دیشب خوب بود ... eco 512
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیشب خوب بود ... eco 512
![]()
Last edited by *M!L4D*; 21-02-2011 at 10:41.
من واقعا تعجب میکنم.شماها رو چه حساب موندید شاتل؟خود ازاری دارید؟مشکترک شاتل میمونید و هر روز هم شکایت دارید.
چقدر خوب! قدر سرویستون رو بدونین تهران برای من art 3 هست شب و روز روی 30 kb ثابت هست!الیته پینگ هم ثابت و پایین هست که اینش خیلی خوبه !
میلاد خان سرویست چیه ؟؟
1/5 گیگ دانلود ....![]()
بله دیشب خوب بود مال من 1.618.652KB
سرویس من 512 eco هست، مودمadsl با USB به کامپیوتر وصله ، شخصی که اومده بود نصب کنه گفت با LAN
سرعت بالاتره، واسه بازار گرمی گفته یا واقعا بالاتره!!؟ من الان با IDM با سرعت83KB/s دانلود میکنم،
LAN بگیرم؟؟
شما کدوم شهری ؟
اره دیشب بد نبود...![]()
ببین برای شما cloob.com باز میشه ؟
من سرويس art 1 دارم
سرعت دانلودم فيكس 16 kb هست . اما بعضي ها ميگن دارن بالاتر از اين سرعت ميگيرن مگر ميشه .
Downstream 33.4
بين 37.5 تا بين 35.5 Upstream هست خوبه يا نه.
نامردا پورت 11536 رو هم بستن.
را ستي كسي ميدونه اين چيه
من بصورت ppoe وصل ميشم يعني هيچ كانكشني ندارم خود مودم بصورت اتوماتيك وصل ميشه . اما چد وقته بعد 30 دقيقه اين كانكشن ساخته ميشه و وقتي dc ميكنمش كلا dsl من قطع ميشه.
![]()
Last edited by anahita2002_anahita2002; 21-02-2011 at 11:08.
نه این سایت مشکل داره، بخاطره هاستش هست، قم
برای من امروز هزینه سرویس ECO256-3 از 1389/12/26 تا 1390/03/25 صادر شده اگه پرداخت نکنم سرویسم قطع میشه و تلفن از رانژه میاد بیرون؟
برای اینکه دوباره وصل کنم باید قرارداد جدید ببندم؟
مال من یکبار همینجوری شد و سرویس آینده رو صادر کرد و و 5گیگ دوره بعد هم اضافه شد، منم که نمیخواستم دوباره تمدید کنم 5گیگ رو استفاده کردم و شباشم حسابی دانلود کردم بعد از 3 روز قطع شد
بله، بستگی داره دوبارتون کی باشه ، اگه منظورت طبق همون تاریخیه که گفتی نه نباید قرارداد ببندی و باید شیتیل بدی ولی اگه بعد ها یعنی 4-5 ماه دیگه بخوای دوباره بگیری باید هزینه اتصال رو هم علاوه بر هزینه ها بدی
هم اکنون 58 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 58 مهمان)