واقعا خجالت نمیکشند اسم اینو 4g میگذارند و بابتش از مردم پول میگیرند!
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
واقعا خجالت نمیکشند اسم اینو 4g میگذارند و بابتش از مردم پول میگیرند!
کسی میدونه چطوری محاسبه میشه؟
مودمتون تا چه سرعتی انتقال میده؟ چون با وای فای تست گرفتین. 2.4 گیگاهرتز هست یا 5 ؟
چون 2.4 اگه باشه سرعت رو کامل منتقل نمیکنه. با سیم کارت و با خود گوشی تست بگیرید یا با سیستم و کابل لن.
هرچند میدونم با این شرایط هم باید بیشتر از 1 مگ سرعت بده و ایرانسل گند زده ولی خب گفتم که بدونید
سلام دوستان
بهترین مودم برای استفاده درون خونه که قدرت سیگنال بالا داشته باشه چه مودمی هست ؟
من از مودم هواوی b315 استفاده میکنم ازش خیلی راضی هستم توی این یکساله سرعتم همیشه بین ۳۵ تا ۴۵ مگ متغیر بوده ولی هیچوقت پایینتر نیومده البته ممکنه منطقه ما سرعتها بالا باشه من تو مهرشهر کرج هستم
بهترین نرم افزار برای مدیریت و ایجاد محدودیت برای برنامه ها در مصرف اینترنت چیه؟
NetLimiter
نمی دونم این مهندسین ایرانسل چه فکری می کنن ما رو از قم انداختن روی خوزستان . باز شیراز بهتر بود راست میگن بندازن روی آذربایجان حداقل
Hostname
No Hostname Network [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Iran Cell Service and Communication Company City Kuy-e Farhangian, Khuzestan, Iran Latitude/Longitude 31.3568,48.7589 Carrier Irancell Route [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب خونه پسر عموم خوابیدیم..شمیران نو ...بعد ایرانسل 4 مگ در ثانیه میداد...یعنی 32 مگابیت..بعد 1 ساعته نامحدود گرفتم 900 تومن....تو 1 ساعت 10 تا فیلم دانلود کردم...با 900 تومن
وای وای خدا چه شانسی دارم من چرا خونه ما اینقدر سرعت ایرانسل کمه....حیف حیف 1000000000 حیف...
کاشکی خونه ما هم مثل خونه پسر عموم سرعت ایرانسل زیاد بود....خونه ما 200 کیلوبایت خونه پسر عموم 4 مگ...لعنت به این شانس....
میتونستم هر شب با 900 تومن 10 گیگ دانلود کنم...حـــــــــــــیـــــ ـــف
مودم E8372 هست و هیچ افت سرعتی نداره قبلا بارها تست کردم و سرعت های تا 50 مگابیت رو هم باهاش داشتم البته در مکان دیگه. این جا که صدرا شیراز هست متاسفانه هیچ گاه سرعت خوب نبوده البته به این افتضاحی هم دیگه نه اما متوسطش حدود 4 مگابیت بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)