تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2938 از 4105 اولاول ... 1938243828382888292829342935293629372938293929402941294229482988303834383938 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,371 به 29,380 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست گرامى، در اموزشى شما چون درجه نداريد مانند سرباز صفر هستيد و اگر شما را هم سرباز صدا كردن نبايد ناراحت بشيد البته امروزه در پادگان هاى اموزشى گروهان هاى بچه هاى تحصيل كرده از ديپلم ها جداست و معمولا ان ها را اقاى دانشجو صدا مى زنند اما در مورد مسولبت در يگان اين طور نيست كه يك نفر به تنهايي مسول نظافت سرويس ها يا اسايشگاه باشد يا نظافت محيط خارج پادگان را بر عهده داشته باشد بلكه به تعداد افراد حاضر در يگان گروه تشكيل مى دهند و هر گروه را مسول يك وظيفه خاص مى كنند مسوليت اشپزخانه از همه سختر است چون بايد هم غذا را به موقع تحويل بگيرند و هم در توزيع ان دقت كنند تا مبادا به كسى غذا كم نرسد، شما هر چقدر هم خوب يك وظيفه را به درستى انجام دهيد هميشه جاى اعتراض براى فرمانده يگان وجود خواهد داشت ، هيچگاه براى هيچ پيشنهادى در خدمت داوطلب نشويد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    دوست عزیز یه سری سؤال داشتم تو صفحات قبل هم گفتم ممنون میشم ج بدید:
    1- لباس شلوار تو خونه و زیر پیراهنی ببریم یا میدن همون اول یا باید با لباس سازمانی (غیر از وضعیت آماده) بخوابیم؟
    2- به نظر شما، من برم بیمه سلامتمو باطل کنم و منتظر بیمه نیروهای مسلح باشم؟
    3- ساک به نظرتون چی ببرم؟ معمولن کمدها چجورین تا ساکی ببرم که توش جا بشه؟ کوله چی، بهتره؟
    4- من واسه تپش قلب و غلظت خون مجبورم 3 مدل دارو بخورم. آیا به اینا گیر میدن و باید حتماً نسخه‌ی پزشکمو ببرم؟
    Last edited by shakhdar; 12-04-2015 at 16:32.

2. این کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یکی میگه برای گرفتن مسئولیت تو آموزشی داوطلب شید یکی میگه داوطلب نشید
    آخر ما چکار کنیم؟
    ببنید یکی دیگه هم گفت برا قبول مسئولیت باید ریسک کنید و اگر کردید به نحو احسنت انجام بدید و اونوقته که میارزه. من که خودمو راحت می کنم و چیزی نمی گیرم مگر اینکه کاری بهم بدن. چون قبول مسئولیت استرس و اعصاب می خواد و من ندارمش. اگه آخر سر هم گفتن دستشویی بشور درسته دون شأنه (البته یه نیم نگاه هم به اونایی بکنید که شغلشون اینه پس اونا چی بگن؟) و سخت، اما حداقل خودم درخواست ندادم که مسئولش باشم. اینم بدونید یه وقت می خواید زرنگ بازی در بیارید ولی طرف مقابل می خواد دستتونو بخونه! این آخری هم هس!

داره خودمونی میشه pooria1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

درود..
    من اعزام 1 اردیبهشتم - لیسانس با بسیجی فعال و برگ تکمیلی
    پذیرش سپاه گرفتم
    سپاه فجر شیراز افتادم آموزشی - خودمم شیرازم
    چندتا سوال دارم ازتون

1- با توجه به داشتن برگ نکمیلی چند روز آموزشی نگهم میدارن و چقدر اذیت میکنن؟
    2- باید برگ تکمیلیمو قبل از آموزشی ببرم سپاه فجر و نامه کفایت از آموزشی بگیرم یا لازم نیست؟
    3- برای تقسیم خود شیراز میوفتم یا باید از الان پیگیر بشم ؟ (توی سایت نظام وظیفه قسمت جذب زده سپاه فجر فارس)
    4- با توجه ب تک پسر بودن کاراشو الان باید انجام بدم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببنید یکی دیگه هم گفت برا قبول مسئولیت باید ریسک کنید و اگر کردید به نحو احسنت انجام بدید و اونوقته که میارزه. من که خودمو راحت می کنم و چیزی نمی گیرم مگر اینکه کاری بهم بدن. چون قبول مسئولیت استرس و اعصاب می خواد و من ندارمش. اگه آخر سر هم گفتن دستشویی بشور درسته دون شأنه (البته یه نیم نگاه هم به اونایی بکنید که شغلشون اینه پس اونا چی بگن؟) و سخت، اما حداقل خودم درخواست ندادم که مسئولش باشم. اینم بدونید یه وقت می خواید زرنگ بازی در بیارید ولی طرف مقابل می خواد دستتونو بخونه! این آخری هم هس!
    دوره ما تمام کسایی که ارشد بودن منشی گروهان سه به یک نگهبان بودن کارشون فقط نظارت به دلیل رابطه خوبی هم که با فرمانده پیدا میکنن هم مرخصیشون بیشتر بود هم ورزش صبحگاهی کلی حمالی دیگه معاف بودن اخرم حداکثر درجه گرفتن رفتن مسولیت بیشتر از مسولیتی که دارین قبول نکنین یه روز گفتن کی بلده برق کشی لوله کشی جوشکاری کنه تو این موارد منظورشون دواطلب نشید

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوره ما تمام کسایی که ارشد بودن منشی گروهان سه به یک نگهبان بودن کارشون فقط نظارت به دلیل رابطه خوبی هم که با فرمانده پیدا میکنن هم مرخصیشون بیشتر بود هم ورزش صبحگاهی کلی حمالی دیگه معاف بودن اخرم حداکثر درجه گرفتن رفتن مسولیت بیشتر از مسولیتی که دارین قبول نکنین یه روز گفتن کی بلده برق کشی لوله کشی جوشکاری کنه تو این موارد منظورشون دواطلب نشید
    رابطه خوب همیشه باید برش داشته باشی.(که متأسفانه آدمای کمرویی مث من ندارن) بعدشم اون دوست دیگمون خوب میگه: اینکه تو هر مسئولیتی جای اعتراض وجود داره. اومدیم شدیم منشی و یارو از دستخطمون ایراد گرفت؟ چکار کنیم بریم کلاس خوشنویسی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

رابطه خوب همیشه باید برش داشته باشی.(که متأسفانه آدمای کمرویی مث من ندارن) بعدشم اون دوست دیگمون خوب میگه: اینکه تو هر مسئولیتی جای اعتراض وجود داره. اومدیم شدیم منشی و یارو از دستخطمون ایراد گرفت؟ چکار کنیم بریم کلاس خوشنویسی؟
    واسه منشی بودن روز اول ازت تست خط میگیره

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واسه منشی بودن روز اول ازت تست خط میگیره
    کلاً تو پادگان چه مسئولیتهایی هس؟ شما یه لیست عمومی میتونید بکنید؟ خواهشاً بینشون کاما یا واو بندازین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شستن اسایشگاه-جارو کردن جلو اسایشگاه- شستن کلاس های درس-اشپزخانه-نانوایی-پخش غذا و شستن دیگ غذا- شستن سلف-تمیز کردن فضای سبز-ارشدها-منشی- مسول کلاس ها-مسول شستن دستشویی ها _انباردار- جمع اوری زباله ها-تخلیه زباله-مسول حمام- تمیز کردن حمام-دژبان ارشد گروهان-مسول بوفه-مسول کتابخانه- مهدیه -مسول تلفن کارتی -شستن ابخوری ها -مسول دفتر گروهان -مسول ارتباط بین گروهان با فرمانده پادگان بیشتر از این یادم نمیاد این کار هر روز صبح و عصرها تکرار میشه
    Last edited by fary1367; 12-04-2015 at 17:20.

10. 5 کاربر از fary1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یکی میگه برای گرفتن مسئولیت تو آموزشی داوطلب شید یکی میگه داوطلب نشید
    آخر ما چکار کنیم؟
    سری که درد نمیکنه رو دستمال نمی بندند، در خدمت همیشه دنبال یک نفر می گردن که تفصیرها را به گردن او بندازن، ارشد یگان شاید خیلی دهن پر کن باشه اما شما باید مسولیت کلی سرباز رو به عهده بگیرید هم از طرف فرماندهی یگان تحت فشار هستید هم باید با کلی سرباز با خلق و خو مختلف کنار بیاید به هرحال هنگامی که اعزام شدید بهتر معتی این حرف ها رو درک می کنید.
    دوست عزیز یه سری سؤال داشتم تو صفحات قبل هم گفتم ممنون میشم ج بدید:
    1- لباس شلوار تو خونه و زیر پیراهنی ببریم یا میدن همون اول یا باید با لباس سازمانی (غیر از وضعیت آماده) بخوابیم؟
    2- به نظر شما، من برم بیمه سلامتمو باطل کنم و منتظر بیمه نیروهای مسلح باشم؟
    3- ساک به نظرتون چی ببرم؟ معمولن کمدها چجورین تا ساکی ببرم که توش جا بشه؟ کوله چی، بهتره؟
    4- من واسه تپش قلب و غلظت خون مجبورم 3 مدل دارو بخورم. آیا به اینا گیر میدن و باید حتماً نسخه‌ی پزشکمو ببرم؟
    ۱-شما در استحقاقتون ۱ الی ۲ عدد زیرپوش ، شورت همچنین البسه گرم نیز خواهید داشت اما در هنگامی که در اسایشگاه هستید در تایم استراحت باید شلوار فرم به همراه زیر پوش باشه البته من در ۰۱ بچه های زیادی بودند که شلوار گرم شخصی پا می کردند و حساسیت کمتری داشت اما در ۳ پادگان بعد از ۰۱ دیدم که نسبت به سرباز صفرها بیشتر حساسیت است یعنی در اسایشگاه بچه های تحصیل کرده اگر افسر نگهبان ان شب می امد به این موضوع عکس العمل نشان نمی داد.
    ۲-به نظر من هر دو بیمه را داشته باشید برای بیمه نیروهای مسلح از حقوق شما هر ماه مبلغی کسر می شود
    ۳-سایز کمدها کوچک است و از دو بخش تشکیل شده بخش بالایی ان بززگتر است که می توانید السه خود را قرار دهید بخش پایینی ان باید حوله مسواک و لیوان و اینه قرار دهید ، توجه کنید که کمد ها را نمی توانید به دلخواه خودتون باشه باید طبق دستورات انکادر کنید و گاهی سرزده معمولا در ماه اول بازدید می کنند. ساک رو هم باید در کیسه انفرادی که جز استحقاقتون است در ان قرار می دهید و کیسه را نیز در زیر تخت می گذارید ، یک قفل برای کیسه تهیه کنید و یک قفل کمدی هم برای کمد به همراه داشته باشید البته در بوفه ۰۱ این ها پیدا می شه.
    ۴-هر گونه دارویی رو برای بیماری نیاز دارید باید به همراه نسخه پزشک باشد.

12. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

۱-شما در استحقاقتون ۱ الی ۲ عدد زیرپوش ، شورت همچنین البسه گرم نیز خواهید داشت اما در هنگامی که در اسایشگاه هستید در تایم استراحت باید شلوار فرم به همراه زیر پوش باشه البته من در ۰۱ بچه های زیادی بودند که شلوار گرم شخصی پا می کردند و حساسیت کمتری داشت اما در ۳ پادگان بعد از ۰۱ دیدم که نسبت به سرباز صفرها بیشتر حساسیت است یعنی در اسایشگاه بچه های تحصیل کرده اگر افسر نگهبان ان شب می امد به این موضوع عکس العمل نشان نمی داد.
    ۲-به نظر من هر دو بیمه را داشته باشید برای بیمه نیروهای مسلح از حقوق شما هر ماه مبلغی کسر می شود
    ۳-سایز کمدها کوچک است و از دو بخش تشکیل شده بخش بالایی ان بززگتر است که می توانید السه خود را قرار دهید بخش پایینی ان باید حوله مسواک و لیوان و اینه قرار دهید ، توجه کنید که کمد ها را نمی توانید به دلخواه خودتون باشه باید طبق دستورات انکادر کنید و گاهی سرزده معمولا در ماه اول بازدید می کنند. ساک رو هم باید در کیسه انفرادی که جز استحقاقتون است در ان قرار می دهید و کیسه را نیز در زیر تخت می گذارید ، یک قفل برای کیسه تهیه کنید و یک قفل کمدی هم برای کمد به همراه داشته باشید البته در بوفه ۰۱ این ها پیدا می شه.
    ۴-هر گونه دارویی رو برای بیماری نیاز دارید باید به همراه نسخه پزشک باشد.
    1- زیرپوشا که می پوشیم باید حتماً همونی باشه که میدن؟ (یا خودم می تونم سفیدرنگ سایز خودم ببرم؟)
    2- منظورتون از شلوار فرم همونه که تو روز می پوشیم یا لباس شب راحتتره و فرق داره؟
    3- تا اونجایی که من میدونم هر 2 بیمه رو نمیتونیم داشته باشیم. هر کدوم رو می خوایم اگر اون یکی رو داریم باید باطلش کنیم. اگر خدای نکرده تو آموزشی طوریمون شد آیا میذارن از همون بیمه سلامت که دارم استفاده کنیم تو درمانگاه و بیمارستان ارتش یا حتماً باید برا استفاده از بیمه سلامت به مرجعی غیر از نیروهای مسلح مراجعه داشته باشیم؟
    4- و یه سؤال مهمتر اینکه آیا میشه از استحقاقی‌هایی مث زیرپوش و مسواک و خمیر دندون و واکس و حق بیمه و اینا که خودمون هم می تونیم ببریم صرف نظر کنیم و جاش پولش رو ازمون کم نکنن؟ چون تا اونجایی که من میدونم پول این چیزا از اون حسابی که باز کردن و برامون میریزن کم میشه.
    Last edited by shakhdar; 12-04-2015 at 17:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •