تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2935 از 4105 اولاول ... 1935243528352885292529312932293329342935293629372938293929452985303534353935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,341 به 29,350 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز مرسی واسه لیست جالبت. بذار چند قلم هم من بهش اضافه کنم: دارو (سرماخوردگی بزرگسالان + اسهال + استو کدئین + چرک خشک کن + داروهای خاص خودت با نسخه‌ی پزشک مثلاً من تپش قلب دارم یه مدتیه باید پرانول بخورم + پماد کلوتریمازول و آد و پودر بچه برای عرق سوختگی) + مایع دستشویی کوچک تو ظرف در بسته + مدارک (دفترچه بیمه اگر که داری یا چند تا عکس اگر که مال خودشونو می خوای + کپی‌های کارت ملی و شناسنامه و اصلشون + برگه‌های سفید یا آبی و واکسن + مدارک شرایط داری) + البسه متناسب با آب و هوا و منطقه + حوله دستی علاوه بر حوله حمام + ناخن گیر + آویز لباس + قفل هم برای ساک و هم برای کمد + کمی قند + کمی مغزیجات + 50 نقد و حداقل مجموع 200 تو 2 تا حساب (که یکیش همون عابربانک سپه هس) + چند ورق روزنامه باطله و کاغذ سفید
    Last edited by shakhdar; 12-04-2015 at 20:02.

2. این کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

روزی که تقسیم شدید توی یگان بعد اموزشی همه یکجا جمع میکنن واسه سخرانی یه عده ای معمولا کنار جمعیت وایسادن اسم می نویسن یا با بقیه دارن حرف میزنن برگه تقسیم بچه ها رو ازشون میگیرن اینا کسایی هستن که از عقیدتی حفاظت بازرسی و دژبانی هستن که قبل از تقسیم دارن سربازاشون دست چین میکنن سوالاتشونم معمولا میپرسن گواهی نامه داری نماز میخونی مدرکت چیه به اینا جواب سربالا ندید اینجا شانس هایی هستن که دیگه در طول خدمت براتون پیش نمیاد حسرتشو میخورین

4. 4 کاربر از fary1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[QUOTE=mmahestan;8597246]

ممنون، یعنی هم بریم دادگاه هم بریم محضر؟؟ یا یک کدومش؟
    یه کدومش کافیه بری

6. این کاربر از fary1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز مرسی واسه لیست جالبت. بذار چند قلم هم بهش اضافه کنم: دارو (سرماخوردگی بزرگسالان + اسهال + استو کدئین + چرک خشک کن + داروهای خاص خودت مثلاً من تپش قلب دارم یه مدتیه باید پرانول بخورم + پماد کلوتریمازول و آد و پودر بچه برای عرق سوختگی) + مایع دستشویی کوچک تو ظرف در بسته + مدارک (دفترچه بیمه اگر که داری تا خودشون بدن + کپی‌های کارت ملی و شناسنامه + برگه‌های سفید یا آبی و واکسن + مدارک شرایط داری) + البسه متناسب با آب و هوا و منطقه + حوله دستی علاوه بر حوله حمام + ناخن گیر + آویز لیاس + قفل هم برای ساک و هم برای کمد + کمی قند + کمی مغزیجات + 50 نقد و حداقل مجموع 200 تو 2 تا حساب
    لباس ببری نمیتونی بپوشی فقط باید لباس سازمانی که میدن بپوشی دفترچه بیمتو هم اگر باطل نکرده باشی دفترچه نیروهای مسلح بهت نمیدن

8. این کاربر از fary1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

واسه نیرو انتظامی اینجوریه زمانی که اماده باشه باید با لباس کامل با جلیقه ضد گلوله یا لباس واکنش سریع بخوابی لباساشم واقعا سنگین دست پا گیره اگر جایی عملیات بشه همیشه تخم مرغ ابپز با سیب زمینی اپ پز با نان تو پلاستیک اماده ذارن زنگ خطر زدن همین جوری که باید سریع سوار ماشین بشی یکی اینا رو پرت میکنن سمتت اگر نگرفتی افتاد دیگه از یه وعده غذایی خبری نیست اگر کمین باشه خودت هستی تجهیزاتت همین یه پلاستیک دیگه کی بری غذا گیرت بیاد معلوم نیست شرایط سخته دیگه حواستو باید خیلی جمع کنی خیلیا با بی احتیاطی جونشون از دست دادن مخصوصا تعقیب متهم توی کوه یا هر جایی اگر رفت جایی که دید نداشت خیلی با احتیاط باید بری اونجا خیلی از متهم های خطرناک چاقو پشت گردنشون جاسازی میکنن وقتی دست میبرن پشت گردن چاقو برمیدارن پرت میکنن جاهایی که احتمال حملات تروریستی و انتحاری هست اموزش جدا گانه برای مقابله با حملان انتحاری بهتون میدن نگران نباشید
    فکر نمیکردم شرایط انقدرسخت بوده باشه...حالا با این تفاسیر کسی هم بوده که سالم ازین مناطق بیرون اومده باشه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

لباس ببری نمیتونی بپوشی فقط باید لباس سازمانی که میدن بپوشی دفترچه بیمتو هم اگر باطل نکرده باشی دفترچه نیروهای مسلح بهت نمیدن
    یعنی شب غیر از وضعیت آماده باش هم باید لباس سازمانی بپوشیم؟ راستی بیمش چجوریاس؟ از بیمه سلامت بهتره که الآن دارم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان علاوه بر کپی‌های کارت ملی و شناسنامه، لازمه اصلشونم همرامون باشه تو محل اعزام و مکان آموزشی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یعنی شب غیر از وضعیت آماده باش هم باید لباس سازمانی بپوشیم؟ راستی بیمش چجوریاس؟ از بیمه سلامت بهتره که الآن دارم؟
    اره شلوار یه تک پوش راحتی میدن واسه مواقع بیکاری باید اون ها رو بپوشی بیمه نیروهای مسلحه دیگه توی بیمارستان ارتش بری اکثر هزینه ها حتی دارو هم رایگانه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

واقعا از مطالبی که fary1367 و shakhdar و بچه های دیگه ممنونم...مخصوصا اون مطلبی که در مورد دفترچه بیمه fary1367عزیز گفتش.من دارم وسایل و بارو بندیلمو آماده میکنم میزارم تو ساک که چندروز دیگه راهی بشیم...فقط میخاستم اهمیت مطالبی که گفته میشه رو بگم...خدا خیرتون بده رفقا.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فکر نمیکردم شرایط انقدرسخت بوده باشه...حالا با این تفاسیر کسی هم بوده که سالم ازین مناطق بیرون اومده باشه؟؟؟
    من خودم یکماه ماموریت خوردم جون سالم به در بردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •