تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2939 از 4751 اولاول ... 1939243928392889292929352936293729382939294029412942294329492989303934393939 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,381 به 29,390 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

برای من امروز هزینه سرویس ECO256-3 از 1389/12/26 تا 1390/03/25 صادر شده اگه پرداخت نکنم سرویسم قطع میشه و تلفن از رانژه میاد بیرون؟

برای اینکه دوباره وصل کنم باید قرارداد جدید ببندم؟
    تاریخ صادر شدن مهم نیست، مهلت پرداخت مهمه، معمولا بین تاریخ صدور تا تاریخ پرداخت حدودا یک ماه فرصت هست، بعد از اینکه مهلت برداخت هم بگذره و پرداخت نکنید قطع میشه و تماس میگیرین برای برداشتن رانژه. البته اینجا که قبل از جمع آوردی رانژه زنگ زده بودن به دوستم. شهرهای دیگه رو نمیدونم. اگه رانژه هم جمع بهش وصل دوباره ش مشروط به اینه که ظرفیت تکمیل نباشه، یکی-دو ماهی هم طول میکشه،15 تومن هم باید بدید

داره خودمونی میشه HD360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اینی که شما میگی قانون Fair Use Policy هست !
    اینا که شما گفتی درسته اما اگه این 18 گیگ هم تموم بشه سرعت شما پایین میاد اما همچنان نامحدوده .
    اما سرویس های ECO اینطوری نیست .
    هیچ شرکتی نمیاد همچین سرویسی بده که کل دانلودش نامحدود باشه .
    دوسته عزیز اخه من اثلا بیشتر از 17 گیگ دانلود نکردم که این قانون Fair Use Policy شامل بشه. ولی خیلی نامردن اولش برای اینکه ازشون بخری تبلیقات میکنن بعد که میخری اولش خوبه ولی بعد باسیاست کم کم کم میکند سرعتو که مجبور بشی بری ART بالاتر بگیری که دوباره به همون سرعت برسی و پوله بیشتری بدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یکی نیست به این شرکت شیاد بگه اگه نمی تونی سرویس شبانه رایگان بدی چرا اینجوری دلقک بازی در میاری بستن پورتهای چیز پی ان و محدود کردن سرویسهای دانلود و پائین اوردن سرعت و دهها مسخره بازی دیگه
    من که اگه بتونم 256 مخابرات رو بگیرم حتی یک روز هم روی شاتل نمی مونم بدبختی اینجا انتخابها محدوده اما با این وجود سرویس 256 مخابرات شرف داره به 512 شاتل حداقل نامحدوده و مسخره بازی های شاتل رو در نمیاره

4. 2 کاربر از Bardia1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام دوستان

من یه سرویس اکو 512 شاطر گرفتم سرعت بد نیست دانلود رو 85 ثابته روز و شب ولی نمی دونم چرا بعضی سایتها رو باز نمی کنه مثل adobe.com همین باعث شده هرسایتی که فلش داره نشون نده با پشتیبانی تماس گرفتن جواب سربالا داد میگه مشکل از مخابراته.خودم موندم مشکل از کجاست راستی با فیتر شکن باز می شه!!!!!جریان چیه؟

داره خودمونی میشه HD360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان

من یه سرویس اکو 512 شاطر گرفتم سرعت بد نیست دانلود رو 85 ثابته روز و شب ولی نمی دونم چرا بعضی سایتها رو باز نمی کنه مثل adobe.com همین باعث شده هرسایتی که فلش داره نشون نده با پشتیبانی تماس گرفتن جواب سربالا داد میگه مشکل از مخابراته.خودم موندم مشکل از کجاست راستی با فیتر شکن باز می شه!!!!!جریان چیه؟
    دوست عزیز بروخداتو شکر کن اولشه که اینجوریه. برای من که اول گرفته بودم خوب بود ولی کم کم بعد 1ماه بد شود وتا الان که دیگه حالمو داره بهم میزنه اول فقط برای اینکه ازشون بخری تبلیق میکنن بعد که ازشون میخبری برای اینکه بگن دیدی راسته حرفامون 1ماه بت حال میدن بعد کم کم با سیاست سرعتو کم میکنند. راجبه اون سایت هم برای منم باز نمیشه باید با وی پی ان بازش کنی ولی الان وی پی ان هم بستن و اثلا کار نمیکنه

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من سرويس art 1 دارم

سرعت دانلودم فيكس 16 kb هست . اما بعضي ها ميگن دارن بالاتر از اين سرعت ميگيرن مگر ميشه .

Downstream 33.4

بين 37.5 تا بين 35.5 Upstream هست خوبه يا نه.

نامردا پورت 11536 رو هم بستن.

را ستي كسي ميدونه اين چيه

من بصورت ppoe وصل ميشم يعني هيچ كانكشني ندارم خود مودم بصورت اتوماتيك وصل ميشه . اما چد وقته بعد 30 دقيقه اين كانكشن ساخته ميشه و وقتي dc ميكنمش كلا dsl من قطع ميشه.

سرعت ART1 همونطور که من و بقیه هم گفتیم . روزها حداکثر 25 و شب ها 16 هست.
    ppoe تا حایی که من یادمه مربوط به چیز پی ان میشد . با چیز پی ان قضیه فرق می کنه و ممنکه واسه این باشه که به حداکثر سرعت نمیرسین.
    این مشکلاتت هم احتمالا به خاطر همین محدودیت هایی هست که جدیدا واسه چیز پی ان و پورت های اون درست کردن.
    سرویس من 512 eco هست، مودمadsl با USB به کامپیوتر وصله ، شخصی که اومده بود نصب کنه گفت با LAN
    سرعت بالاتره، واسه بازار گرمی گفته یا واقعا بالاتره!!؟ من الان با IDM با سرعت83KB/s دانلود میکنم،
    LAN بگیرم؟؟
    اون پشتیبان واست جک گفته. تو سرعت هایی در این حد پایین و ذغالی ما هر دو روش به راحتی جواب میده و مشکلی نداره.
    تو سرعت های مثلا 20 mb/s تازه شاید تفاوت رو بین 2 روش حس کنی.
    مثال : 1 خر بارکش داریم بعد یارو میگه این خره 1 گرم برنج رو سریعتر و راحت تر از 2 گرم برنج میبره ! در حالی که فرقی براش نداره.
    ولی بار 100 کیلویی برنج با 200 کیلویی واسش فرق داره !

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امروز نت افتضاحه!!!!
    هيچ سايتي راحت باز نميشه
    پينگ هم كه مثل هميشه فاجعه س!!
    تا كي اوضاع اينطوريه؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

الان شما می دونی چقدر پایین میاد ؟ سرعت انقدر کم میشه که پیج نمیشه باز کرد.قبلا که 36 بود 12 میشد الان سرعت زیره نصف میاد یعنی ماکسیمم 7-8
    این تازه با دانلود منیجر هست. معمولی از دایال آپ بدتره. تقریبا با قطع کردن زیاد فرقی نداره.
    نه من ART ندارم که ببینم چقدر سرعت میاد پایین .

اینم رو هوا گفتی . همین الان چند نفر رو از پیشگامان میشناسم که نامحدود 512 دارن (البته قیمت بالاست)
    پول بده همچین بهت نامحدود میدن کفت ببره(البته نه شاتل.) درسته با 30-40 تومن هیچ جایی نا محدود نمیدن. قیمت های نامحدود بالای 512 معمولا ضریب 100 هزار دارن.
    و در ضمن اصلا کسی اینجا گلایه نکرد که ART ترافیک دانلودش کمه. حرف ما اینه که سرعت رو کم کردن و پایین نگه داشتن و حتی به همون محدودیت دانلود تعیین شده با این سرعت کم نمیشه نزدیک شد.
    خوبه خودتم میگی قیمت ها بالاست.
    شاتل هم میتونه پهنای باند 512 رو ماهی 500 تومن بگیره و بین 2 نفر تقسیم کنه .
    اما اینا همه جزء سیاست های شرکت ها میشه که هر شرکت یه تصمیم واسه خودش میگیره .
    در ضمن اگه رو هوا جواب میدم لزومی نداره جواب صحبت های منو بدی . نه ؟

من واقعا تعجب میکنم.شماها رو چه حساب موندید شاتل؟خود ازاری دارید؟مشکترک شاتل میمونید و هر روز هم شکایت دارید.
    دقیقا با ایشون موافقم !
    شماها اگه ناراضی هستین چرا از شرکت دیگه استفاده نمیکنین ؟

ببین برای شما cloob.com باز میشه ؟
    نه کلا کلوب از database مشکل داره ( یعنی مشکل دارش کردن ! )

دوسته عزیز اخه من اثلا بیشتر از 17 گیگ دانلود نکردم که این قانون Fair Use Policy شامل بشه. ولی خیلی نامردن اولش برای اینکه ازشون بخری تبلیقات میکنن بعد که میخری اولش خوبه ولی بعد باسیاست کم کم کم میکند سرعتو که مجبور بشی بری ART بالاتر بگیری که دوباره به همون سرعت برسی و پوله بیشتری بدی
    والا دوست عزیز قانونا باید بالای 17 یا 18 گیگ باشه .
    شما از چند سرور مختلف دانلود کن بازم اگه مشکلی بود با پشتیبانی آنلاین در ارتباط باش و پیگیری کن .
    Last edited by Oracle_Eldorado; 21-02-2011 at 17:02.

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

دوستان من وی پی ان از ایرانیان دیتا دارم مدتیست سرعت از طریق آن حدود صفر است شب و روز، سوال دارم که آیا اکانت من مشکل داره (آخه سایت فروشنده باز نمیشه) یا شاتل این اتصال را بسیار محدود و بیت به بیت کرده؟

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من واقعا تعجب میکنم.شماها رو چه حساب موندید شاتل؟خود ازاری دارید؟مشکترک شاتل میمونید و هر روز هم شکایت دارید.
    خیلی از دوستان که قبلا اینجا اعتراض می کردن از شاتل رفتن من هم اگه ISP دیگه ای بیاد و منطقه ما رو پوشش بده یا حتی خود مخابرات سریعا فرار می کنم از شاتل.
    به هر حال اگه کسی می خواد از شاتل بره اولش با اعتراض و شکایت شروع میشه . کسی که راضی باشه که خارج نمیشه .
    یه پروسه زمانی به یوزر ها فشار میاد تا کارد به استخون برسه و خارج شن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 52 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 52 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •