تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2936 از 4105 اولاول ... 1936243628362886292629322933293429352936293729382939294029462986303634363936 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,351 به 29,360 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واقعا از مطالبی که fary1367 و shakhdar و بچه های دیگه ممنونم...مخصوصا اون مطلبی که در مورد دفترچه بیمه fary1367عزیز گفتش.من دارم وسایل و بارو بندیلمو آماده میکنم میزارم تو ساک که چندروز دیگه راهی بشیم...فقط میخاستم اهمیت مطالبی که گفته میشه رو بگم...خدا خیرتون بده رفقا.
    آره اینا هم مهمن هم نه. (شبیه سخنرانی طرف شد که گفت هم موافقم هم نه ) چون استرس الکی هم نباید بگیری. در ضمن من یه عذرخواهی دوباره (dubble) هم به دوست دیگمون fary1367 بدهکارم که بر اساس یک سوء تفاهم پیش اومد. راستی عامو از الآن داری جمع و جور می کنی که معلومه چقد استرس داری! بیخیال تا جمعه حال کن بذار برا بعد )
    Last edited by shakhdar; 12-04-2015 at 21:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واقعا از مطالبی که fary1367 و shakhdar و بچه های دیگه ممنونم...مخصوصا اون مطلبی که در مورد دفترچه بیمه fary1367عزیز گفتش.من دارم وسایل و بارو بندیلمو آماده میکنم میزارم تو ساک که چندروز دیگه راهی بشیم...فقط میخاستم اهمیت مطالبی که گفته میشه رو بگم...خدا خیرتون بده رفقا.
    مرسی از محبتی که داری سخت نگیرین من بار اول خیلی برام سخت بود شاید واسه این بود کم تجربه بودم نمیدونستم اینده چی قرار بشه ولی سه ماه بعد اموزشی که روال دستتون بیاد اعصابتون راحته مراقب خودتون خیلی باشین من ادم دیدم سوسول بازی در میاورد حمام نمیرفت میگفت دلم نمیشینه به خودش نمیرسید جلو چشم همه ما تمام بدنش با برادر دوقولوش قارچ گرفت عملا داشتن میپوسیدن خودتون ضعیف بگیرین بیحال بازی در بیارین فشار بیشتر بهتون تحمیل میشه
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آره اینا هم مهمن هم نه. چون استرس الکی هم نباید بگیری. در ضمن من یه عذرخواهی دوباره (dubble) هم به دوست دیگمون که ذکر کردید بدهکارم که بر اساس یک سوء تفاهم پیش اومد. در ضمن عامو از الآن داری جمع و جور می کنی که معلومه چقد استرس داری! بیخیال تا جمعه حال کن بذار برا بعد )
    من یه ساک کوچولو دارم از اینا که جمع میشه یه کوچولو میشه بعضی چیزا که نداشتم گرفتم ریختم داخلش حالا هرچی نیاز بود نبرده بودی میخری دیگه نظام بالاخره استرس خودشو داره منم که شش ماه قبلا خدمت کردم باز هرجا باشم باز از صفر باید شروع کنم کسی از فرمانده هایی که هستن شاید دیگه نشناسم مسلما یکم سخته تا اینکه با همه اشنا باشی احترامتو نگه دارن

4. این کاربر از fary1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من یه ساک کوچولو دارم از اینا که جمع میشه یه کوچولو میشه بعضی چیزا که نداشتم گرفتم ریختم داخلش حالا هرچی نیاز بود نبرده بودی میخری دیگه نظام بالاخره استرس خودشو داره منم که شش ماه قبلا خدمت کردم باز هرجا باشم باز از صفر باید شروع کنم کسی از فرمانده هایی که هستن شاید دیگه نشناسم مسلما یکم سخته تا اینکه با همه اشنا باشی احترامتو نگه دارن
    هممم. میگم یه 2 3 تا سؤال پرسیدم نگفتید:
    1- بیمش بهتر از سلامته؟
    2- مرخصی بدن میشه تو پادگان باز موند؟
    3- اصل شناسنامه و کارت ملی علاوه بر کپی‌هاشون لازمه؟
    شما میگید بخرید ولی من دانشگاه هم بودم هرچی لازم بود قبلش می خریدم پر می کردم میرفتم. آدم 50 تومن هم زورش میاد بده واسه خدمت. تازشم تا حالا برا خود کارای اعزام شاید نزدیکای 50 خرج کرده باشم. یادم نیست وگرنه لیست می کردم.
    Last edited by shakhdar; 12-04-2015 at 13:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هممم. میگم یه 2 3 تا سؤال پرسیدم نگفتید:
    1- بیمش بهتر از سلامته؟
    2- مرخصی بدن میشه تو پادگان باز موند؟
    3- اصل شناسنامه و کارت ملی علاوه بر کپی‌هاشون لازمه؟
    شما میگید بخرید ولی من دانشگاه هم بودم هرچی لازم بود قبلش می خریدم پر می کردم میرفتم. آدم 50 تومن هم زورش میاد بده واسه خدمت. تازشم تا حالا برا خود کارای اعزام شاید نزدیکای 50 خرج کرده باشم. یادم نیست وگرنه لیست می کردم.
    بیمش بهتره مرخصی اختیاریه که خودت باید درخواست بدی من ندیدم به اجبار بگن از پادگان برید چون شما تنها از راه دور نیستید زیاد هستن 50 تومن که شامپو ضد افتاب میشه پنجاه تومن فکر پول نباش فکر سلامتی خودت باش خرج کسی دیگه که نمیکنی خرج خودت میکنی نذار بهت سخت بگذره نهایت طول خدمت بخوای خرج کنی یا نکنی پانصد تومن تفاوتش نیست پول واسه خرج کردنه فکرشو نکن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کپی بردار اصل مدارکتم بردار عکسم بردار واسه دفترچه بیمه میگن عکس بدید دوره ما یادم نیست فتوکپی گرفتن یا نگرفتن ولی چون تو برگ ابی نوشته بردار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

روز خدمت میبینمتshakhdar اگر اعزامت از شیراز باشه منم اول اردیبهشت میام پل پیرنیا از اونجا میرم اراک اموزشی ارتش افتادی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

اگه تو دوران خدمت یه مشکل جسمی پیدا کردیم مثلا لازم شد که زانومون رو جراحی کنیم(فرض کنیم که این مشکل رو قبل سربازی هم داشتیم و علتش تمرینات دوره سربازی نبوده) و مجدد فرض کنید هزینه عمل چند میلیونی باشه...حالا سوال؟....همه هزینه بیمارستانو نظام وظیفه تقبل میکنه؟(با دفترچه نیروی مسلح؟) اگه طول درمان چندماه طول کشید معافیت دائم میدن بهمون؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هزینشو قبول میکنه خیلی بچه ها بودن بیمارستان ارتش دندون هاشون درست کردن روکش کردن بشرطی که بیمارستان خود ارتش باشی نه بیمارستان های دیگه معافیت باید پزشک نظر بده اگر طول درمانت زیاد باشه میری کمسیون احتمال داره اون چندماهی که نرفتی از اونطرف بیشتر نگهت دارن حداکثر تا یکماه با تایید پزشک معتمد فرمانده بهت مرخص میدن
    Last edited by fary1367; 12-04-2015 at 14:08.

11. این کاربر از fary1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

آره اینا هم مهمن هم نه. (شبیه سخنرانی طرف شد که گفت هم موافقم هم نه ) چون استرس الکی هم نباید بگیری. در ضمن من یه عذرخواهی دوباره (dubble) هم به دوست دیگمون که ذکر کردید بدهکارم که بر اساس یک سوء تفاهم پیش اومد. راستی عامو از الآن داری جمع و جور می کنی که معلومه چقد استرس داری! بیخیال تا جمعه حال کن بذار برا بعد )
    استرس که دارم چرا دروغ بگم..اما فعلا نمیتونم برم سراغ عشقو حال...هرچقدر بیشتر میریم جلو و به زمان اعزام نزدیکتر میشیم بیشتر حس میکنم خیلی چیزارو نمیدونم و اگه تا دیروز فک میکردم سربازی همش مسخره بازیه الان دیگه به هیچ وجه...انگار داره واقعیت پیدا میکنه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •