با بسته ۳ ساعته توی ۳ ساعت
البته یه ۲۰ دقیقه ایش بیخودی هدر رفت چون چیز دیگه ای واسه دانلود نداشتم
با بسته ۳ ساعته توی ۳ ساعت
البته یه ۲۰ دقیقه ایش بیخودی هدر رفت چون چیز دیگه ای واسه دانلود نداشتم
دوستان کسی در مورد مودم M810 ایرانسل اطلاعاتی داره؟ قیمتش تو نمایندگی 169 هزار تومن میدن ولی متاسفانه تو خود سایت ایرانسل این مودم نیست. الان میخوام بگیرم ولی نمیدونم خوبه یا نه و علت اینکه چرا این مودم تو خود سایت ایرانسل نیست چیه؟
اگه قبلا تو این تایپیک بحث شده در موردش ممنون میشم صفحه رو بگید
دوستان الان من یک کانال تلویزیون مثلا ۱ رو روی لنز ببینم ترافیکم رایگانه یا از بسته کم میشه؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
من دیروز ثبت نام کردم توی برنامه لنز. الان داشتم شبکه ۳ رو با موبایل نگاه می کردم از حجم اینترنت کم نمیشه.
اما احتمال میدم یه تبادل دیتای کمی در حد ۱۰ تا ۲۰ مگ انجام میشه برای چند ساعت تماشای انلاین.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
پخش زنده همه کانال های تلوزیون تو برنامه لنز رایگانه
من خودم روزی چند گیگ تلوزیون آنلاین نگاه میکنم با آخرین حد کیفیت
البته فقط رو نت خود ایرانسل رایگانه
اگه کنترل مصرف آزاد برات فعال باشه حتما باید بسته داشته باشی ولی اگر نه که میتونی بازهم ببینی
====
روی همراه اول و آسیاتک و های وب هم میتونید از aio استفاده کنید که برای اون ها رایگان حساب میشه
دوستان از اول رمضون تا همین پریشب سرعت اومده بود پایین من دیگه ترسیدم بسته شبانه بخرم. الان اوضاع چطوره شبا سرعت اوکیه؟
Sent from my K01Q using Tapatalk
پلاس ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
یه مقدار دیتا جهت اپلود ازتون کسر میشه، خیلی ناچیر هست چند ساعت تماشا کنی در حد 10 مگ
من با اخرین حد کیفیت میبینم ! بعضی وقت ها میبینی 5 گیگ دان شده و بالای 1.5 گیگ آپلود :|
اون قسمت هایی که نوشته رایگانه ، کاملا رایگانه ! 100 کیلوبایت هم داشته باشی و تلوزیون ببینی باز همون 100 کیلو میمونه ! تست کردم همه جوره خودم
شارژ گوشیت ۰ باشه بسته هم نداشته باشی باز میکنه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)