یه مدت نبودیم داره 3000 صفحه میشه
عاشق این شکلکای p30world مباحالن
یه سوال جدید ترین فریمور lt+3 هست؟
اومده؟
میتونم بدم بیرون واسم بریزن؟
یه مدت نبودیم داره 3000 صفحه میشه
عاشق این شکلکای p30world مباحالن
یه سوال جدید ترین فریمور lt+3 هست؟
اومده؟
میتونم بدم بیرون واسم بریزن؟
بله جدید ترینش LT+3 هستش .
برای بعضی درایو ها اومده ، از اینجا چک کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز با عرض معذرت :
من 2 تا بازی خریدم با این مشخصات :
برای اجرای این بازی ها تو LT3 باید اول این هارو پچ کنم یا نه ؟Forza Motorsport 4 - بستهبندی : قاب کریستال بزرگ (اصلی), نوع رایت (امنیت لایو) : رایت کامل BurnerMax و مدیای ورباتیم
تو توضیحات سایت هم نوشته :
کلیه بازیهای BurnerMax و AP25 سازگار با LT3 بوده و برای بازی در لایو امن میباشد.
احتمالا خودشون پچ کردن ، تست کنین ببینین اگه اجرا نشد ، 2 راه دارین :
1- اگه واسه لایو میخواین باید پچ کنین...
2- اگه واسه لایو نمیخواین کش کنسول رو پاک کنین...
امکانش هست بازی رو بریزیم رو هارد ایکس باکس ؟برای رایت بازی ھای دارای قفل امنیتی 3 XGD و ( 3 (ap روش پچ برای ھردو قفل امنیتی بازی ھا یعنی 25
باید بوسیله رایترھای
رایت شوند burner max و به روش lite on
چون از این درایو ها نداریم !
Last edited by =CYBER=; 18-01-2012 at 13:45.
شما بازی پچ شده خریدید پس دیگه نیازی به پچ کردن نداره.برای همین گفتم اگه LT+3 ریختی به فروشنده بازی بگی که بازی رو برای LT+3 میخوای.الان فقط کافیه کنسولتو هم LT3 کنی.نیازی به رایت و پچ و ... نیست.بازی رو بذار تو کنسول وقتی عکسش ظاهر شد دکمه (زرد رنگY) رو بزن دو تا گزینه میاد اینستال گیم رو بزن و بعد از اینکه نصب شد از Library اجراش کن.خوش باشی.![]()
سلام بچه ها
من ایکس باکس الیت دارم با ورژن کپیخور LT 2
الان اگر بخوام ببرم بیرون برای من LT 3 بریزن و مثلا یک بازی MW3 پچ شده باهاش بگیرم و با توجه به اینکه من قبلا MW 3 رو هاردم ریختم ایا دوباره باید دیسک جدید رو هارد بریزم و یا نیازی به این کار نیست؟
در ضمن وقتی من میخوام با دیسک جدیده MW3 بازی کنم ایا سیو(ذخیره) ی بازی قبلی رو میتونم ادامه بدم یا همش پاک میشه؟
با تشکر
من بازی GTA IV Episodes From Liberty City رو می تونم رو LT3 بازی کنم ؟ یا نیاز به پچ داره ؟
آنلاین مشکلی نداره ؟
و سوال بعدی اینکه من می تونم از این بازی ایمیج بگیرم بعد با اون برنامه .... مشکلاتش رو برطرف کنم بعد رایتش کنم ؟
لپ تاپ دارم .
Last edited by =CYBER=; 18-01-2012 at 17:33.
نه مشکلی نیست نه نیاز به ریختن دوباره داره و نه مشکلی برای سیو ها پیش میاد...
بازی GTAIV و دی ال سیش مشکلی نداره با دیسک های قدیمی می تونی اجراشون کنی هیچ مشکلی نیست... حتی کرایزس 2 رو هم نیاز نداری پچ کنی از بازی MW2 به این ور نیاز به پچ کردن نداری البته بازی های زیادی هستند که بعد MW2 اومدن و نیازی به پچ کردن دوباره ندارن مثل فیفا 11 یا فیفا 12 یا PES و غیره اینا هیچ کدوم قفل ندارن به طور کلی بازیهایی که AP2.5 و XGD3 هستند بعد از ریختن LT 3 نیاز به پچ کردن پیدا می کنن... و البته بازی های XGD3 باید بورنر مکس بشن
سلام
من بازی فورزا 4 رو دانلود کردم
بدون رایتر لایت آن 100% رایت شد
روی هارد کنسول هم 100% نصب شد
ولی موقه اجرا میگه unreadable
راهی هست که بشه اجراش کرد؟برای آفلاین میخام
LT 2 هم دارم.
تا حالا اصلا به لایو وصل نشدم.
پچش هم نکردم.
ممنو میشم کمک کنید....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)