سرویس 128 به اصطلاح نامحدود بعد از 10 گیگ دانلود:
سرعت دقیق 61 کیلوبایته و به شدت کند به نظر میرسه... حداقل نکردن بذارنش رو 70.....
سرویس 256 یا 512 10 گیگ از این سرویس خیلی خیلی بهتره![]()
سرویس 128 به اصطلاح نامحدود بعد از 10 گیگ دانلود:
سرعت دقیق 61 کیلوبایته و به شدت کند به نظر میرسه... حداقل نکردن بذارنش رو 70.....
سرویس 256 یا 512 10 گیگ از این سرویس خیلی خیلی بهتره![]()
تشکر از شما
من قبلا این مشکل را در اون تاپیک هم عنوان کردم و سر خط هم همینه هیچ فرقی نمیکنه
مشکلم دقیقا اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شرکت هم زنگ زدم گفتن باید با مخابرات منطقه تون تماس بگیرید که براتون برسی کنند !!!
به نظر شما من این نویزو چیکارش کنم و کی مسئول این مشکل هست و از بیرون منزل سیم کشی ایراد داشته باشه و به نقل از اینها من برم به مخابرات منطقه اصلا اینها اهمیتی میدن و ارزش داره وقت بگذارم براش یا نه یه مدت میام و میرم و اخرش هم هیچ !!
دیشب ساعت 1 سرعتم اومد روی 5 و شبانه کلاً 50 مگ دانلود نشده , امروز وضع بهتر بود اما الان 2 ساعته بازم افتضاحه حتی یه سایت معمولی هم باز نمیکنه
پریزی که سر خط هست چک کنید سولفاته یا زنگ نزده باشه!
باید توی مرکزتون نویز را چک کنن اگه اونجا خوب بود مشکل از کابل کشی هست و مسئولش مخابراته
اگر مخابرات اهمیت نداد از طریق بازرسی مخابرات و تنظیم مقررات شکایت کنید
Last edited by ahriman323; 16-03-2014 at 21:22.
آره روی 2 مگ بسته شده حتما زنگ بزن چون خودشون تو سایتشون گفتن که تمام خطها را رو 9 مگ میبندن البته اگه خطت نویز نداشته باشه چون اگه خطت نویز داشته باشه ممکنه 9 مگ روش جواب نده باید تست کنی ببینی اگه رو 9 مگ ببندن سرعتت بیشتر میشه یا کمتر
Last edited by احمد1379; 16-03-2014 at 21:48.
برای دانلود شبانه باید مودمو یه بار خاموش کنیم یا نیازی نداره؟
واسه منم به مدت 40 روز اینجوری بود بعدش درست شد خدا بهتون صبر بده
آقایون هر کی مشکله نویز داره و مخابرات محله هم رسیدگی نمیکنه
بهترین راه واسه درست کردنش اینه که برید تو سایت تنظیم مقررات و تیکت شکایت بزنید
من خطم نویز داشت و 10-15 روز هر روز سروکله داشتم با مخابرات
بعد یکی از بچه بچه ها محلمون همین مشکله منو داشت بهم گفت برو تو سایت تنظیم مقررات و تیکت بدم
منم گفتم سنگ مفت گنجیشک مفت
تیکت دادم
و بعد از 2 روز
اون روز جمعه اومدن سیم کشی رو عوض کردن
و نویز من از 6 شد 38
و 2 روز بعدش از بازرسی تماس گرفتن به موبایلم و گفتن مشکلتون حل و مامورا پولی نگرفتن ؟
منم گفتم دستتون درد نکنه و پولی هم نگرفتن
شماها هم حتما یا شکایت نامه بزنید از سایت تنظیم مقررات ، قسمت شکایت
مشکل نویزم با 9 مگ قبلا دیگه به این حد نبوده که همش خاموش روشن کنم . 7 - 8 ساعت یکبار خاموش روش میکردم ولی خب ارزششو داشت که سرعت دانلودت 1 مگ در ثانیه باشه
ولی الان در بهترین حالت اگه با کندی کنار بیام برای قطعی هر 30 دقیقه الی 1 ساعت مجبورم مودمو ریستارت کنم . در ضمن SNR هم پایین نماید و در حد 6.2 تا 6.5 هست ولی لینک مدام میپره بخصوص اگه با کریو انلاین شم که دیگه بدتر سریع لینک میره !!
خوش بحالت دوست عزیز
این کاری که برای شما کردن برای من فکر کنم تو رویا انجام بشه چون اینایی که من میشناسم فکر نکنم حتی منظورمم متوجه بشن اگه هم بشن احتمالا میگه خب خططت 9 هست برو ببند روی 4
چه برسه به تعویض سیم کشی اونم با یه درخواست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)