تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2939 از 4105 اولاول ... 1939243928392889292929352936293729382939294029412942294329492989303934393939 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,381 به 29,390 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

1- زیرپوشا که می پوشیم باید حتماً همونی باشه که میدن؟ (یا خودم می تونم سفیدرنگ سایز خودم ببرم؟)
    2- منظورتون از شلوار فرم همونه که تو روز می پوشیم یا لباس شب راحتتره و فرق داره؟
    3- تا اونجایی که من میدونم هر 2 بیمه رو نمیتونیم داشته باشیم. هر کدوم رو می خوایم اگر اون یکی رو داریم باید باطلش کنیم. اگر خدای نکرده تو آموزشی طوریمون شد آیا میذارن از همون بیمه سلامت که دارم استفاده کنم تو درمانگاه و بیمارستان ارتش یا حتماً باید برا استفاده از بیمه سلامت به مرجعی غیر از نیروهای مسلح مراجعه داشته باشیم؟
    4- و یه سؤال مهمتر اینکه آیا میشه از استحقاقی‌هایی مث زیرپوش و مسواک و خمیر دندون و واکس و حق بیمه و اینا که خودمون هم می تونیم ببریم صرف نظر کنیم و جاش پولش رو ازمون کم نکنن؟ چون تا اونجایی که من میدونم پول این چیزا از اون حسابی که باز کردن و برامون میریزن کم میشه.
    ۱-بله شما می توانید زیرپوش تهیه کنید اما یابد سفید رنگ و استین دار باشد.
    ۲- شما از همان روز اول تحت بیمه هستید گرچه ممکنه دفترچه بیمه را کمی بعد تر نحویل دهند اما اگر خدای نکرده در یگان برای شما اتفاقی بیافتد در صورت لزوم در بیمارستان ارتش با هزینه خود ان ها بستری خواهد شد
    ۳-شلور هم همان لباس فرم یعنی استتار کویری.
    ۴- خیر در اموزشی همان روز اول به شما استحقاقتون رو میدن و جز الزامات است حالا می خواهید استفاده کنید یا نه ، حتی در یگان هم تقسیم شدید استحقاق خواهید داشت از شما حتی امضا میگیرند که شما این اقلام را تحویل گرفتید .

2. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

1- زیرپوشا که می پوشیم باید حتماً همونی باشه که میدن؟ (یا خودم می تونم سفیدرنگ سایز خودم ببرم؟)
    2- منظورتون از شلوار فرم همونه که تو روز می پوشیم یا لباس شب راحتتره و فرق داره؟
    3- تا اونجایی که من میدونم هر 2 بیمه رو نمیتونیم داشته باشیم. هر کدوم رو می خوایم اگر اون یکی رو داریم باید باطلش کنیم. اگر خدای نکرده تو آموزشی طوریمون شد آیا میذارن از همون بیمه سلامت که دارم استفاده کنیم تو درمانگاه و بیمارستان ارتش یا حتماً باید برا استفاده از بیمه سلامت به مرجعی غیر از نیروهای مسلح مراجعه داشته باشیم؟
    4- و یه سؤال مهمتر اینکه آیا میشه از استحقاقی‌هایی مث زیرپوش و مسواک و خمیر دندون و واکس و حق بیمه و اینا که خودمون هم می تونیم ببریم صرف نظر کنیم و جاش پولش رو ازمون کم نکنن؟ چون تا اونجایی که من میدونم پول این چیزا از اون حسابی که باز کردن و برامون میریزن کم میشه.
    نه با بیمه سلامت نمیتونی مثل دفترچه ارتش توی بیمارستان ارتش استفاده کنی بعدم توی نظام دل بخواهی نیست که همین استحقاقی ها هم بدون کم کاستی گیرت بیاد خیلی خوش شانس بودی تا سه ماهه اول خدمتم فکر حقوق نباش به من سال نود دوماه اموزشی چهل تومن بهم دادن اینم ماه سوم چهارم درست خاطرم نیست

4. این کاربر از fary1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

۱-بله شما می توانید زیرپوش تهیه کنید اما یابد سفید رنگ و استین دار باشد.
    ۲- شما از همان روز اول تحت بیمه هستید گرچه ممکنه دفترچه بیمه را کمی بعد تر نحویل دهند اما اگر خدای نکرده در یگان برای شما اتفاقی بیافتد در صورت لزوم در بیمارستان ارتش با هزینه خود ان ها بستری خواهد شد
    ۳-شلور هم همان لباس فرم یعنی استتار کویری.
    ۴- خیر در اموزشی همان روز اول به شما استحقاقتون رو میدن و جز الزامات است حالا می خواهید استفاده کنید یا نه ، حتی در یگان هم تقسیم شدید استحقاق خواهید داشت از شما حتی امضا میگیرند که شما این اقلام را تحویل گرفتید .
    حالا من برا راحتی و اطمینان، 2 تا زیرپوش و یه شلوار راحتی میبرم. لامصبا اینکه جز موبایل و زیورآلات نمیگن چی نیارین آدمو اذیت میکنه. مثلاً من فکر می کردم ریش تراش برقی میشه برد (فیلیپس) اما نمیذارن. راستی حتی تو 01 هم ریش تراش و موزر برقی نمیذارن ببری نه؟(قیچی چی؟ )
    Last edited by shakhdar; 12-04-2015 at 18:01.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سه سال قبل که من انجا بودم حساسیت و محدودیتی در ریش تراش برقی نبود نه تنها من بلکه عده ای دیگر نیز از ریش تراش برقی استفاده می کردند اما شاید بتازگی تصمیمات جدیدی در این باره گرفته شده باشد.

7. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سه سال قبل که من انجا بودم حساسیت و محدودیتی در ریش تراش برقی نبود نه تنها من بلکه عده ای دیگر نیز از ریش تراش برقی استفاده می کردند اما شاید بتازگی تصمیمات جدیدی در این باره گرفته شده باشد.
    پس تا حالاش 2 تا شبهه ایجاد شد که فردا میرم نظام وظیفه می پرسم:
    1- ریش تراش برقی
    2- مسئله بیمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان عزیز لطفا این دو سوال من را پاسخ دهید؟
    1- ریزش موی سکه ای شامل بندی برای معافیت نمیشه؟
    2- ژیلت در آموزشی مجاز هست یا نه؟ کلا با چی ریشمون را باید بزنیم؟

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام

ایا در یگان هم استحقاقی میدن .؟ اگر میدن چه چیز هایی هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

یکسال بعد از خدمت دوباره استحقاقی میدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

یکسال بعد از خدمت دوباره استحقاقی میدن

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

من آموزشیم رو تموم کردم و قراره پس فردا برم یگان اصلی (تیپ 121 تکاور تبریز)..
    لطفا در مورد روز های اول بیشتر توضییح بدین..
    چرا به اینجور سوال ها جواب سربالا ندیم مگه قراره چی بشه و نشه
    بیشتر توضییح بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •