سقوط دکل مخابراتی براثروزش باد برروی مجتمع تجاری و زخمی شدن کودکی 9 ساله و قطع برق بخشی از شهر اروندکنار و قطع ارتباط تلفنی مشترکان خطوط ایرانسل در اروندکنار آبادان
(خبرگزاری صدا و سیما)
سقوط دکل مخابراتی براثروزش باد برروی مجتمع تجاری و زخمی شدن کودکی 9 ساله و قطع برق بخشی از شهر اروندکنار و قطع ارتباط تلفنی مشترکان خطوط ایرانسل در اروندکنار آبادان
(خبرگزاری صدا و سیما)
Last edited by m2music; 31-05-2017 at 19:33.
محدودیت بسته های ساعتی دوباره برگشته متاسفانه -_-
چی محدودیتی؟
سلام.
دوستان دو روزه که برای من فقط علامت H+ میاد و سرعتم زیر 20 کیلوبایته !! چیکار باید کنم درست بشه !؟
ایرانسل نزدیک به یک هفته ای هست که سرعتش بسیار اومده پایین در سطح زیر 300 کیلو البته با 4g.نمیدونم چه اتفاقی داره میافته.
بله الان دارم بافورجی فول انتن دانلود می کنم 300کیلو و اپلود 32 کیلو!!!! قبلا تا3مگ سرعت اپ داشتم
سوال دوستان یک سوال مهم داشتم رو مودم های tdlte میشه همین سیمکارت های 4g معمولی رو گذاشت از اینترنت 4جی یا 3جی روی این مودم ها استفاده کرد؟
سیمکارت را می تونی بذاری ولی از 3جی و 4جی معمولی نمی تونی استفاده کنی فقط از 4جی ثابت می تونی استفاده کنی یعنی چه با سیم TDو چه باسیمFD با هردو فقط به TD وصل میشه.
سلام. دوستان من از بستههای 6 صبح تا 12 ظهر ایرانسل میگریم، سیم کارتم 4G هست ولی گوشیم 3G ساپورت میکنه. موقع دانلود +H هستم و انتن هم فول ولی سرعت دانلودم رو 100K هست! کسی میدونه مشکل کجاست؟
صدبار زنگ زدم پشتیبانی ولی اتفاقی نویوفتاد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)