دوستان شرمنده این نوشته زیر یعنی چی؟من الان دفعه بعد بخوام تمدید کنم مدرک ندادم سرویسم و قطع میکنن؟
با توجه به محدودیت استفاده از سرعتهای بیش از 128kbps کاربر متعهد به ارایه نامه مربوط به استفاده اداری از سرویسهای ذیل می باشد.
دوستان شرمنده این نوشته زیر یعنی چی؟من الان دفعه بعد بخوام تمدید کنم مدرک ندادم سرویسم و قطع میکنن؟
با توجه به محدودیت استفاده از سرعتهای بیش از 128kbps کاربر متعهد به ارایه نامه مربوط به استفاده اداری از سرویسهای ذیل می باشد.
نه بابا خواسته گوش زد کنه.نمیخاد
بله بهتره این کارو کنید در هر مودمی این بخش یک اسم داره که به اختصار میگیم Modulation Modem یا ADSL Mode یا ...
اگر این بخش در مودمتون بر روی Auto قرار گرفته بود نیازی نیست به صورت دستی تنظیم بشه چون در 99 درصد اوقات Switch میشه روی مودی که روی پروفایلتون بستن.
آقا من 128 دارم میخوام به 512 ارتقا بدم همین شارژ بعدیمو آنلاین 512 بگیرم حله چیزی نمیخوان؟
بله حله دیگه
جالبه واسه بار اول که برای دوتا خط از پارس میخاستم سرویس بگیرم میگفت برای 256 و بالاتر به جواز کسب نیاز دارین ولی جالبه بعدش دیگه لازم نیس و میشه تا 2 مگ ارتقا داد
من همین الان نگاه کردم.Modulation:G.DMT خوب حالا چیکار کنم اینو؟
اگه شک و شبه ای دارید زنگ بزنید پشتیبانی بپرسید Modulation پروفایلتون روی همین بسته شده یا روی مود دیگه ای...
در کل 90 درصد پروفایل های پارس به صورت Default روی G.DMT هستند مگه این که به هر دلیلی زنگ زده باشید پشتیبانی و جمله ی معروف یک سری تغییرات دادم دوباره تست کنید و بهتون گفته باشه (که یعنی مودتون بسته روی ADSL2+)![]()
یعنی الان مودم من بسته شده رو ADSL2+ ? خوبه یا بده؟![]()
الان من همچین چیزی پیدا کردم. روی 9 مگ بسته شده این؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این صفحه نیست دوست گرامی . شما باید یه همچین صفحه ای را پیدا کنی این خطیه که رو 9 مگ بسته شده.
Last edited by احمد1379; 16-03-2014 at 09:17.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)