تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2935 از 3745 اولاول ... 193524352835288529252931293229332934293529362937293829392945298530353435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,341 به 29,350 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال Tidus and Shayne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام

با توجه به این که 4upld داره بسته میشه، میخواستم از آسیاتک یه سرویس شهاب 10 مگ بگیرم تا فایل های اکانتم رو سریع دانلود کنم. (آخه در حال حاضر با نت 512 مخابرات نمیشه کار خاصی کرد)

کسی اطلاع داره که نت 10 مگ آسیاتک کیفیت مطلوبی داره یا خیر؟

در هر ثانیه چند مگ میریزه؟ مثلا : یه مگ - دو مگ - سه مگ ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

با توجه به این که 4upld داره بسته میشه، میخواستم از آسیاتک یه سرویس شهاب 10 مگ بگیرم تا فایل های اکانتم رو سریع دانلود کنم. (آخه در حال حاضر با نت 512 مخابرات نمیشه کار خاصی کرد)

بهترین راه استفاده از 4g است که اگه همراه اول توی محدوده تون انتن بده بسته شبانه خوب داره اگر ایرانسل انتن خوب بده که باز خوبه
    من قبلا اسیاتک داشتم توی روز سرعت 700یا 800 به من می داد و در شب سرعت 250
    ولی از موقعی که مودم 4g گرفتم سرعت بالای یک مگ دارم البته یک بار با همراه اول توی شب 16 گیگ دانلود کردم سرعت بالای دو مگ شده بود
    بستگی به شهر و محله تون داره باید تحقیق کنی کدومشون بهتره

Sent from my SM-G531H using Tapatalk

3. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

شما اول سرویس 128 با 6 گیگ حجمو بگیر ؛

حالت اول : در صورتی که در تایم 5 تا 8 سرعتت از دیتاسنتر های آسیاتک ( تا جایی که خطت بسته شده ؛ نهایتا تا 12 مگ خطو میبندن ) باز بود و محدود نبود ، سرویستو با پرداخت ما به تفاوتی به سرویس 1مگ 12 ماهه 120 گیگ تغییر بده ؛ با این کار ، با پرداخت چیزی حدود 31 تومن اینا ، هم 10 گیگ حجم داری و هم از ساعت 2 تا 8 یه دم میزاری رو دانلود و در آخر ماه هم دوباره همین سرویس 128 رو تمدید میکنی و الی آخر...

حالت دوم : در صورتی که سرعتت در تایم 5 تا 8 ( هم از دیتاسنتر های آسیاتک و هم از سرور خارجی ) محدود بود و رو 16-20 کیلوبایت قفل شده بود ، معلوم میشه که آسیاتک منطقه شما رو محدود کرده! در این صورت شما میتونی سرویستو به 10 مگ تغییر بدی و در تایم رایگان با سرعت 500-550 ( از هر دو سرور ) دانلود کنی!

*البته این مورد رو ذکر کنم که من خودم اصلا آسیاتکو به کسی پیشنهاد نمیکنم و همه ی این مواردی که گفتم برای موقعیه که شما قطعی بخوای از آسیاتک سرویس بگیری...
    Last edited by 4l1r3z4; 24-06-2016 at 22:25.

5. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حالت اول : در صورتی که در تایم 5 تا 8 سرعتت از دیتاسنتر های آسیاتک ( تا جایی که خطت بسته شده ؛ نهایتا تا 12 مگ خطو میبندن ) باز بود و محدود نبود ، سرویستو با پرداخت ما به تفاوتی به سرویس 1مگ 12 ماهه 120 گیگ تغییر بده ؛ با این کار ، با پرداخت چیزی حدود 31 تومن اینا ، هم 10 گیگ حجم داری و هم از ساعت 2 تا 8 یه دم میزاری رو دانلود و در آخر ماه هم دوباره همین سرویس 128 رو تمدید میکنی و الی آخر...

حالت دوم : در صورتی که سرعتت در تایم 5 تا 8 ( هم از دیتاسنتر های آسیاتک و هم از سرور خارجی ) محدود بود و رو 16-20 کیلوبایت قفل شده بود ، معلوم میشه که آسیاتک منطقه شما رو محدود کرده! در این صورت شما میتونی سرویستو به 10 مگ تغییر بدی و در تایم رایگان با سرعت 500-550 ( از هر دو سرور ) دانلود کنی!
    من تا ابان ماه سال گذشته که اسیاتک بودم سرعت با سرویس 10مگ نهایتا 250کیلوبایت بود که نهایتا شبی دو تا فیلم دانلود می کردم اگه میشه بگید در حال حاضر بالاترین سرویس اسیاتک در ساعات شبانه سرعت دانلود چقدر است ؟

7. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بهترین راه استفاده از 4g است که اگه همراه اول توی محدوده تون انتن بده بسته شبانه خوب داره اگر ایرانسل انتن خوب بده که باز خوبه
    من قبلا اسیاتک داشتم توی روز سرعت 700یا 800 به من می داد و در شب سرعت 250
    ولی از موقعی که مودم 4g گرفتم سرعت بالای یک مگ دارم البته یک بار با همراه اول توی شب 16 گیگ دانلود کردم سرعت بالای دو مگ شده بود
    بستگی به شهر و محله تون داره باید تحقیق کنی کدومشون بهتره

Sent from my SM-G531H using Tapatalk
    متاسفانه در منطقه بیخودی از "کرج" هستیم که گزینه های همراه اول و ایرانسل جواب نمیدن.

تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

*البته این مورد رو ذکر کنم که من خودم اصلا آسیاتکو به کسی پیشنهاد نمیکنم و همه ی این مواردی که گفتم برای موقعیه که شما قطعی بخوای از آسیاتک سرویس بگیری...
    بنظر شما من از کجا سرویس بگیرم که بتونم در ساعت های شبانه رایگان اون سرویس، زیاد دانلود کنم؟ (یعنی با سرعت 2 مگ بر ثانیه) ؟

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تا ابان ماه سال گذشته که اسیاتک بودم سرعت با سرویس 10مگ نهایتا 250کیلوبایت بود که نهایتا شبی دو تا فیلم دانلود می کردم اگه میشه بگید در حال حاضر بالاترین سرویس اسیاتک در ساعات شبانه سرعت دانلود چقدر است ؟
    سرعت در تایم رایگان بسته به اینکه محدود باشید یا نباشید ، حالت های مختلفی داره ؛ به عنوان مثال در سرویس 10 مگ این حالتا ممکنه باشه ( در صورتی که خط رو 12 مگ بسته شده باشه ) :

1- دیتاسنتر های آسیاتک = 1250 کیلوبایت و سرور خارجی = 250 کیلوبایت
    2- دیتاسنتر های آسیاتک = 550 کیلوبایت و سرور خارجی = 250 کیلوبایت
    3- دیتاسنتر های آسیاتک و سرور های خارجی = 550 کیلوبایت

که در اغلب موارد ، حالت 1 یا 3 اتفاق میوفته...

11. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

جدی میگین؟ چه سرعت دانلود پایینی داره.

من با نت 512 نامحدود مخابرات، در هر ثانیه 65 کیلو میریزم.

طبیعتا انتظار دارم که وقتی نت 10 مگ شهاب رو برمی دارم، اون سرعت 20 برابر بشه و به حدود 1.3 مگ بر ثانیه برسه. اگه سرعت از اون مقدار کمتر باشه نمی تونم توی این وقت اندک باقی مونده فایل های 4upld خودمو دانلود کنم.

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنظر شما من از کجا سرویس بگیرم که بتونم در ساعت های شبانه رایگان اون سرویس، زیاد دانلود کنم؟ (یعنی با سرعت 2 مگ بر ثانیه) ؟
    الان در بین شرکت های اینترنت ثابت ، بهترین ها برای دانلود ، شاتل و آسیاتک هستند.
    من خودم الان شاتل دارم و 350 گیگ بر حسب نیازم دانلود کردم ( میشد تا 1 ترا هم دانلود کنم ) که خب الان چون شاتل لند رایگانه ، بیشتر این حجمو در تایم روزانه و غیر رایگان از طریق ریموت در آپلود سنتر شاتل لند دانلود کردم! شاتل یه مزیتی که داره اینه که از لحاظ کیفیت و ثبات ، به نظر من تا الان بهترین شرکته و متاسفانه آسیاتک از لحاظ کیفی به معنای واقعی کلمه داغونه و خیلی وضعیت خرابی داره! البته لازم به ذکر که وضعیت هر شرکتی مرکز به مرکز و شهر به شهر فرق میکنه و ممکنه آسیاتک برای شما خوب باشه!

حالا وضعیت دانلود تایم رایگان این 2 شرکتو میگم :

1- در شاتل شما میتونی از سرویس 128 شروع کنی و دانلود کنی و در صورتی که محدود شدی ، در ازای پرداخت ما به تفاوت سرویس 128 و 256 ( 3 تومن یا کمتر بسته به اینکه چند روز از سرویستون باقی مونده باشه ) سرویستو ارتقا بدی و از محدودیت در بیای و دوباره دانلود کنی و اگه دوباره محدود شدی ، به 512 ارتقا بدی و الی آخر... که با این اعمال ، در ماه احتمالا بتونی تا 300-400 گیگ دانلود کنی ( شایدم بیشتر که بستگی به مرکزتون داره ) ؛ ضمن اینکه شاتل بیشتر ماه ها ، شاتل لند رو رایگان میکنه و میتونی 1 ترا یا بیشتر در تایم روزانه دانلود کنی ( بدون اینکه شب محدود شی ) ولی خب سرویسای شاتل حجم اولیش 4 گیگه و کلا سرویساش گرون تره نسبت به آسیاتک ؛ منتها برای حجم هم شاتل بعضی موقعا تخفیف میذاره و مثلا 50 گیگ حجم رو میده 60 تومن ( قابل انتقال به ماه های بعد ، بر خلاف آسیاتک که حجم خریداری شده به ماه بعد منتقل نمیشه! )

2- ولی در آسیاتک ، در صورتی که محدود نباشی ، میتونی با پرداخت چیزی حدود 31-32 تومن در ماه ، با 10 گیگ حجم اولیه ، 810 گیگ در ماه دانلود کنی ( در صورتی که خطت رو 12 مگ بسته شده باشه ) و اگر محدود بودی ، یا باید سرویس 10 مگ با نیم گیگ حجم رو بگیری 30 تومن یا 10 مگ با 10 گیگ حجم رو بگیری 50 تومن و در ماه حدود 356 گیگ دانلود کنی! ضمن اینکه کیفیت افتضاح آسیاتک در طول روز رو هم باید تحمل کنی!

در کل به نظر من ، آسیاتک موقعی خوبه و ارجحیت داره که سرعتت در تایم رایگان محدود نباشه ، در غیر این صورت به نظر من ارزش نداره!
    در مورد سرعت دانلودت که گفتی ، اول باید ببینی که خطت تا چه مقدار کشش داره و اصلا 12 مگ آسیاتک یا 15 مگ شاتلو میکشه یا نه! ممکنه کیفیت خطت بد باشه و بیشتر از 5 مگ نکشه که در این حالت ، مقدار دانلودایی که در بالا گفتم ، به تناسب کمتر میشه و ممکنه محدودیت یا عدم محدودیت آسیاتک فرقی به حالت نکنه ( اگه خطت بیشتر از 5-6 مگ نکشه )

14. 6 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mmz63s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

حالا وضعیت دانلود تایم رایگان این 2 شرکتو میگم :

1- در شاتل شما میتونی از سرویس 128 شروع کنی و دانلود کنی و در صورتی که محدود شدی ، در ازای پرداخت ما به تفاوت سرویس 128 و 256 ( 3 تومن یا کمتر بسته به اینکه چند روز از سرویستون باقی مونده باشه ) سرویستو ارتقا بدی و از محدودیت در بیای و دوباره دانلود کنی و اگه دوباره محدود شدی ، به 512 ارتقا بدی و الی آخر... که با این اعمال ، در ماه احتمالا بتونی تا 300-400 گیگ دانلود کنی ( شایدم بیشتر که بستگی به مرکزتون داره )
    این برا سرویس ART یا ECO هستش ؟

یعنی با تغیر سرعت سرویس ECO محدودیت شبانش برداشته میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •