اگه سرعت شبانه برای خط 9 مگ 500 تا 900 باشه برای 4 باید حدودا نصف باشه ولی از من که رو 4 بسته شده حدودا 30 هست !!![]()
اگه سرعت شبانه برای خط 9 مگ 500 تا 900 باشه برای 4 باید حدودا نصف باشه ولی از من که رو 4 بسته شده حدودا 30 هست !!![]()
از طریق دیدن مشخصات خط در صفحه مودم. آدرسش 192.168.1.1
یوزر و پس ورد هم معمولا admin هستش
بگرد و قسمت status یا adsl statistics رو پیدا کن
البته یه چیز بگم به دوستان خیلی مهمه.درسته سرعت رو 4 مگ بسته شده ولی بعضی وقت ها تو روز هم سرعت بالاتر از 50 نمیره.همه چیز بستگی به پهنای باندی داره که به مرکز مخابراتیتون می دن. پس این 4 مگ من اگه بشه 9 مگ ولی پهنای باند همون باشه هیچ فرقی نمیکنه.اونایی هم که سرعت شبانشون بالا هست از پهنای باندشونه.
دوستان یه سوال...دو ماهه که خطم روی 9 مگ بسته شده بود ..دو شب ساعت خاصی نتم قطع میشد زنگ زدم پشتیانی یه چند راه حل گفت ولی گفت قطعی به احتمال از طرف پارس انلاینه..بعد خطمو برد روی 4 مگ!!!!
بهش گفتم گفت بعد عوض کنید.. حالا که بردند روی 9 مگ اصلا سرعت در روز از 200 بالاتر نمیره!! چیکار کنم؟؟؟
مدتیه سرعت شبانه برای من اینه :
تا ساعت 1:59 دقیقه سرعت دانلود بیش از 1 مگ در ثانیه
از ساعت 02:01 سرعت دانلود حدود 450 کیلوبایت در ثانیه
از ساعت 03:00 سرعت دانلود حدود 500 کیلوبایت در ثانیه
از ساعت 04:00 سرعت دانلود حدود 600 کیلوبایت در ثانیه
از ساعت 05:00 سرعت دانلود حدود 700 کیلوبایت در ثانیه
از ساعت 06:00 سرعت دانلود حدود 850 کیلوبایت در ثانیه
و راس ساعت 07:00 سرعت دانلود بیش از 1 مگ در ثانیه
پینگ شبانه سرور داخلی هم از 150 به بالاست
ضمن اینکه این چیزی که نوشتم معمولش اینه
و برخی شبها هم هست سرعت به 80 هم نمیرسه و برخی شبها هم تا صبح سرعت 900 کیلوبایت در ثانیه هست
زنگ زدم میگه نویز داره!! هیچوقت این شکلی نبود....توی این دو ماه روی 9 مگ جواب میداد..نمیدونم این تغییر 9 مگ به 4 مگی که صبح انجام داد چیکار کرد!!!
برو به تنظیمات مودمت ببین مودالسیون مودمت روی چی بسته شده اگه ADSL 2+ زنگ بزن بگو روی G.DMT بزارن اگه G.DMT الان بگو روی ADSL 2+ بزارن
چون تنها تغییری که پشتیبان مربوطه میتونه بده روی پروفایل به غیر از 4 مگ 9 مگ ...این تنظیماته و برای شما با قبلیه بهتر جواب میداده.
مودولاسیون از توی تنظیمات مودم انجام میشه. مطمئنی اونها هم باید انجام بدن؟
Sent from iPhone ~ Tapatalk
در واقع اصل کاری اون سمتهو بهترین حالت اینه که بپرسی مودالوسیون پروفایلت روی چه حالتی گذاشتن تا شما هم از تنظیمات مودم روی همون بزارید
داداش یه کم بیشتر توضیح میدی؟نگرانمون کردی
یعنی ما بهش بگیم مودالوسیون(انگلیسیشو هم بنویس لطفا) رو چی بسته شده اگه گفت فلان رو بهمان ببندیم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)