تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2935 از 4428 اولاول ... 1935243528352885292529312932293329342935293629372938293929452985303534353935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,341 به 29,350 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

SNR بستگی به خط شما داره ممکنه با 9 مگ بشه 8 یا 6 و یا اصلا قطع بشید . شاید هم مشکلی براتون ایجاد نشه

شما زنگ بزن که برات 9 ببندن اگه دیدی جواب نداد خططت و مشکل داشتید دوباره زنگ میزنید براتون برگشت میدن به قبلی

سرعت شبانه 9 مگی ها از 500 تا 900 هست . و در روز 1 مگ در ثانیه ( بستگی به وضعیت سرورها داره / برخی شبها به 300 کیلو بایت هم نمیرسی )

شرایط فوق برای اینترنت حجمی ( محدود ) هست .

من بعضی وقتها تا صبح حدود 13 گیگ دانلود میکنم
    اگه سرعت شبانه برای خط 9 مگ 500 تا 900 باشه برای 4 باید حدودا نصف باشه ولی از من که رو 4 بسته شده حدودا 30 هست !!

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان از کجا بدونم که خط رو 9 مگ بسته شده یا نه؟
    من 512 داشتم شب ها سرعت دانلود 250 اینا بود الان 1 مگ گرفتم سرعت دانلود از 170 بالاتر نمیره
    از طریق دیدن مشخصات خط در صفحه مودم. آدرسش 192.168.1.1
    یوزر و پس ورد هم معمولا admin هستش
    بگرد و قسمت status یا adsl statistics رو پیدا کن

3. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

SNR بستگی به خط شما داره ممکنه با 9 مگ بشه 8 یا 6 و یا اصلا قطع بشید . شاید هم مشکلی براتون ایجاد نشه

شما زنگ بزن که برات 9 ببندن اگه دیدی جواب نداد خططت و مشکل داشتید دوباره زنگ میزنید براتون برگشت میدن به قبلی

سرعت شبانه 9 مگی ها از 500 تا 900 هست . و در روز 1 مگ در ثانیه ( بستگی به وضعیت سرورها داره / برخی شبها به 300 کیلو بایت هم نمیرسی )

شرایط فوق برای اینترنت حجمی ( محدود ) هست .

من بعضی وقتها تا صبح حدود 13 گیگ دانلود میکنم
    البته یه چیز بگم به دوستان خیلی مهمه.درسته سرعت رو 4 مگ بسته شده ولی بعضی وقت ها تو روز هم سرعت بالاتر از 50 نمیره.همه چیز بستگی به پهنای باندی داره که به مرکز مخابراتیتون می دن. پس این 4 مگ من اگه بشه 9 مگ ولی پهنای باند همون باشه هیچ فرقی نمیکنه.اونایی هم که سرعت شبانشون بالا هست از پهنای باندشونه.

5. این کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان یه سوال...دو ماهه که خطم روی 9 مگ بسته شده بود ..دو شب ساعت خاصی نتم قطع میشد زنگ زدم پشتیانی یه چند راه حل گفت ولی گفت قطعی به احتمال از طرف پارس انلاینه..بعد خطمو برد روی 4 مگ!!!!
    بهش گفتم گفت بعد عوض کنید.. حالا که بردند روی 9 مگ اصلا سرعت در روز از 200 بالاتر نمیره!! چیکار کنم؟؟؟

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

البته یه چیز بگم به دوستان خیلی مهمه.درسته سرعت رو 4 مگ بسته شده ولی بعضی وقت ها تو روز هم سرعت بالاتر از 50 نمیره.همه چیز بستگی به پهنای باندی داره که به مرکز مخابراتیتون می دن. پس این 4 مگ من اگه بشه 9 مگ ولی پهنای باند همون باشه هیچ فرقی نمیکنه.اونایی هم که سرعت شبانشون بالا هست از پهنای باندشونه.
    مدتیه سرعت شبانه برای من اینه :

تا ساعت 1:59 دقیقه سرعت دانلود بیش از 1 مگ در ثانیه

از ساعت 02:01 سرعت دانلود حدود 450 کیلوبایت در ثانیه

از ساعت 03:00 سرعت دانلود حدود 500 کیلوبایت در ثانیه

از ساعت 04:00 سرعت دانلود حدود 600 کیلوبایت در ثانیه

از ساعت 05:00 سرعت دانلود حدود 700 کیلوبایت در ثانیه

از ساعت 06:00 سرعت دانلود حدود 850 کیلوبایت در ثانیه

و راس ساعت 07:00 سرعت دانلود بیش از 1 مگ در ثانیه

پینگ شبانه سرور داخلی هم از 150 به بالاست

ضمن اینکه این چیزی که نوشتم معمولش اینه

و برخی شبها هم هست سرعت به 80 هم نمیرسه و برخی شبها هم تا صبح سرعت 900 کیلوبایت در ثانیه هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان یه سوال...دو ماهه که خطم روی 9 مگ بسته شده بود ..دو شب ساعت خاصی نتم قطع میشد زنگ زدم پشتیانی یه چند راه حل گفت ولی گفت قطعی به احتمال از طرف پارس انلاینه..بعد خطمو برد روی 4 مگ!!!!
    بهش گفتم گفت بعد عوض کنید.. حالا که بردند روی 9 مگ اصلا سرعت در روز از 200 بالاتر نمیره!! چیکار کنم؟؟؟
    زنگ زدم میگه نویز داره!! هیچوقت این شکلی نبود....توی این دو ماه روی 9 مگ جواب میداد..نمیدونم این تغییر 9 مگ به 4 مگی که صبح انجام داد چیکار کرد!!!

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

زنگ زدم میگه نویز داره!! هیچوقت این شکلی نبود....توی این دو ماه روی 9 مگ جواب میداد..نمیدونم این تغییر 9 مگ به 4 مگی که صبح انجام داد چیکار کرد!!!
    برو به تنظیمات مودمت ببین مودالسیون مودمت روی چی بسته شده اگه ADSL 2+ زنگ بزن بگو روی G.DMT بزارن اگه G.DMT الان بگو روی ADSL 2+ بزارن
    چون تنها تغییری که پشتیبان مربوطه میتونه بده روی پروفایل به غیر از 4 مگ 9 مگ ...این تنظیماته و برای شما با قبلیه بهتر جواب میداده.

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

برو به تنظیمات مودمت ببین مودالسیون مودمت روی چی بسته شده اگه ADSL 2+ زنگ بزن بگو روی G.DMT بزارن اگه G.DMT الان بگو روی ADSL 2+ بزارن
    چون تنها تغییری که پشتیبان مربوطه میتونه بده روی پروفایل به غیر از 4 مگ 9 مگ ...این تنظیماته و برای شما با قبلیه بهتر جواب میداده.
    مودولاسیون از توی تنظیمات مودم انجام میشه. مطمئنی اونها هم باید انجام بدن؟

Sent from iPhone ~ Tapatalk

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

مودولاسیون از توی تنظیمات مودم انجام میشه. مطمئنی اونها هم باید انجام بدن؟

Sent from iPhone ~ Tapatalk
    در واقع اصل کاری اون سمته و بهترین حالت اینه که بپرسی مودالوسیون پروفایلت روی چه حالتی گذاشتن تا شما هم از تنظیمات مودم روی همون بزارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

در واقع اصل کاری اون سمته و بهترین حالت اینه که بپرسی مودالوسیون پروفایلت روی چه حالتی گذاشتن تا شما هم از تنظیمات مودم روی همون بزارید
    داداش یه کم بیشتر توضیح میدی؟نگرانمون کردی
    یعنی ما بهش بگیم مودالوسیون(انگلیسیشو هم بنویس لطفا) رو چی بسته شده اگه گفت فلان رو بهمان ببندیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •