که من آشنا ندارم!
    اصل و تقلبیش از کجا معلومه؟
    کسی تا حالا رم 4 انداخته یا نه؟
    در این مورد اطلاعی ندارم. بچه ها جواب میدن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

حامد جان داری اشتباه می کنیا. من با گوشیم دائم توو نتم و با browser گوشی همه سایت هارو می رم نه فقط wap.
    بابت teashark هم ممنون. دنبال یه browser دیگه بودم. نصبش کنم ببینم چطوره.
    خوب مال من نه ایرانسل و بعضی سایتها ها رو باز نمیکنه ولی با opera mini خیلی راحت باز می کنم، ولی اینم بگم که مرورگری که گوشی داره opera v.8 هست ولی من دو مرورگر دیگه به نام های Opera mini و teashark معرفی کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

خانم ماریا حرفاشو edit کرد، تا قبل از اون تنها چیزی که میشد حدس زد همون divert بود، آخه اونم آیکونش یه گوشی قرمزه با یه فلش رووش
    خیلی ساده میشه روو آیکونش کلیک کرد و بعد setting زد و درستش کرد
    خوب مگه روشی که گفتم چش بود؟؟؟؟؟!!!!
    تمام منو ها رو هم گفتم
    ایرادی نمی بینم...
    Last edited by hamed1987; 27-10-2007 at 17:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •